Milli Gazete: Bu gece Müslüman tarafını belli edecek, uyma şeytana, aldanma, kutlama!

Gercek bir degerden bahsediyoruz. Noel babaya hakaret sizi neden incitiyor ki? Hayal ürünü bir kahramanla karsilastiramazsiniz..

Beni incitmiyor..Ama incinen insanlar muhakkak vardır.

O kadar enteresan bir milletiz ki, 31 aralığı 1 ocağa bağlayan ve yeni bir yılın gelişini simgeleyen günü hala Hz isanın doğum günü sanıyoruz. Gerçekten gülünecek haldeyiz.

Ayrıca Başka bir peygamberin doğum gününün de kutlanmasında benim için bir sakınca yok. Keşke her peygamberin doğum günü kutlansa tüm inananlar tarafından.

Hakaret demedim ama hassasiyetlere dokunma sen de durduk yere.

''sözlerine dikkat et istersen'' demişsin. Benim sözlerim gayet normal halbuki.

Bana ''Hz. Muhammed'' diye Kuran'da bul getir, tamam bundan sonra öyle yazarım. Ama bulaamzsın, hadiste bile bulamazsın... Hatta eski islam alimi denilen kişilerin kitaplarında bile bulamazsın. Çoook sonradan uydurulmuş bir şey, maksat abartı.

Hatta iyice açık olayım; Kuran'daki ayetler ''Muhammed sadece bir insandı'' derken ve ardından ''Ölüler sizi göremez ve duyamaz'' derken... ''Hz. Muhammed'' demek yani ''huzurumuzdaki Muhammed'' demek ne alaka? Kuran ayetlerini yalanlamaktır bu çünkü Muhammed huzurumuzda degildir. ''Hazreti''sürekli diri ve var olduguna inanılan Allah için kullanılabilir veya huzurundaki bir canlı için...

Yani hakareti aslında siz yapıyorsunuz Kuran'ın sahibine...

Bu konuda haklısın.
Hz konusunda da bir bilgim yok, araştırmam gerekir.

Bizim Rabbimiz, Peygamberimize Kutsal Kitabında Ismiyle hitap etmez. Sadece 5 yerde O'nun ismini kullanir. Onun disinda zaten "Resulum" der....

Gazeteden bahsediyordum ama bu arkadas da Necip Fazilin bir sözünü paylasmis... Bilerek hakaret edildiğini düşünmüyorum acikcasi..
ben sordum bilgece emin olmak için yazdığı şuydu.
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
hatta kutlayanlar mı eşşek dedim
şunu yazdı.
üstad keşke bunun cevabını vermek için hayatta olsa idi
kısacası hayır değil demedi.
yani herşey apaçık ortada

aman birde onları kutlamayalım..sürekli tartışma dini bayramlarda 10 kasımda 23 nisanda..

Ama anlayana saz bilmem ne dedigi seyi begenmedim çünkü hic hoşuma gitmedi, ayrica essek denildigi icin begenmemistim o sözü..

Yılbaşı kutlamak helaldir. Net. İspatını da yaparım.

He ne zaman haram olur? İçki içersen, kumar oynarsan falan... Onun haricinde haram/günah diyen müşriktir... Net

Yılbaşı kutlamak helaldir. Net. İspatını da yaparım.

He ne zaman haram olur? İçki içersen, kumar oynarsan falan... Onun haricinde haram/günah diyen müşriktir... Net
lütfen merve..isteyen kutlasın kutlamayanda kutlamasın..peygamberimizide karıştırmayalım..

Bizim Rabbimiz, Peygamberimize Kutsal Kitabında Ismiyle hitap etmez. Sadece 5 yerde O'nun ismini kullanir. Onun disinda zaten "Resulum" der....

E tamam ismiyle hitap edecegi zaman hep ''Muhammed'' der ve 5 yerde geçer dogru. Eeee yani, benim savundugumu yazıp beni mi çürüteceksin?

Diger yerlerde de resülüm der, ben de mi resülüm diyeyim?

Hadislerde de sahabelerin diyaloglarına bakarsan ''ya Muhammed'', ''Muhammed'' derler. Ya da rivayet şeklinde ise ''Allah resülü'' ya da ''Muhammed'' derler.

''Hazreti Muhammed'' diye bir şey demezler.

Bu kadar yeter, akşam akşam hiçbirinizin kalbini kırmak istemiyorum ama görsel ama yorumlarınızla birbirinize gayette güzel hakaretler etmişsiniz, ya eşek denmiş ya İslam'a saydırılmış.
Siz birbirinize ve birbirinizin değerlerine saygı duymuyorsunuz, duymadığınız sürece de bir arada yaşayamayacaksınız, bölüp küçük lokmalar halinde yeme kıvamına getirmişler sizi, yiyecek olanlara afiyet olsun, bir insanın kendi eliyle yaptığını cümle alem bir araya gelse yapamazmış, bu milletinde kendi kendine yaptığını hiçbir devlet yapamazdı, bravo sizlere...
Hadi gidin başka topiklerde saydırın birbirinizin değerlerine, bende sizi bir güzel toparlayıp götüreyim.

Okudukça hayretim artıyor, düşmanın bayramını kutlama mı? Onların tuvalet kağıdını, cep telefonunu, pclerini, arabalarını, pirinçlerini, domateslerini vs vs vs tüketirken de aynı hissi duyuyor musunuz?
Evinizdeki, elinizdeki herşeyi atın o zaman...
Neyse çıkayım gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum sizlere. İslam'a da çok güzel laf sokulmuş, ortanız yok sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…