mini tüp bebek yaptıran varmı arkadaşlar?

insaAllah canim,evet ben 6 tup bebek denedim,anlatayim ;

1 inci deneme 300 gonalf sadece 1 yumurta elde edildi 0 döllenme
2 inci deneme 300 menopur 2 yumurta elde edildi,1 tanesi opudan önce çatladi ve digeri 1 inci kalite embryo elde edildi ama test negatif
3 uncu deneme 300 menopur 3 yumurta elde edildi,3 embryo elde edildi,2 tane birinci kalite embryo transfer edildi ama test negatif (kalan bir embryo gelisimi durmustu transfer gunu)
4 uncu deneme 300 menopur 3 yumurta,hiç döllenme olmadi
5 inci deneme 5 gun elonva,3 gun menopur 300,tedavi iptal tek yumurta vardi
6 inci deneme 375 menopur,5 gun sorasi yine iptal

simdi de doktor kaliteli olsun bitane olsun diyo,hayirlisi insaAllah

4 iptalin 2 transferin olmuş sende baya ağır tedavilerden geçmişsin cnm :(( dikkatimi çekti hep sana neden 300 menopur uyguladılar gerçi banada hep progon uyguladılar ya hiç istemediğim halde....aslında tedavi şeklini yada,ilacı yada dozu değiştirmeli hep yanı tedavi şeklide iyi değil...Allah sana güç kuvvet versin 6 tn başarısız tedavinin ardından inş. bu sefer bebeğine kavuşursun...benimde bu 4. olucak sana yetişiom ;))) inş. bu son olurda bebeğime kavuşurum...

kızlar şimdi doktordan geliyorum adetimin 11. günü çağırmıştı yumurtan varmı bakalım diye 1 tanecik yumurtam varmış doktor benimle baya konuştu durumumun iç açıcı olmadığını hemen tüp bebek denememiz gerektiğini söyledi şimdi merkez araştırıyorum aranızda izmirde yaptıran varmı nerde yaptırcam nasıl yaptırcam bilmiyorum allah yardımcımız olsun doktor bu arada ilk önce bi psikoloğa git dedi kafanı dağıt bu kafayla başlama dedi hangine gitcem ne yapcam şaşırdım

bende senin yerinde olsam napcağımı şaşırırdım ;) önce tüp bebekmi yoksa psikologmu diye...bende piskoloğa gittim faydasını gördümmü gördüm sakinleştirici yazdırmıştım 1 ay kullanmadan bıraktım tedavime bi an önce başlamak istediğim için ayrıca ilaçlar bağımlılık yapıyormuş diye duyuncada ilacı kesdim azar azar...pskoloğa git onunla edeceğin sohbet seni öyle bir rahatlatıcakkii pişman olmıyacaksın...tüp bebeği geciktirmeden başla...

cnm doktorun iyimiş maşallah sana uygun tedaviyi hemen kestirmiş ve seni hormon ilaçlarıyla hiç uğraştırmadan istenilen sonuca ulaştırmış...ben kocaelindeyim dr um burda yumurta takibi yapıcak istanbuldada (eurofertilde) toplama transfer işlemini yapıcak tabiki bi sorun çıkmazsa...muayene hariç 3350 tedavi parası toplamada sorun çıkarsa 2350 ye düşüyor....aslında bizlerde uygulanması gereken ilk tedavi şekli bencede bu olmalı biricikde 6 tedavi atlatmış onada üzüldüm onca hormon emek maddi manevi yıpratıyor insanı...

evet canım şanslıyım allaha şükür . inş. eurofertilide çok iyi diyolar tedavin olumlu olur inşallah . dediğin gibi sonuçta okadar denemeyle olmuyosa farklı bi tedavi neden denenmesin maddi olarakta çok yıpratıcı dediğin gibi

çok sevindim aynı yerde tedavi oluyoruz ne güzel aret kamar işini şansa bırakmaz dediğin gibi .ben amh hormonu yaptırmamıştım eminim benimde düşüktür buğday çimlendirdi eşim bende yedim yiyebildiğim kadar tohumunuda buğdaydan evde kendiniz yapabilirsiniz incir yedim arısütü arı poleni bal memleketten getirttik ve ben çok uyguna aldım rahim kalınlığm iyiydi baktı doktorum olmusuz bişey olsa söylerdi diye düşnüyorum transfer günüde bakıldı kalınlığına zaten .ben iğne kullanmadım klomen 3-4 gün kullandım ilaçsız tüp bebek yapıldı bana umarım açıklayıcı olmuştur yinede sormak istediğin bişey olursa cvplarım

