Milli Gazete: Bu gece Müslüman tarafını belli edecek, uyma şeytana, aldanma, kutlama!

Müslüman kanını kim akıtıyor acaba?kendi ülkesinden Suriyelileri kovan kimdi..kanı akanları yönetenler para göz olmasaydı dediğin insanlara fırsat vermezdi..tüm suç gavurlarınmı noel babanınmı

Yılbaşı kutlamanın haram/günah.. vs oldugunu söyleyen müşriktir, putperesttir... Net. İspatını da yaparım. İslam peygamberi denilen kişinin baş düşmanları olan Mekke'li müşriklerin bugünkü muadilleridir bunlar. Ama kendilerinin müşrik, putperest olmadıklarını zannederler

Zaten bu gibi müslümanların tamamı aynı kafadan. Hatta müslümanların çogu aynı kafadan. Hatta müslümanların çogunun bu kafada olacagını (yani putperest, müşrik olacaklarını) Kuran'daki bir ayet de söylüyor

Müslümanların çoğundan gerçekten nefret ediyorum ya .
Bu kadar dar görüşlü , bu kadar sert tutumlu başka hangi topluluk var ki ?

Uyan ey musluman yolsuzluk,hırsızlık,ırkclıık vatanı bolme yetimin hakkını yeme gunah olmuyorda sevinmek yeni ylı dilemek arkadaslarıma hediyeler almak mı gunah allah askına uyanın o gözünüzdeki perde kalksın...

Mervecik sözlerine dikkat et sen de. İslam peygamberi denilen kişi ne demek? Hz Muhammed yazmak çok zor değil.

Benim yorumuma tepki gösteren sevgili arkadaslarim, su yoruma da tepki verirseniz sevinirim...

Az bekleyeydin..
Yine de en azından eşşek falan dememiş. Bak hassasiyetler nasıl çıkıyor ortaya değil mi kendi değerine ufacık dokundurulduğunda?

Mervecik sözlerine dikkat et sen de. İslam peygamberi denilen kişi ne demek? Hz Muhammed yazmak çok zor değil.

''islam peygamberi denilen kişi'' bir hakaret midir? Saçmalamayın durduk yere.

Ya bunu yazarım ya da Muhammed yazarım. ''hz. Muhammed'' yazmam mesela. Bunun da saygısızlıkla bir ilgisi yok.

''hazreti'' demek huzurumuzdaki demek. ''Huzurumuzdaki Muhammed'' demek... Ayrıca ne Kuran'da ne de hadislerin hiçbirinde ''Hz. Muhammed'' diye bir şey geçmez. Teee 14-15. yüzyıldan önce ''Hz.Muhammed'' diye bir şey yokken, herkes ''islam peygamberi'' ya da ''Muhammed'' falan derken, benim şimdi bunu söylemem mi hakaret oldu?

Hakaret demedim ama hassasiyetlere dokunma sen de durduk yere.

Az bekleyeydin..
Yine de en azından eşşek falan dememiş. Bak hassasiyetler nasıl çıkıyor ortaya değil mi kendi değerine ufacık dokundurulduğunda?

Gercek bir degerden bahsediyoruz. Noel babaya hakaret sizi neden incitiyor ki? Hayal ürünü bir kahramanla karsilastiramazsiniz..

Sen ne kadar cok biliyorsun ya. Allah askina bu dini neden bi tek senin gibi dusunenler biliyor.. Gerçekten sana gülüyorum. .

Noel baba noel de gelir ...
yani yine yılbaşında değil...
yıl başı adı üstünde...sadece hristiyanlara değil herkese...bir şeyin başı varsa sonu da var o mantık yani...
yılbaşı ,yılsonu ...birileri anlasın artık ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…