- 8 Aralık 2012
- 1.538
- 504
- 173
inan hiç bilgim yok canım bu konularda bana denileni söylüyorum...ama zaten bir yumoş dölenince bölünüyosa ve 3 güne geliyosa iyi kaliteli demektir.canım neden transer yaptırmadın belki 5 güne gidebilirdi emriyo...5 günü emriyosu daha kaliteli olurmuş..
sanırım seninkilerin söylemeye çalıştığı olması gerekenden daha az bölününce dondurmuyorlar.... doğrusu da budur bence..
ben yaştan dolayı birkaç tane biriktireyim diyorum.... birden yumi biter diye korkuyorum açıkcası... Allah korusun hamilelik olsa bile bazen devam etmeyebiliyor o yüzden vakit kaybetmemeliyim, dr bana bıraktı bu durumu... hatırlarsan geçen sefer bile 2 tane cesaret edemedim ve bir tane transfer olmuştum, içeride 1 tane donmuş kalsın ki motivasyonum bozulmasın dedim, bana güç versin dedim.
o zaman da kan testi 11 çıkmıştı ama katlama olmamıştı... neyse önümüze bakacacğız.
sen de mümkünse biriktir diyeceğim ama senin herşeyin daha genç olduğundan döllendikçe transfer de olabilirsin, o zamana gel de yine yazışır karar veririz tatlım....
hem sen polyanna ile yaptığınız şakanın diğer yarısısının , belki yakında seninki de gerçkleşecektir , kimbilir....