Çok sağol cnm..Bende bir ara buğday çimlendirip yiyodum gene başlayayım o zaman..
Benimde rahim kalınlığım şu ana kadar tek problemsiz yerim:9::9::nazar::nazar:
Ben böyle derim dilimi ısırayım hemen ondada bişey çıkar şimdi :)) 14 mm lere kadar çıkıyor elhamdulillah..Bir tek onda sorun yaşamıycam diye düşünüyorum nasib tabiiki..İst tüpün embriyologlarına her geçen gün güvenim artıyor..Umudum çoğalıyor..Çok sağol..
sağol cnm arkadaşım ;) evet doğal siklusla başlıcam nasipse inş. bu sefer olur artık yoruldum koşuşturmaktan olumsuz sonuçlardan maddi manevi bitiriyor tedavi aşaması insanı...
sen nasıslın nasıl gidiyor yumilerin durumu ne durumda cnm senin tedavilerin hep doğalmıydı?

Nasıl olayım canım aynı valla..Sadece son 4 ayda iyiye gidiyor tabii..Sadece kpss sınavına hazırlanıyodum son hafta çok stres yaptım ve adeti bekleyemeden cycloya başladım öyle regl oldum..Ama 3 kere ilaçsız regl oldum sadece o ayı pas geçtim..Doktorum sabredebilseydin yumurtan olmuş gene olurdun regl dedi..

Bu bile bana çok iyi geliyor..Nasıl sevinip ağlıyorum reglim ilaçsız geldiğinde inanın bu bile çok büyük bir nimet..
Benim ilk 2 tedavimde iğneleri vurundum yumi büyümedi..Ama o zaman laparoskopiden sonraki aylardı ve vücudum berbat durumdaydı buna çok inanıyorum..Beynim allak bullaktı..Fsh çok yüksekti..
Son 6 aydır sürekli yumi var 1 tanede olsa elhamdulillah..Yumurta takibide yapılıyor..Temmuz gibi geç gittiğim bir doktor muayenesinde 14 mm lik yumoşu görünce 2-3 gün iğne vurundum..Menegon ve çatlamasın diye cetrotide..Sonra en son çatlatma iğnesi ile alındı yumim..Döllenme olmadı..O tedavi İVİ tüp bebekte idi..Şimdi orası kapandı dktorum ist tüp bebeğe geçti..Sonraki birkaç ay dersanye gittiğimden ara verdim zaten..Şimdi son 2 adettir gidiyorum..Geçen ay yumi güzelce büyüdü rahim kalınlığım mükemmeldi doktorlara göre..Çünkü 2 doktora gittim..Ama e2 iyi gelmedi..Kendi doktorum alabilriz bakabiliriz dedi ama maddi manevi yıpratıcı olacaktı..Tek yumiye 3000 tl keş para istiyorlar..Ne diller döktüm yok..inmiyorlar..Ben diyorum her ay bu işlem olma ihtimalim var yani ben müşteriyim alıcıyım gibi:9::9::9: ama yapmadılar..doktorum biraz daha opsiyon yaptıracak inş tabii.e2 iyi gelmeyince bu yumurta kalitesini etkiler dedi ve opu olmadım..sonunda da 22 mm üstüne çıktı ama çatlamadı..Yakın hastanedeki doktorumda iyi tercih yaptı kendi doktorun dedi..
Şimdide adetli iken gittim..Haftaya salı çarşamba randevum var..Eğer yumi büyüdü ise birazz iğnelere başlıcaz..

Senin içinde hayırlısı olsun tatlım benim..İnş yediğimiz içtiklerimiz şifa olsun hepimize..Bebiş olsun göbüşümüze..Mübarek cuma günü Yaradandan dileğim bu..Öpüyorumm datttlummm..:16::16::16:

bende senin yerinde olsam napcağımı şaşırırdım ;) önce tüp bebekmi yoksa psikologmu diye...bende piskoloğa gittim faydasını gördümmü gördüm sakinleştirici yazdırmıştım 1 ay kullanmadan bıraktım tedavime bi an önce başlamak istediğim için ayrıca ilaçlar bağımlılık yapıyormuş diye duyuncada ilacı kesdim azar azar...pskoloğa git onunla edeceğin sohbet seni öyle bir rahatlatıcakkii pişman olmıyacaksın...tüp bebeği geciktirmeden başla...

