mini tüp bebek yaptıran varmı arkadaşlar?

derin35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
1.352
27
108
dün araştırırken mini tüp bebek uygulamasını buldum ücret olarakta daha uygun olduğu yazıyo ama ne kadar olduğuna dair bi bilgi yok benimde bütçe yok bu uygulama bütçeme uyarsa bunu denemeyi düşünüyorum varmı bilen duyan arkadaşlar

dün araştırırken mini tüp bebek uygulamasını buldum ücret olarakta daha uygun olduğu yazıyo ama ne kadar olduğuna dair bi bilgi yok benimde bütçe yok bu uygulama bütçeme uyarsa bunu denemeyi düşünüyorum varmı bilen duyan arkadaşlar

Selam derin
Benim en son tedavim ultra kisa protokol oldu yani mini migro oldu canim.Bu uygulamayi genelde yumurta rezervi az olan bayanlarda uyguluyorlar.Vucuda fazla ilac vermeden kaliteli yumurta elde etmeye calisiliyor.
Sukrolsun ben faydasini gordum Zaten benim yumurta rezervim cook azdi evet canim cook dogru butceyi fazla yormuyor biz cook az ilac parasi vermistik bu mini tedavide insallah sizde faydasini gorursunuz Allahim emeklerinizi bosa cevirmesin Aminnnnn

bende doğal siklus tedavisi görücem diğer adı naturel siklusmuş aratırmalarıma göre bi nevi mini tüp bebek tedavisi oluyormuş ;) bendede rezev azlığı var bundan dolayı bu tedavi şeklini ön gördü dr. ayrıca daha önceki onca ilaca rağmen başarısız tüp bebek denemelerimde bu tedavi şekline yönlendirdi beni... bakalım nasipse önümüzdeki adetle yumurta takibine başlancak... hakkımızdan hayırlısı olsun...şans oranı pek içimi açmasada bu yöntemide denemeliyim diyorum...

bende rezerv azligindan dolayi yuksek dosaj ilaçlarla az yumurta gelistigi için doktor mini tup bebek uygun goruyor,henüz denemedim bekliyorum insaAllah

sanırım mini tüp bebek dediğin ilaçsız tüp bebek bana uyulanan olmalı bana sadece 3-4 gün klomen verildi çatlatma iğnesi sonrası opu ve trasfer yapıldı 2 yumurtam vardı 1 i boş çıktı geri kalan bitanesi 2. kalite 4 hücreli 2.gün embriyosu olarak transferim oldu şuanda 16 haftalık hamileyim çok şükür doktorun uygun görürse tedavi olabilirsin özellikle yumuta rezerv azlığı ve kalite düşüklüğünde ialçlar olan yumurtaları dahada kalitesiz yapabiliyormuş gereksiz ilaç ücretide vermiyosun hem hakkında hayırlısı olsun

Edirne bana umut oldun

Benimde iki adet yumurtam var, doğal siklusta ilaçsız

Rabbim bizlerede yaşatır inşallah.

sanırım mini tüp bebek dediğin ilaçsız tüp bebek bana uyulanan olmalı bana sadece 3-4 gün klomen verildi çatlatma iğnesi sonrası opu ve trasfer yapıldı 2 yumurtam vardı 1 i boş çıktı geri kalan bitanesi 2. kalite 4 hücreli 2.gün embriyosu olarak transferim oldu şuanda 16 haftalık hamileyim çok şükür doktorun uygun görürse tedavi olabilirsin özellikle yumuta rezerv azlığı ve kalite düşüklüğünde ialçlar olan yumurtaları dahada kalitesiz yapabiliyormuş gereksiz ilaç ücretide vermiyosun hem hakkında hayırlısı olsun

merhaba,aynen öyle anlatti banada doktor,banada umut oldun Allah razi olsun,Rabbim saglikli sekilde kucagina almak nasip etsin canim :)

derincim ben 1 kere denedim..O ay geç gittim doktora kontrole..14 mm di yumurtam..2-3 gün menegon ve çatlamasın dite cetrotide vurundum opum oldu..Ama erkek inf de var bizde...Gerçi doktor yumurta kalitesinden dedi ama tabii embriyolog düzgün spermi seçemedik te ondan döllenme olmadı demez hiç bir yerde..Şimdi bu ayda 1 yumim var gene aynı şekilde deneyeceğim..

Geçen ay yumurta vardı gene 1 adet..22 mm civarınada ulaştı hatta kendiliğinden ama e2 sonucu eğer 100 ve üzeri gelmezse yumi büyürken kalite konusunda soru işareti yaratacağından opu olmadım..Öylece kaldı çatlamadı da zaten bu ayki adetle folikül kisti atıldı..

Şimdi beklemedeyim bu ay önümüzdeki günlerde neler olucak diye..hayırlısı..

Son düzenleme:

edirne iyiki yazdın bizlere umut oldun cnm..bende 1 kere doğal siklus denedim maalesef yumurta döllenmedi..1 tane vardı..Şimdi bu ayda 1 tane var bakalım neler olucak hayırlısı ile..

derincim ben 1 kere denedim..O ay geç gittim doktora kontrole..14 mm di yumurtam..2-3 gün menegon ve çatlamasın dite cetrotide vurundum opum oldu..Ama erkek inf de var bizde...Gerçi doktor yumurta kalitesinden dedi ama tabii embriyolog düzgün spermi seçemedik te ondan döllenme olmadı demez hiç bir yerde..Şimdi bu ayda 1 yumim var gene aynı şekilde deneyeceğim..

