mini tüp bebek yaptıran varmı arkadaşlar?

kizlar hepinize merhaba lar benimde yumurta sayısı çok ama kalitesiz embiriyolar oldukları için tedavi iptal oldu acaba banada mini yaparlarmi?birde benim ilk tupbebek transfer iptal
Ben 3 sefer yaptırdım 3 üde iptal sizin yaşınız kaç ve folukul sayınız nasıl. Bende mini istiyorum ama nerde ve nasıl hiç bilmiyorum

[mim sen formül TE="Efsahi29, post: 47626983, member: 732738"]Ben 3 sefer yaptırdım 3 üde iptal sizin yaşınız kaç ve folukul sayınız nasıl. Bend)))canim filukul sayımı bilmiyorum yani daha doğrusu dr.her defasında normal deyince bende sormadım yaş 26 benim yumurta cok toplandi ama bir tane bile kaliteli çıkmadı dr.bile çok şaşırdı transferde doğal olarak iptal oldu biz şuan vitamin takviyesi aliyoruz eylül sonu gibi tekrar başlıyoruz inşallah canim mini ile az ilaç kaliteli yumos olsun.diye istiyorum ama bakalım dr.ne diyecek sakin yumos sayısına takılma benimki olduğu halde bir tane bile kaliteli çıkmadı.

[mim sen formül TE="Efsahi29, post: 47626983, member: 732738"]Ben 3 sefer yaptırdım 3 üde iptal sizin yaşınız kaç ve folukul sayınız nasıl. Bend)))canim filukul sayımı bilmiyorum yani daha doğrusu dr.her defasında normal deyince bende sormadım yaş 26 benim yumurta cok toplandi ama bir tane bile kaliteli çıkmadı dr.bile çok şaşırdı transferde doğal olarak iptal oldu biz şuan vitamin takviyesi aliyoruz eylül sonu gibi tekrar başlıyoruz inşallah canim mini ile az ilaç kaliteli yumos olsun.diye istiyorum ama bakalım dr.ne diyecek sakin yumos sayısına takılma benimki olduğu halde bir tane bile kaliteli çıkmadı.önemli olan kaliteli olmasi

[mim sen formül TE="Efsahi29, post: 47626983, member: 732738"]Ben 3 sefer yaptırdım 3 üde iptal sizin yaşınız kaç ve folukul sayınız nasıl. Bend)))canim filukul sayımı bilmiyorum yani daha doğrusu dr.her defasında normal deyince bende sormadım yaş 26 benim yumurta cok toplandi ama bir tane bile kaliteli çıkmadı dr.bile çok şaşırdı transferde doğal olarak iptal oldu biz şuan vitamin takviyesi aliyoruz eylül sonu gibi tekrar başlıyoruz inşallah canim mini ile az ilaç kaliteli yumos olsun.diye istiyorum ama bakalım dr.ne diyecek sakin yumos sayısına takılma benimki olduğu halde bir tane bile kaliteli çıkmadı.önemli olan kaliteli olmasi

Aynen öyle yumurta kalitesi için vitamin takviyesi alıyorlar ama benim doktor hiç söylemedi yumurta rezervim az old.için git donasyon yap dedi uğraşmadi anlayacağın neyse ben yine devam olacagina i
aynen bende mini istiyorum bursadayim buralarda yok bunu yapan nerde yapacağımı bilmiyorum canım

canim öncelikle hırslı bir dr. bulacaksın is8ne aşık olucak ben izmir irenbede kaan bozkurtlar yapıyorum çok hırslı bir dr.istersen kaan bozkur hastaları yazdığında çıkıyor senin gibi çoook hasta var o topikte onlardan da yardım istiyebilirsin.canim sen arısutu kullaniyormusun.bak canim donasyon istemiyorsan bitkisel kürler dene yani incir kuru rezerv azliginda çok yarıyor.bizim mahalleye yeni bir komşu taşınmış.o kadınına anlatmış.9sene dr.dr.gelmişler karısının sadece 3yumurtasi varmış bitkisel dr.gorusmusle bitkisel kürtlerle tedavisini yapmış şuan bir tane oğlu var

canim ben eşimle birlikte vitamin aliyorum. ben omega koenzim,miyosite pozitife,ace plus selenyum,previt positive, dil alti folic acid,birde devit haftada bir ampul kırarak ictim2.ta neydi.esimde farklı kullanıyor.Allahım emeklerimizi boşa vermesin bugunde arisutu bal polen karisimi aldim

:KK14::KK14::KK14:Allahım hepimizin yardımcısı olsun hepimizin yüzünü guldursun çifter çifter nasip etsin inşallah İNŞALLAH çok sıkıntılı bir durum hem madden hemde manen...

:KK14::KK14::KK14:Allahım hepimizin yardımcısı olsun hepimizin yüzünü guldursun çifter çifter nasip etsin inşallah İNŞALLAH çok sıkıntılı bir durum hem madden hemde manen...
AMin canım insallah.Nasibimizde ne varsa o olur ama elimizden geleni de yapcaz tabi ben bugun ari sutu bal tarçın corekotu karışımı ve folik asit içmeye başladım. İnşallah bi yararı olur .bi süre tup denemicem yoruldum çünki bakalım hersey kismet☺

Canım sen kaan bozkurta mı gidiyorsun benim fsh 12 amh 860 eşiminde sayı az daha tedaviye başlamadık kaan bey histeroskopi diyor ama istemiyorum sana yapıldı mı.Aşılama ile tüp bebek arasında kaldım.Benim yumurta rezervim az kaan bey mini tüp bebek yapıyor mu.

