Minenes'in Evi

Tek kelime ile harika
Her oda farkli güzel, mobilyalar, perdeler, herseye bayildim.
Allah agzin tadin bozulmadan, saglikli, huzurlu, mutlu mesut oturmayi nasip etsin.

evvela maaşallah
kadınlar kulübünde paylaşılan evler arasında kendi tarzıma en yakın bulduğum sizin eviniz. gerçekten çok beğendim. kitap dolu bir salon (ya da duvar), sahiplerini gizli bir tarikatin müridleriymişcesine birbirine bağlar. gerçekten bir yaşam alanını kitaplıktan daha fazla sıcaklaştıran başka bir form düşünemiyorum;elbette el dokuma otantik türk halılarınız da bu havayı desteklemiş. umarım iri, baharat renklerinde, seramik kupalarınız vardır ve eşinizle iyi bir müzik eşliğinde kahve-sohbet keyfi de yapıyorsunuzdur o salon da öyle bir hava var.
mutluluk ve huzur diliyorum.
sevgilerimle...

Öncelikle hepinize teşekkürler.

Derindeniz, el dokuma halılarımı ilk fark edensin. Babam yıllarca halı rehberliği yaptı, gördüğünüz tüm halılar da onun meslek hayatı boyunca çeşitli vesislelerle aldığı halılardan. Büyük şans ki renkleri odalarıma tam uyan 3 tane bulabildim.

Ayrıca çok komik ki mesajını okurken eşimle tv başında türk kahvesi içiyorduk

:)) sevgili minenes, allah muhabbetinizi arttırsın eşinle(malum olmuş bana da)
halı konusunda ise özel merakım var hatta tutku demeliyim.(neredeyse türkiye'ni bütün bölgelerinden halım var: konya-cicim, yunt dağları, yağcıbedir, hakkari...vs.)sağolsun tıpkı baban gibi bana da bu konuda rehberlik eden bir bey bulmuştum; sayesinde orta halli bir yatırım yapmış oldum. kendi evime yerleşmek kısmet olduğunda sen ve diğer arkadaşlarla paylaşmak nasip olur umarım. kendinize iyi bakın.

su forumda bugune kadar gördüğüm en tatlı ev sağlıkla mutlulukla oturun minecim bu arada alnın nasıl oldu :26:

Çok güzel ; Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Mutfağın yerleri mükemmel ; ben de kendi evime yaptırmayı planlıyorum

derindeniz, senin de evini görmek isterim. eminim ki çok zevkli olacaktır

emnylmz, öncelikle beğenmene sevindim. alnım çok şükür iyi, sadece dikiş izlerimin geçmesiyle uğraşıyorum. artık izlerim pek dikkat çeker nitelikte değil. inşallah birkaç ay sonra nerdeyse tamamen yok olacak.

sener, eğer aradığın bir şeyi bulmana aracı olduysam sevindim. ama tam kararını vermeden önce şu yazımı mutlaka okumanı öneririm:
Çini Karo - Mine'nin Yeni Hayatı

hazelnaz, teşekkür ederim :)

herkese sevgiler...

ben de fark ettım ama nıyeyse bahsetmedım..kesınlıkle super ıgrenc geometrık sekıllı şegi mi şugi mi onlardan değil...süper bence de

ben de fark ettım ama nıyeyse bahsetmedım..kesınlıkle super ıgrenc geometrık sekıllı şegi mi şugi mi onlardan değil...süper bence de

malesef makine işi halılar çoğunlukla "garip" ve abartılı oluyorlar hakkaten. geçen kayınvalidemlerin evi için gezmiştik, Aman Allah'ım simli simli böyle garip garip uzun tüylü kullanışsız halılar satıyorlar. herşeyi geçtim öyle uzun tüylü halılar pislik ve kıl yuvası olur yahu. nasıl temizlenecek anlamıyorum.

ben makine işi halılarda pek güzel bir örnek göremedim şimdiye kadar. ama malesef el işi halılar da belli bir bütçe gerektiriyor, uygun fiyatlı olduğu söylenemez. ama evladiyelik bir yatırım, iyi kullanırsan yüzyıllarca bile gider anlayış meselesi. ben halıya para öderim ama toplamda maksimum 50-100 kere giyeceğim kıyafetlere para ödemem mesela...

haklısın evlenırken maddı ımkansızlıklar nedenıyle uygun diye şegi aldım ama düz modellerınden sekıllılerı hosuma gıtmıyor..yıne de nasıl kıl topluyor her hafta sılkele et sımdı bebek de var ve pişmanım yanı ama kendımız kendı ımkanlarımızla evlendık ve herseyın uygununa kaçtık...allah nasıp eder de ev alırsak kendı evıme kesınlıkle almam ...kıyafete gelınce aynı fıkırdeyım...çabuk sıkılan bır tıpm o nedenle yatırımı asla kıyafete yapmam...

İnşallah Allah'ım helalinden bir ev sahibi olmayı nasip eder sizlere. Biz de annemlerin evi olmasına rağmen buradan gelen kira gelirine ihtiyaçları olduğu için ekonomik olarak biraz destek olarak oturuyoruz bu evde. Eşimle benim için de kendi evimizle aynı şey sayılmaz yani. Bize de olsun inşallah

evine bayıldım çok güzel döşenmiş evini görünce yurt dışında falan oturuyorsun sanmıştım tek kelimeyle harikaaaaaaaaaaaaaa güle güle otur canım

Öncelikle maşaallah =) Güle güle oturun inşallah.. Vintage bir tarzın var anladığım kadarıyla. En sevdiğim stil. Beyaz oyma kenarlı dolaplar güllü perdeler falan bayılırımmmm... Ama en çok mutfağını ve banyodaki ayna/lavabo ikilisini beğendim. O kocaman taftalı taşlı tuşlu perdelerden nefret ediyorum ben, senin güllü müllü klasik tarzdaki perdelerine bittim diyebilirim. Köşe koltuğunun aynısından bende de var. Çok seviyorum, çok kullanışlı. Tarzlarımız çok benziyormuş, ben de kendi evime çıkınca böyle bir stil düşünüyorum inşallah. Ama şimdi kirada evin şekline şemaline göre bişeyler yaptırmak istemiyorum sonuçta gün gelir çıkabiliriz. Yeni evli sayılırım hala ama herşeyimin suyu çıktı, kedi kızım sağolsun =) Kendi evime çıkarsam birgün benim de kitaplığım kocamaaaan olmalı, evimin baş köşesinde olmalı =) Tekrar güle güle oturun canım. Darısı başıma.

amin inşallah...

Bende de dekorasyon dergisi karıştırıyomuşum gibi bir his uyandırdı. Sağlıkla, mutlulukla, huzurla yaşayın, yaşlanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…