- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
- Konu Sahibi florence_N
-
Telefonun dokunmatik bozuk, kendi kendine gönderdi. Düzelttim şimdi.
Sogut ufala onune koy yer heralde.Sıcak su ve oyuncak koydum. Sürekli yukarı bakıyor. Yumurtayı hasladim. Nasıl vereceğim?
Tebrige gerek yok canım. Ne yapayım çöpe mı atayım? Yapan var mı acaba oyle? Bir iki kere açtı ağzını ama yumurta uzaktaydı. Kasigin ucu ile denedim. Elimden korkmasın diye. Islık çaldim yumuşak yumuşak.. Yemedi ama. Ben de peceteye koydum yanına biraktim. Kola kapağına da su koydum. Kakasını yapmış. Altına peçete serdim.Kırlangıç yavrularına evde bakmak çok zor, onlar yuvalarına alışkınlar. Devamlı protein ağırlıklı beslenmeleri gerekir. Sinek böceklere bayılırlar. Yumurta maması tarifleri internette oluyor, bir ara bizde evimize almıştık. Ve petshoplarda un kurdu var, püre halinde veriliyor.. Biz ekmek ıslatıp verdiğimizde yiyememişti. Şırıngayla su verin demişti petshoptaki adam.. Ayrıca hassasiyetiniz için sizi tebrik ediyorum, keşke herkes sizin gibi olsa..:)
Oyy yerim ben bu minnoşuuBu boyda.
oyy kıyamam ben buna ekmek kırıntısı vs koysan yer mi kiBu boyda.
Yavruysa kendi yiyemez yumurta maması yapıp şırıngayla verin veya un kurdu alın veterinerler ve petshoplarda vardır, onu da ezip püre yaparak yedirebilirsiniz.Tebrige gerek yok canım. Ne yapayım çöpe mı atayım? Yapan var mı acaba oyle? Bir iki kere açtı ağzını ama yumurta uzaktaydı. Kasigin ucu ile denedim. Elimden korkmasın diye. Islık çaldim yumuşak yumuşak.. Yemedi ama. Ben de peceteye koydum yanına biraktim. Kola kapağına da su koydum. Kakasını yapmış. Altına peçete serdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?