Canım sen kaan bozkurta mı gidiyorsun benim fsh 12 amh 860 eşiminde sayı az daha tedaviye başlamadık kaan bey histeroskopi diyor ama istemiyorum sana yapıldı mı.Aşılama ile tüp bebek arasında kaldım.Benim yumurta rezervim az kaan bey mini tüp bebek yapıyor mu.
ben kaan beyin hastasıyım ve 2.denemem 1.tuttu ama kalbi durdu kürtaj oldum sonrasında tekrar tedaviye şubatta tekrar başladık... 2 opu oldum ve hala trasfer aşamasına gelemedik iptal edildi vs.. benimde rezerv sıkıntım var...bana ilk denemede histo yapmıştı temiz çıktı bu defa yapmayacak...siz neden histo istemediniz? aşılamayı bilmiyorum ama tüp bebek çok uzun zorlu bir süreç hele de bizim gibi rezerv sorunu olanlar için...

:KK43:
:KK43::KK14:evet canim ben kaan beyin hastasiyim 28temmuzda malesef tedavi iptal oldu kotu kalite oluşan embiriyodan dolayı canim genellikle kaan bey butu hastalarina histo yapıyor eğer benim tedavi iptal olmasaydi banada histo yapilacakti hayirlisiyla eylül sonu gibi tekrar başlıyoruz inşallah bu sefer yüzümüz guler

ben kaan beyin hastasıyım ve 2.denemem 1.tuttu ama kalbi durdu kürtaj oldum sonrasında tekrar tedaviye şubatta tekrar başladık... 2 opu oldum ve hala trasfer aşamasına gelemedik iptal edildi vs.. benimde rezerv sıkıntım var...bana ilk denemede histo yapmıştı temiz çıktı bu defa yapmayacak...siz neden histo istemediniz? aşılamayı bilmiyorum ama tüp bebek çok uzun zorlu bir süreç hele de bizim gibi rezerv sorunu olanlar için...
canim sizin tedavi niye iptal oldu? malesef bizimde iptal oldu transfere bile gelemedik güya %70sansimiz vardı.bide hastaların en verimliside bizdik nerde elde kalan koca bir 0 neyse belki hayırlısı budur.ALLAH istemedikten sonra nasip etmedikten sonra gerisi bahane

Çok üzüldüm canım bebeğin için inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alabilirsin.Ben iki sene kadar önce açık miyom ameliyatı geçirdim hala psikolojim iyi değil zor günlerdi iki saate yakın ameliyat biri 13 cm 4 miyom alındı.O yüzden çok iğne anestezi kaldıramıyorum historeskopiyide bu yüzden istemiyorum.O günleri daha atamadım aklımdan.Ve şimdi de birsey yapasım yok moralim bozuk.Evlilige daha tam alısamamışken bu sorunlar.6 ay oldu evleneli.Mini tüp bebek istersem Kaan bey yapar mı acaba.Bana aşılama mı tüp mü diye düşünme süresi verdi biraz.Aslında ameliyattan sonra hsg çekilse iyiydi tüpler kapalı olabilir diye ama yapılmadı.Ne yapcağımı bilmiyorum aklım çok karışık :(

canim kaan bey mini yapiyormu hic bilgim yok yumurtalarimin daha kaliteli cikmasi icin kaan beye soyleyecegim.bakalim one diyecek

canim kaan bey mini yapiyormu hic bilgim yok yumurtalarimin daha kaliteli cikmasi icin kaan beye soyleyecegim.bakalim one diyecek
Bana da haber verirsen sevinirim canım bende gidersem sorarım mini tüp bebeği.internette mini tüp bebek yazınca irenbeninde açıklama yazısı var mini tüp bebekle ilgili belki yapıyordur.

Bana da haber verirsen sevinirim canım bende gidersem sorarım mini tüp bebeği.internette mini tüp bebek yazınca irenbeninde açıklama yazısı var mini tüp bebekle ilgili belki yapıyordur.
tabi canim haber veririm.kesin kaan bey yine bana kizicakgel sana internetten dr. bulalım diyecek

canim sizin tedavi niye iptal oldu? malesef bizimde iptal oldu transfere bile gelemedik güya %70sansimiz vardı.bide hastaların en verimliside bizdik nerde elde kalan koca bir 0 neyse belki hayırlısı budur.ALLAH istemedikten sonra nasip etmedikten sonra gerisi bahane
haziran adetinde kist vardı onun için iptal oldu. temmuz adetinde rahim istenilen kalınlığa ulaşmadı geç kalınlaşma oluyormuş kaan bey uygun bulmadı..bizde rezerv azlığı var canım onun için uzun bir süreçti mini tüp bebek uygulanmadı normal protokol oldu benimkisi...herşeyin hayırlısı bakalım

haziran adetinde kist vardı onun için iptal oldu. temmuz adetinde rahim istenilen kalınlığa ulaşmadı geç kalınlaşma oluyormuş kaan bey uygun bulmadı..bizde rezerv azlığı var canım onun için uzun bir süreçti mini tüp bebek uygulanmadı normal protokol oldu benimkisi...herşeyin hayırlısı bakalım
canim rezerve çok takılma önemli olan kalitesi bence!!!!!

Back
X