Minenes'in Evi

Maaşallah, Subhanallah... evinizin dekorasyonunu sıcak renklerde yapmışsınız ve gerçekten çok güzel olmuş ellerinize, fikrinize,emeğinize sağlık. Rabbim yuvanızı fitne ve fesattan korusun inşaAllah.. Blogunuzu da inceleme fırsatı buldum, takipçinizim

:) Çok güzel, çok cici görünüyo evin. Ben de hatırladım tren mevzusunu, tekrardan geçmiş olsun ve maşallah diyeyim :) .En çokta kitaplarına bayıldım. :)

Son düzenleme:
evin MÜKEMMEL ayrıca salondaki masa örtünü nereden ve ne kadara aldın acaba

merhaba. masa örtümü annem bir kermesten almış, el işi dantel anglez, o yüzden malesef pek yardımcı olamıyorum el işi ürünler satan bir yerlerde bulabilirsiniz diye umuyorum.

ayrıca iyi yorumlar yapan herkesten Allah razı olsun, daha güzelleri sizin olsun.

Melone, eşinle anlaş, evde bazı odalar senin olsun, bazıları onun. ikinizin de istediği olsun bir evde. inşallah onu ikna edebilirsin.

Yer karolarını bilen birine rast geldiğime sevindim. Evin inşaatında annemlere en çok ısrar ettiğim mesele yerdeki çini karolar olmuştu. gerçi hepsini Allah'ın izniyle anlatacağım ama biraz bahsedeyim, bunları ilk kez optimum outlette park bravo mağazasında yerde görmüş ve çok beğenmiştim, sonra araştırdım ve bu malzemeyi öğrendim. üreticileri allem ettim kallem ettim, sanıyorum ki en uygun fiyata yapanını buldum, stoklarında da istediğim tarzda vardı, çok şükür bundan kullanmak nasip oldu.

çini karo üzerine blogumda bir yazı paylaştım, dekorasyon bölümünde, dileyen ayrıntılarına bakabilir.

herkese sevgiler...

Country tarzının başarılı bir örneği. Allah evinizde huzurla yaşamak nasip etsin.

blogumu beğenmenize çok sevindim, inşallah yararlı oluyordur.

ejmefel, teşekkür ederim.

Daha güzeli hepinizin olsun.

önce maşaallah evini çok beğendim mob,ilyaların ikea az çok ikeayayı takip ediyorum tam benim tarzım ikea mobilyaları çok güzel olmuş bu arada döşediğin için sorucam sence ikea kalitelimi bunu çok merak ediyorum güle güle otur.

Eşimle iki kişiyiz, ikimizin de mobilyaları nasıl kullandığı belli. Eve gelip giden akraba veya komşu çocuğu yok. Dolayısıyla, kötü kullanım gibi bir risk olmadığından, bizim için yeterince kaliteli. Kitaplıklar, tv ünitesi, sehpa için zaten pek bir risk olduğunu sanmıyorum. Durdukları yerde duruyorlar. Koltuklarım ikea değil, en çok kullanılan onlar, onun da nedeni tasarım olarak modokodan aldıklarımı daha çok beğenmem. misafir odamda ve oturma odasında olan mobilyalarım çok sık kullanılmayacağı için onlarda da bir risk görmüyorum açıkçası.

ikea mobilyalarında mesela dolap kapıları çok hafif, ince geliyor biliyorum. ama bunun nasıl bir risk olabileceğinden emin değilim. yani kapıya biri yumruk atmadığı sürece

eşimin öğrenciyken tüm evini ikeadan almıştık. o zaman fırsat köşesinden expedit kitaplığı almıştık. içi preslenmiş talaş dışı huş kaplama olanlarından. hem de 50 liraya! bir köşesi kırıktı hatta. tam 4 sene oldu, o rafı 3 kere monte-demonte edip taşındık. şu an ofisimizde ve halen ilk günkü gibi kullanılır durumda.

Son düzenleme:
öncelikle çok geçmiş olsun.
evin çok harika bende ilk y.dışında oturuyosun sandım ama yanılmışım. güle güle oturun içinde.

maaşallah evin çok hoş her ayrıntı düşünülmüş.Allah eşinle beraber ömür boyu ağız tadıyla huzur,mutluluk içinde oturmaayı nasip.maaşallah,sübhanallah...

nazar:

salonun ve mutfağın tam tahmin ettiğim gibi ama banyoyu tahmin edememiştim açıkçası:)) benim duygularımı biliyorsun zaten. güzel günlerde mutlulukla oturmanız dileğiyle

nazar:

salonun ve mutfağın tam tahmin ettiğim gibi ama banyoyu tahmin edememiştim açıkçası:)) benim duygularımı biliyorsun zaten. güzel günlerde mutlulukla oturmanız dileğiyle

banyom, anlatacağım üzere, tamamen kendi tasarımım ve özel yapım da ondan Özel yapım derken çok pahalı bir şey değil, mobilyacı bir müşterim vardı, ondan atölyelerin yerini öğrenip, model çizip yaptırmıştım, içerden tüyo aldım yani :) hepsini ayrıntısıyla yazacağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…