depresif birtanem tüm yazılarını okuyup sende kendimi görüyorum..
Mini tüp bebek denilince o telefona çıkan sekreter yada hemşireler anlamayabilirler..Ama doktorla yüzyüze konuştuğunda ancak bunun olup olmayacağını bilebilirsin..
Birde hani fsh yüksekken tüp yapmıyorlar diye birkaç veryansınını okudum..Gülüm bak ben 2 kere fsh yüksek iken Onca tüp iğnesini vurundum ama yumurtalıklarda hiç bir hareketlilik olmadı..Aslında onların fsh yüksekken tüp yapamayız demeleri bu sebepten..
Kendini çözeceksin doktora gittikçe bunu söyleyebilirim sana..Ben aylar oldu fsh baktırmadım..
Artık sadece adetli iken doktora gidip eğer folikül var ise mini tüp dediğimiz olayı yaşıyorum..Hiç tranfer aşamasına gelemedim..Çünkü terslikler oluyor maalesef..
Mesela erken çatlama gibi..Yada yumurtanın alınıp döllenmemesi gibi..
Sen bunu denemeden bilemeyeceksin gülüm..
Mini tüpte kii fsh yüksek amh düşük hastalarda kendi doktorum dahil en son acıbadem maslak bülent tıraşta aynı şeyi uyguladı..Gittim adetli iken 2 antral folikül vardı..Doktor 3-4 gün sonra gel bakalım kendiliğinden büyüyecek olacakmı dedi..
Çünkü bizim gibi durumlarda boş folikül kalitesiz yumi çok olası bir durum..Gittim yuminin teki tabiiki doğal olarak çok güzel büyümüş..3 gün iğne kullandım..Çatlama önleyici cetrotide kullandım..fostimon 150 doz vurundum..İkinci gittiğimde rahim öyle mükemmel kalınlaşmıştı kii doktor inanamadı..12 mm civarı idi..Ama iğneleri vurundum gittim yumi 16-17 mm de çatlama önleyici iğneye rağmen çatlamıştı..Doktorun yorumu bazen biz ne yaparsak yapalım vücut karar verir oldu..
Kii bana zaten biliyorsun değilmi zor hastasın dedi en başında..Bende evet hocam biliyorum duruma oldukça hakimim dedim

O da anladı zaten ileriki günlerde hakimiyetimi..Neyse bana eğer o 1 yumiyi toplayabilse idi kesinlikle HAVUZZZ yöntemi yapıcaz dedi..Hatta ben çok ısrarcı olamadım o 1 yumiyi ben istiyordum çünkü göbüşüme ama koskoca profun karizması altında ezilerek boynumu büküp tamam hocam demiştim..Hoş o da olmadı ama...
Sana çok şey anlatmak istiyorum ama ancak bu kadar yazabildim..Aklına takılan şeyler olursa özel mesaj kutumda emrine her zaman amade canım..
Çook öpüyorum seni ve inan anlıyorum..Bende mesela şu sıralar o anlattığın ruh hali içindeyim..Ama geçicek biliyorum..Evimin arka arsasında kuru betondan çiçeklere can veren Rabbimizz bizimde rahimlerimize verecekk biliyorumm...Yeterki biz hiç bir zaman vazgeçmeden istemeyi bilelim arkadaşım.