- Konu Sahibi pamuksheker
-
seçimini yerinde görerek,o sektörlerde çalışanlarla konuşarak yapman daha doğru olacaktır..Allah kolaylık versin..[
Amin.. Evet öyle düşünüyorum mimarlıkla ugrasan bir kaç kişinin fikrini almak daha dogru olur.. Belki burdada karsıma cıkar..
seçimini yerinde görerek,o sektörlerde çalışanlarla konuşarak yapman daha doğru olacaktır..Allah kolaylık versin..
Kızlar cok kararsızım yardım edin.. bu sne 12. snıfa gectim ideallermde mimarlık var bir kaç senedir. Fakat karsılastıgım insanlar saglık sektörüne yönel hemşirelik gibi diyorlar iş alanı bitmez diyorlar. Şimdi diyeceksiniz ki puanını bile henüz bilmiyorsun ama az cok kendimi biliyorum ve eger mimarlıga puanım yetmezse özel okuma gibi bir sansımda var.. Özel okuyuncada calısmaya basladıgımda Geliri özel okuduguma değsin istiyorum.. Fikirlerinizi alabilir miyim
mimarlık biraz yetenek isteyen bir bölüm hevesın varsa neden olmasın iş imkanları hakkında bilgim yok günümüzde konut sektörü patladıgı için mimarlık içinde iş imkanı zor olmasa gerek...
10 yıllık
hemşireyim kesınlıkle tavsıye edebılırım zor yanları var elbet ama işini severek yaparsan cok güzel iş imkanları sınırsız bayana rahat bir meslek
Kızlar cok kararsızım yardım edin.. bu sne 12. snıfa gectim ideallermde mimarlık var bir kaç senedir. Fakat karsılastıgım insanlar saglık sektörüne yönel hemşirelik gibi diyorlar iş alanı bitmez diyorlar. Şimdi diyeceksiniz ki puanını bile henüz bilmiyorsun ama az cok kendimi biliyorum ve eger mimarlıga puanım yetmezse özel okuma gibi bir sansımda var.. Özel okuyuncada calısmaya basladıgımda Geliri özel okuduguma değsin istiyorum.. Fikirlerinizi alabilir miyim
hepsini okumadım ama türkiyedeki sağlık sektörünün artık sonsuz tane yabancı hemşire alma hakkı varken bir kez daha düşün derimKızlar cok kararsızım yardım edin.. bu sne 12. snıfa gectim ideallermde mimarlık var bir kaç senedir. Fakat karsılastıgım insanlar saglık sektörüne yönel hemşirelik gibi diyorlar iş alanı bitmez diyorlar. Şimdi diyeceksiniz ki puanını bile henüz bilmiyorsun ama az cok kendimi biliyorum ve eger mimarlıga puanım yetmezse özel okuma gibi bir sansımda var.. Özel okuyuncada calısmaya basladıgımda Geliri özel okuduguma değsin istiyorum.. Fikirlerinizi alabilir miyim
ben mimarlık öğrencisiyim.sana tavsiyem gerçekten hevesin ve sabrın varsa mimarlığı seçmen.eğer devlette okursan okuması oldukça zor bir bölüm ve 4 seneni uykusuz geçirmeye hazır olmalısın.iş imkanı çok fazla devlette ya da özel sektörde çalışabilirsin.devlette maaşlar 2-3 binden başlıyor özel sektörde yeni mezunlara daha az veriyorlar.kendi işini kurma şansın her zaman var.hemşire olursan herzaman hemşire olarak kalırsın ve kendi işini kurma şansın yok ama mimarlıkta çok fazla seçeneğin ve yükselme şansın var var.ama işini severek yapman çok önemli sevmeden katlanılacak çile değil valla özellikle öğrencilik dönemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?