- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Gercek bir degerden bahsediyoruz. Noel babaya hakaret sizi neden incitiyor ki? Hayal ürünü bir kahramanla karsilastiramazsiniz..
Hakaret demedim ama hassasiyetlere dokunma sen de durduk yere.
Diyenler oluyor ne yazık ne yazık gercekten..pardon ama bunlara helal diyen mi oldu
yok o noel babaya hakaret etmedi. yılbaşı kutlayanlara etti hakaret. eşşek diyerek
Hatta iyice açık olayım; Kuran'daki ayetler ''Muhammed sadece bir insandı'' derken ve ardından ''Ölüler sizi göremez ve duyamaz'' derken... ''Hz. Muhammed'' demek yani ''huzurumuzdaki Muhammed'' demek ne alaka? Kuran ayetlerini yalanlamaktır bu çünkü Muhammed huzurumuzda degildir. ''Hazreti''sürekli diri ve var olduguna inanılan Allah için kullanılabilir veya huzurundaki bir canlı için...
o zaman neden sadece bizler eleştiriyoruz yolsuzlukları sizde eşeltirin biraz hiç sesiniz çıkmıyor?sevdiği insanın yapması mübahmıyani?pardon ama bunlara helal diyen mi oldu
''sözlerine dikkat et istersen'' demişsin. Benim sözlerim gayet normal halbuki.
Bana ''Hz. Muhammed'' diye Kuran'da bul getir, tamam bundan sonra öyle yazarım. Ama bulaamzsın, hadiste bile bulamazsın... Hatta eski islam alimi denilen kişilerin kitaplarında bile bulamazsın. Çoook sonradan uydurulmuş bir şey, maksat abartı.
Hatta iyice açık olayım; Kuran'daki ayetler ''Muhammed sadece bir insandı'' derken ve ardından ''Ölüler sizi göremez ve duyamaz'' derken... ''Hz. Muhammed'' demek yani ''huzurumuzdaki Muhammed'' demek ne alaka? Kuran ayetlerini yalanlamaktır bu çünkü Muhammed huzurumuzda degildir. ''Hazreti''sürekli diri ve var olduguna inanılan Allah için kullanılabilir veya huzurundaki bir canlı için...
Yani hakareti aslında siz yapıyorsunuz Kuran'ın sahibine...
ben sordum bilgece emin olmak için yazdığı şuydu.Gazeteden bahsediyordum ama bu arkadas da Necip Fazilin bir sözünü paylasmis... Bilerek hakaret edildiğini düşünmüyorum acikcasi..
aman birde onları kutlamayalım..sürekli tartışma dini bayramlarda 10 kasımda 23 nisanda..Beni incitmiyor..Ama incinen insanlar muhakkak vardır.
O kadar enteresan bir milletiz ki, 31 aralığı 1 ocağa bağlayan ve yeni bir yılın gelişini simgeleyen günü hala Hz isanın doğum günü sanıyoruz. Gerçekten gülünecek haldeyiz.
Ayrıca Başka bir peygamberin doğum gününün de kutlanmasında benim için bir sakınca yok. Keşke her peygamberin doğum günü kutlansa tüm inananlar tarafından.
yazdıklarımı dikkatli okursanız eleştirilerimi görürsünüzo zaman neden sadece bizler eleştiriyoruz yolsuzlukları sizde eşeltirin biraz hiç sesiniz çıkmıyor?sevdiği insanın yapması mübahmıyani?
Ama anlayana saz bilmem ne dedigi seyi begenmedim çünkü hic hoşuma gitmedi, ayrica essek denildigi icin begenmemistim o sözü..ben sordum bilgece emin olmak için yazdığı şuydu.
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
hatta kutlayanlar mı eşşek dedim
şunu yazdı.
üstad keşke bunun cevabını vermek için hayatta olsa idi
kısacası hayır değil demedi.
yani herşey apaçık ortada
yanlış anlamışsın diyelim o zaman. çünkü orada direkt kutlayanlara eşşek denmişAma anlayana saz bilmem ne dedigi seyi begenmedim çünkü hic hoşuma gitmedi, ayrica essek denildigi icin begenmemistim o sözü..
lütfen merve..isteyen kutlasın kutlamayanda kutlamasın..peygamberimizide karıştırmayalım..Yılbaşı kutlamak helaldir. Net. İspatını da yaparım.
He ne zaman haram olur? İçki içersen, kumar oynarsan falan... Onun haricinde haram/günah diyen müşriktir... Net
Bizim Rabbimiz, Peygamberimize Kutsal Kitabında Ismiyle hitap etmez. Sadece 5 yerde O'nun ismini kullanir. Onun disinda zaten "Resulum" der....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?