Geçen ay yumurta vardı gene 1 adet..22 mm civarınada ulaştı hatta kendiliğinden ama e2 sonucu eğer 100 ve üzeri gelmezse yumi büyürken kalite konusunda soru işareti yaratacağından opu olmadım..Öylece kaldı çatlamadı da zaten bu ayki adetle folikül kisti atıldı..

Şimdi beklemedeyim bu ay önümüzdeki günlerde neler olucak diye..hayırlısı..

selam, e2 konusunda emin misin? onun da fsh gibi cok yukselmemesi gerekiyo...

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize cvplarınız için çok teşekkür ederim ayrıca edirne allah bebeğini sana bağışlasın benimde fsh yüksek yumurta rezervim az yarın doktora kontrolüm var yumurtam varmı diye bakıcak daha önce 2 kere aşılama denedim bunlardan ilkinde kendiliğinden büyüyen yumurtamı iğneyle çatlattım 2. de puregon kullandım daha geç büyüdü yumurta yine olmadı bizde erkek faktörüde var eşimin hareketli sperm sayısı az yani benim ilaçla bile büssürü yumurtam olcağına inanmıyorum olsada kalitesiz olacağını düşünüyorum siz hangi ildesiniz nerde yaptırdınız ben izmirdeyim banada önerebileceğiniz bi hastane var mı?

kızlar inş. sizde olumlu sonuç alıcaksınız allahın izniyle umudunuzu yitirmeyin asla . ben istanbul tüp bebek merkezinde aret kamara gidiyorum doktorumdan allah razı olsun bu işi sırfpara için yapan ticaret anlayışıyla yaklaşmıyo insana insan gibi yaklaşıyo güzel haberlerinizi bekliyoruz

selam, e2 konusunda emin misin? onun da fsh gibi cok yukselmemesi gerekiyo...

cnm bnm o dediğin adetin 3. günü e2 si için geçerlii..o zaman e2 50 nin altında olmalı fsh ta 10 değerinin altında..

Ama eğer tedaviye başlamışsan ve yumurtan büyüyor ve opun planlanır halde isen e2 bakılır ve yüksek çıkması gerekir..Tek yumi için 100 ve üzeri gerekir..Fazla yumi için daha fazla..

Yani eminim cnm bnm hemde çok..:16::16::16::16::16::16::16:

kızlar inş. sizde olumlu sonuç alıcaksınız allahın izniyle umudunuzu yitirmeyin asla . ben istanbul tüp bebek merkezinde aret kamara gidiyorum doktorumdan allah razı olsun bu işi sırfpara için yapan ticaret anlayışıyla yaklaşmıyo insana insan gibi yaklaşıyo güzel haberlerinizi bekliyoruz

canım seninki ne kadar tuttu

cnm bnm o dediğin adetin 3. günü e2 si için geçerlii..o zaman e2 50 nin altında olmalı fsh ta 10 değerinin altında..

Ama eğer tedaviye başlamışsan ve yumurtan büyüyor ve opun planlanır halde isen e2 bakılır ve yüksek çıkması gerekir..Tek yumi için 100 ve üzeri gerekir..Fazla yumi için daha fazla..

Yani eminim cnm bnm hemde çok..:16::16::16::16::16::16::16:

anladim canim, ben dedigin gibi 3. gun degerleri icin soylemistim..yumurta buyumesine yakin degerlerin farkli olmasi gerektigini bilmiyordum...
bir de birsey soracagim, fikrin varsa ve paylasirsan cok sevinirim...regl'in 10. gunu rutin checkup icin karin ultrasonuna bakilmisti radyolog tarafindan ama dedigim gibi hamilelik ile ilgili birsey icin degil. ama radyolog yine de bana sagda iki solda bir folikul oldugunu soylemisti 11-14 mm arasinda degisen (ilacsiz). bu deger, o gun icin normal midir? bir de folikul sayisi baska yumurta sayisi baska seyler midir?

Son düzenleme:

slm cnm..hayırlı olsun hamileliğin inş. güzel geçer ve bebeğini sağ sağlim kucağına aldığın günleride görürsün...merak ettim daha önce yaşadığın başarısız tedavilerinde ne gibi ilaçlar dozlar kullandın bu kaçıncı denemen?ilaçlarla çok şans elde etmek varken böyle bi kararı vermekde zor açıkcası ben her ne kadar karar vermiş olsamda arada vazmı geçsem doğal siklustan diye düşünüyorum başarı şansı baya azmış gebe kalanda nadir, sende onlardan birisin cnm ;)):nazar:

bende rezerv azligindan dolayi yuksek dosaj ilaçlarla az yumurta gelistigi için doktor mini tup bebek uygun goruyor,henüz denemedim bekliyorum insaAllah

inş. en kısa zmnda başlarsın cnm. senin ilaçlarla başarısız tedavilerin varmıydı?

Back
X