- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Müslüman kanını kim akıtıyor acaba?kendi ülkesinden Suriyelileri kovan kimdi..kanı akanları yönetenler para göz olmasaydı dediğin insanlara fırsat vermezdi..tüm suç gavurlarınmı noel babanınmıyılbaşı kutlamam kutlayandan nefret de etmem isteyen istedigini yapsın benim sözüm müslüman kardeşlerime onların günaha girmesini istemedigim için bunları yazdım uyan eyyy müslüman dünyada oluk oluk müslüman kanı akıyorken sen daha neyi kutluyorsunnn
sen hep tatlısın amaHerkes özgürlük istiyor da, herkes özgürlüğü bir kendisine istiyor.. İki ileri - bir geri, bir ömür yer dururuz böyle birbirimizi..
Ben siyasete girmezken ne ka datlu bir insandım yaw..
Herkes özgürlük istiyor da, herkes özgürlüğü bir kendisine istiyor.. İki ileri - bir geri, bir ömür yer dururuz böyle birbirimizi..
Ben siyasete girmezken ne ka datlu bir insandım yaw..
Uyan ey musluman yolsuzluk,hırsızlık,ırkclıık vatanı bolme yetimin hakkını yeme gunah olmuyorda sevinmek yeni ylı dilemek arkadaslarıma hediyeler almak mı gunah allah askına uyanın o gözünüzdeki perde kalksın...yılbaşı kutlamam kutlayandan nefret de etmem isteyen istedigini yapsın benim sözüm müslüman kardeşlerime onların günaha girmesini istemedigim için bunları yazdım uyan eyyy müslüman dünyada oluk oluk müslüman kanı akıyorken sen daha neyi kutluyorsunnn
Yılbaşı kutlamanın haram/günah.. vs oldugunu söyleyen müşriktir, putperesttir... Net. İspatını da yaparım. İslam peygamberi denilen kişinin baş düşmanları olan Mekke'li müşriklerin bugünkü muadilleridir bunlar. Ama kendilerinin müşrik, putperest olmadıklarını zannederler
Zaten bu gibi müslümanların tamamı aynı kafadan. Hatta müslümanların çogu aynı kafadan. Hatta müslümanların çogunun bu kafada olacagını (yani putperest, müşrik olacaklarını) Kuran'daki bir ayet de söylüyor
İslam peygamberi denilen kişinin
pardon ama bunlara helal diyen mi olduUyan ey musluman yolsuzluk,hırsızlık,ırkclıık vatanı bolme yetimin hakkını yeme gunah olmuyorda sevinmek yeni ylı dilemek arkadaslarıma hediyeler almak mı gunah allah askına uyanın o gözünüzdeki perde kalksın...
Benim yorumuma tepki gösteren sevgili arkadaslarim, su yoruma da tepki verirseniz sevinirim...
veririm. seve seve. insanların kutsalına kişi diye hakaret kimse edemezBenim yorumuma tepki gösteren sevgili arkadaslarim, su yoruma da tepki verirseniz sevinirim...
Kim dedi nerde o olmasın kendini benzetmiştir...burada kutlayana resmen eşşek dendi. nerde senin eşitlikçi yaklaşımın
Mervecik sözlerine dikkat et sen de. İslam peygamberi denilen kişi ne demek? Hz Muhammed yazmak çok zor değil.
''islam peygamberi denilen kişi'' bir hakaret midir? Saçmalamayın durduk yere.
Ya bunu yazarım ya da Muhammed yazarım. ''hz. Muhammed'' yazmam mesela. Bunun da saygısızlıkla bir ilgisi yok.
''hazreti'' demek huzurumuzdaki demek. ''Huzurumuzdaki Muhammed'' demek... Ayrıca ne Kuran'da ne de hadislerin hiçbirinde ''Hz. Muhammed'' diye bir şey geçmez. Teee 14-15. yüzyıldan önce ''Hz.Muhammed'' diye bir şey yokken, herkes ''islam peygamberi'' ya da ''Muhammed'' falan derken, benim şimdi bunu söylemem mi hakaret oldu?
Az bekleyeydin..
Yine de en azından eşşek falan dememiş. Bak hassasiyetler nasıl çıkıyor ortaya değil mi kendi değerine ufacık dokundurulduğunda?
lütfen basitleştirmeyin ben bu ülkenin yetiştirdigi bir şairin sözünü aktardım kimseye hakaret etmedim etmem deKim dedi nerde o olmasın kendini benzetmiştir...
''islam peygamberi denilen kişi'' bir hakaret midir? Saçmalamayın durduk yere.
Ya bunu yazarım ya da Muhammed yazarım. ''hz. Muhammed'' yazmam mesela. Bunun da saygısızlıkla bir ilgisi yok.
''hazreti'' demek huzurumuzdaki demek. ''Huzurumuzdaki Muhammed'' demek... Ayrıca ne Kuran'da ne de hadislerin hiçbirinde ''Hz. Muhammed'' diye bir şey geçmez. Teee 14-15. yüzyıldan önce ''Hz.Muhammed'' diye bir şey yokken, herkes ''islam peygamberi'' ya da ''Muhammed'' falan derken, benim şimdi bunu söylemem mi hakaret oldu?
yok o noel babaya hakaret etmedi. yılbaşı kutlayanlara etti hakaret. eşşek diyerekGercek bir degerden bahsediyoruz. Noel babaya hakaret sizi neden incitiyor ki? Hayal ürünü bir kahramanla karsilastiramazsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?