pasiflora şurup aldım onu içiyorum şuan beni biraz rahatlatsın diye yüzümde bile bu yaştan sonra kocaman sivilceler çıktı sıkıntıdan

katılıyorum sana bende merak ediyorum süreciii...
Sizin sorununuz nedir ben 29 yaşındayim 3 tup denemem ve kalitesiz yumurta oluşuyor erken yumurta yetmezligi sorunum.araştırmalarım sonucunda doğal yolla yani ilacsiz kaliteli yumurta elde edilebilirmis.bunu deneyen varmı bi bilsek

pasiflora şurup aldım onu içiyorum şuan beni biraz rahatlatsın diye yüzümde bile bu yaştan sonra kocaman sivilceler çıktı sıkıntıdan
Merhaba hayırlı olsun hamileliğiniz inşallah sağlıklı uzun omurleriniz olsun.tedavi süreciniZ nasıldi acaba anlatirmisiniz azcik bizlere tavsiyelerinz nelerdir

Sizin sorununuz nedir ben 29 yaşındayim 3 tup denemem ve kalitesiz yumurta oluşuyor erken yumurta yetmezligi sorunum.araştırmalarım sonucunda doğal yolla yani ilacsiz kaliteli yumurta elde edilebilirmis.bunu deneyen varmı bi bilsek
cnm yaşım 34 yumurta rezev azlıgı benim ki...çikolata kisti ameliyatı sonrası düştü rezevler....bu ay sonu tüp bebege başlıyorum microenjeksiyon yöntemi ile ama mini tüp bebek de sanırım yumurtaları biriktiriyolar...birde az ilaç verip daha kaliteli yumurta elde eymeye çalışıyolar ama tam emin değilim açıkçası....deneyen varsa anlatsa süper olacak

cnm yaşım 34 yumurta rezev azlıgı benim ki...çikolata kisti ameliyatı sonrası düştü rezevler....bu ay sonu tüp bebege başlıyorum microenjeksiyon yöntemi ile ama mini tüp bebek de sanırım yumurtaları biriktiriyolar...birde az ilaç verip daha kaliteli yumurta elde eymeye çalışıyolar ama tam emin değilim açıkçası....deneyen varsa anlatsa süper olacak
Evet aynen bende öyle biliyorum daha önce tup bebek denedinmi sonuçlar nasıldı cnm

Evet aynen bende öyle biliyorum daha önce tup bebek denedinmi sonuçlar nasıldı cnm

hayır cnm ilk defa deneyeceğim o yüzden stresliyim biraz...tüp bebek hakkında hiçbir bilgim yok burda okuduklarım haricinde...yaşayıp görücem bakalım. belki doktor banada mini tüp yapar micro dedi ama yumurtaların durumuna baglı

Evet bende Micro istiyorum artık çünkü benim 4. Denemem olacak yumislerim hep kalitesiz oluşuyor .bildiğin iyi bir merkez veya doktor var mı bu konuda çünkü herkes yapmıyor ilacsiz tup bebegi

Evet bende Micro istiyorum artık çünkü benim 4. Denemem olacak yumislerim hep kalitesiz oluşuyor .bildiğin iyi bir merkez veya doktor var mı bu konuda çünkü herkes yapmıyor ilacsiz tup bebegi

cnm hangi şehirdesin ben antalyadayım şehrine göre araştırma yapman gerekiyor...ben özele gittim....raporsuz oalcak yani...doktorum prof antalyada en iyilerden biri ama bu işler biraz da şans ve kader sanırım...doktor ne kadar iyi olursa olsun yumurtaların ne kadar kaliteli olursa olsun tutmayacaksa tutmuyor...2. kalite olup tutan da çok...bu iş nasip işi canım...insallah 4. de sana nasip olur ve alırsın bebegini kucagına sağlıkla....

peki ilaç kullanmadıgın zaman yumurtan kendiliğinde hiç gelişiyor ve çatlıyor mu?

Evet her ay regl oluyirum zaten biraz düzensiz olsada ama doktorlar erken menepoza gircegimi söylüyorum tup bebk te yumislerim ilaçlara tepki vermiyodu 1 ve ya 2 tane geliyordu e zaten normalde de 1 yumurtam gelişiyor her ay belkide ilaçlar yumurtayi kalitesizlesturiyor diye ilacsiz istiyorum ama bursada uygulayan yok galiba

kizlar hepinize merhaba lar benimde yumurta sayısı çok ama kalitesiz embiriyolar oldukları için tedavi iptal oldu acaba banada mini yaparlarmi?birde benim ilk tupbebek transfer iptal

Back
X