Milli Gazete: Bu gece Müslüman tarafını belli edecek, uyma şeytana, aldanma, kutlama!

İslama aşık olmadığımızı nerden biliyosun aşkımızı sana ispatlamak zorundamıyız?

Yapanlar burada mı değil mi onu söyle? Değilse burada yazanlara ithafen yazamazsın.

E tabiki de burda. Açıp o konuyu okuyabilirsiniz.. Ne olmus karikaturun özü budur zaten, cocukmus nesi cocuk gibi seyler soylendi. Seni gormedim Allah var. Kimseye iftira atmam. Nicklerini de ancak o konuyu inceleyip soyleyebilirim ama gerek yok...

İslamın özüne ben de aşığım, aşık olmadığımı nereden biliyorsun?
Benim dinim muazzam bir din.

Ama müslümanlardan tiksiniyorum. Ve senin dinine asıl hakaret eden, kendi dinlerini yaratan din tacirleri..İster kabul edersin ister etmezsin.

sen o kutlayana eşşek denilen yazıyı beğendikten sonra çıkıp istediğin kadar yaz anlamı yok artık benim için.
,saygı beklerken saygılı olmayı öğrenmek durumundasın

sen o kutlayana eşşek denilen yazıyı beğendikten sonra çıkıp istediğin kadar yaz anlamı yok artık benim için.
,saygı beklerken saygılı olmayı öğrenmek durumundasın

Ben saygili olun demedim ki. Sizler de benim hoşuma gitmeyen yorumlari begeniyorsunuz diye saygili olun mu diyecegim? Hayir...
Istedigimi de begenirim acikcasi..

nerden biliyosun asık olmadıgımızı onu soruyorum?

doğru sana göre sensen farklı olan ona inanan inanmayan herkes eşşek. pardon.
senin için çok yanılmışım.

Ya ne alakasi var Allah askina? Ben size eşşek mi dedim? Öyle bir hakaret falan etmem ben, karakterime ters.. Sözü begendim sadece.. Ayrica isteyen kutlasin istemeyen de kutlamasin. Orasi kisinin kendisini ilgilendirir...

Mesele beğenilmeyen yorumlar değil..Mesele burada yılbaşı kutlayanlara eşşek denilmesi ve onun beğenilmesi.
Kimse size kutlamıyorsunuz diye eşşek, at, katır gibi benzetmeler yapmıyor.
Sapla samanı ayırın bir zahmet.
Kendinize müslümansınız hepiniz.
Saygı saygı saygı..Herkese saygı.

Ya ne alakasi var Allah askina? Ben size eşşek mi dedim? Öyle bir hakaret falan etmem ben, karakterime ters.. Sözü begendim sadece.. Ayrica isteyen kutlasin istemeyen de kutlamasin. Orasi kisinin kendisini ilgilendirir...
sözün yılbaşı kutlatyanlara eşşek dediğini anlamadığına inandıramazsın beni.
bal gibi ortada herşey

hersene ayni anlatamadik yeni yili kutluyoruz hani dogumgunu varya onun gibi:)milletin senede birgun eglencesi var zaten yok onada taktilar yahu..kutlamayanlar heralde biz eglenemiyoz onlarda eglenmesin diye dusunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…