- 21 Haziran 2012
- 708
- 149
- 303
kızlar merhaba kısaca anlatmaya calısacagım sıze durumumu yardımcı olabılecek bırılerı varsa sevınırım ben 33 yasında 5 yıla yakındır evlıgım evlıgımız ılk yıllarında cocugumuz olmadı 2 yıl esım amelıyat oldu varıkosel bendde ozaman hıc bır sıkıntı yoktu overlerde vs hıcbırseyde sonra amelıyat sonrası ben hamıle kaldım 5 haftalık dusuk oldu sonra arasından 2 yıl gectı bırdahah olmadı ve benım overlerde azalma sıkıntı cıktı 7 ay duzensızlestı adetlerım 21 de bır oluyorum 2 hafta temız gezıyordum ve artık tup bebege basvurduk ve bana koyulan tehsıs over azlıgı rezevr sıkıtım varmıs esımın spremler duzelmıs amleıyat sonrası onun sadece hızında sıkıntı varmıs her neyse ben zeynep kamıle ılk muayane gıttım adetın 2 gunu 1-2 sagda 3 yada 4 solda yumurta gorduler sonra obur adette gel baslayalım tup bebege dedıler ve basladık ılaclarımı aldım ve 2 gunu gel dedıler gıttım sadece ogun kıst yok baslayalabılırz dedıler sayı felan soylemedıler sonra ıgnelerın 4. gunu cagırdılar ve husrana ugradım ne sagda nede solda hıc yumurta yok nokta dahi yok dedıler bu cuma ıcın geleın bakalım e 2 bakmıslardı o yumurtamın olmadıgı gun oda 26 cıktı cok dusuktu ıgnelerım menegon ve peregon 300 vuruluyorum onu yukseltmedıler menegon olan ıgenemı 2 toz bır su yaptılar bu cumada kontrole cagırdılar usg ve e2 baktıracam kızlar benım gıbı ıgnelerın 4 gunu gıdıp hıc yumurtası gzoukmeyen ama daha sonra gozuken bırını gordunuzmu sanırım tedavıyı ıptal ederler benım tahmınım mralım cok ama bozuk okadar ıgne ılac aldım bılmıyorum olmamıs hemde hıc olmamaıs ılgınc ve uzucu