- 14 Ekim 2011
- 1.739
- 245
- 163
arkadaşlar hepinize cvplarınız için çok teşekkür ederim ayrıca edirne allah bebeğini sana bağışlasın benimde fsh yüksek yumurta rezervim az yarın doktora kontrolüm var yumurtam varmı diye bakıcak daha önce 2 kere aşılama denedim bunlardan ilkinde kendiliğinden büyüyen yumurtamı iğneyle çatlattım 2. de puregon kullandım daha geç büyüdü yumurta yine olmadı bizde erkek faktörüde var eşimin hareketli sperm sayısı az yani benim ilaçla bile büssürü yumurtam olcağına inanmıyorum olsada kalitesiz olacağını düşünüyorum siz hangi ildesiniz nerde yaptırdınız ben izmirdeyim banada önerebileceğiniz bi hastane var mı?
cnm Allah yardımcın olsun...bizimde durum sizden farklı değil eşimdede sorun var bendede onca ilaç kullandım fayda etmedi yumurtalarım çoğalmadı gitti bi tedavimde 3 yumurta toplandı dölllenmedi diğerinde 2 folikül vardı boş çıktı anlıcağın bende bu sefer merkezimi değiştim özele gittim ve dr bana pek iç açıcı bişey söylemedi direk doğal siklus uygulıyabilriz sana dedi...ilaçlarla demeki vücudun yumurta üretmiyor öyleyse doğal yumurtanla tedaviye başlıyalım hormon ilaçları falan almıcaksın çok az bi ilaçla bitiricez dedi tedaviyi..