Minenes'in Evi

Oturma odası haric cook begendimm
güle güle oturun

Masallah.. Cok farkli bir tarzin var, fotograflari incelerken ne kadar alisilmisin disinda dedim.
Biz o yillari göremedik ama cidden 60-70li yillarin mobilyalarina benzer bir tarz olmus..
Nacizane fikrim,salondaki kitaplik kapali olsa, daha hos durabilirdi tv'nin yanindaki detaylar göz yorucu olmus..
Mutluluk ve huzurla yasayin insallah

Son düzenleme:
Son zamanlarda gördüğüm en güzel ev diyebilirim
çok rahat bi tarzı var
alışılmışın dışında en azından
huzurla oturunn

Oncelikle maşallah nazar boncuğunu da hemen ekleyeyim. Evin geneli cok guzel, güle güle oturun ama ben özellikle mutfak ve banyo karolariniza bayıldım, hele mutfaktaki halı gibi duruyor, mükemmel. Ben de mutfağımı değiştirmeyi düşünüyorum, ama karolari değiştirmek aklımda degildi, şimdi benim için de bir seçenek oldu. Tekrar iyi dileklerimi yolluyorum, nazar değmesin, mutlu mutlu kullanın.

Sevdiğiniz birşey için aracı olduğuma sevindim İnşaat ve kullanımla ilgili önerilerim olmuştu, şuradan bakabilirsiniz:

mine.ertgrl.com/yazdiklarim/dekorasyon/item/49-cini-karo.html

Oturma odası haric cook begendimm
güle güle oturun

Heheh, işte oldukça dikkatli bir gözlemci. Oturma odası en tamamlanmamış oda, bu haliyle ben de pek beğenmiyorum. İkea'dan bir perde beğendim, bir türlü stok bulamadım. Güneşliğim yok yani. O da hemen odanın havasına yansıyor. Perde gelse, onun artan uzun kısmından kırlent yapacağım, o da çok. Ayrıca duvardaki raflar arasına tablo asmam lazım, o da yok. Şimdilik yarı boş bir mekan. Ağaç şeklindeki kitaplığa koyacak kitap bile bulamadım zaten, salonda o kadar kitaplık olunca hepsi oraya gitti

burada gördüğüm en güzel ve karakterli ev, herşeye bayıldım.. sağlıkla mutlulukla oturun inşallah ve MAŞALLAAAAAAH :)

çok güzel.burada gördüğümüz abartılı şaşalı evlerin görünümünden uzak,sakin, huzur veren ve sabırla döşenmiş bir ev.

cok cok güzel bir ev güle güle oturun.Blogunuza da cok begendim ,bundan sonra ziyaret edecegim....

çok beğendim sanki o dergilerdeki evlere benzedi ama tarzını çok beğendim gerçekten şimdilerde hemen hemen herkesin evi birbirine benziyo ya bu ev bambaşka bence, bu benim fikrim tabi

güle güle oturun evinizde, farklı bir tarzda hoş olmuş.ikea ya yı çok anımsattı bana diyecektim düzeniniz.sanki herşey ordan alınmış gibi.mutfağınızı oradan yaptığınızı belirtmişsiniz zaten.iyi günlerde oturun.

walla çok zevkli bayanmışsın harika olmuş her şeyin. ben de dahil olmak üzere herkes parlak lake mobilyalara dünyanın parasını döktük ne bu kadar rahat oldu evimiz ne de bu kadar güzel. benim gibi salonlara sahip olanlar batcak kirlencek diye oturamıyoruz süslü süslü. sen evinin her yerini misler gibi döşemişsin. maşallah 41 kere. allah güle güle oturmak nasip etsin.... (o şirin mutfakta mis gibi kek kokularının yayıldığını hayal ettim sanki kır evindeymişim gibi )

genelde burdakı evlere bakıp ay ne ıgrenc zevksız yorumunu yapardım kendımce ama evın tek kelımeyle harıka sıcacık ne klasık ne modern bır ev arasında..perdeler yatakodan müthiş...allah bana da nasıp eder ınsallah gunun bırınde..ben de mudo konsept urunlerıne bayılıyorum tek hayalım o tarzda bır eve saahıp olmak gule gule otur

maşşaallllah eviniz çok güzel:)) allh sağlıklı mutlu oturmak nasip etsin inşallh..resimleri görünce İKEA demiştim bence çok zevkli ve şık bir seçim olmuş.çok beğendım:)

Hepinize çok teşekkür ederim. Güzel sözleriniz beni mutlu etti. İnşallah böyle ev arayanlara yardımcı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…