mini tüp bebek yaptıran varmı arkadaşlar?

Çok üzüldüm canım bebeğin için inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alabilirsin.Ben iki sene kadar önce açık miyom ameliyatı geçirdim hala psikolojim iyi değil zor günlerdi iki saate yakın ameliyat biri 13 cm 4 miyom alındı.O yüzden çok iğne anestezi kaldıramıyorum historeskopiyide bu yüzden istemiyorum.O günleri daha atamadım aklımdan.Ve şimdi de birsey yapasım yok moralim bozuk.Evlilige daha tam alısamamışken bu sorunlar.6 ay oldu evleneli.Mini tüp bebek istersem Kaan bey yapar mı acaba.Bana aşılama mı tüp mü diye düşünme süresi verdi biraz.Aslında ameliyattan sonra hsg çekilse iyiydi tüpler kapalı olabilir diye ama yapılmadı.Ne yapcağımı bilmiyorum aklım çok karışık :KK43:
evet canım zor bir süreç allah kolaylık versin karar aşaması da zor...sen bilirsin tüp bebek maddi manevi çok zorlu sabır gerektiren bir yol hakkında hayırlısı olsun benim başlayalı 1 sene oldu hala devam umarım bu son olur sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz ...

evet canım zor bir süreç allah kolaylık versin karar aşaması da zor...sen bilirsin tüp bebek maddi manevi çok zorlu sabır gerektiren bir yol hakkında hayırlısı olsun benim başlayalı 1 sene oldu hala devam umarım bu son olur sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz ...
Amin canım inşallah.Neler okuyorum iki yada üç kez tüp bebek deniyorlar sonra artık olmuyor derken normal yolla hamile kalıyorlar çok okudum böyle.Bazen de bel çektirdim yada süt buharı yaptım vb.gibi şeyleri yaptırdım hamile kaldım diyenleri de okuyorum aslında hepsi bahane olcağı varsa oluyor demek ki.Birde psikoloji çok etkiliyor hormonları.Fsh si çok yüksek birini okudum 20 sanırım emin değilim normal hamile kalmış bu işler karışık biraz :)

Arkadaşlar bu mini ile mikrodoz protokolü aynımı ? Benimde transfer olamadan iptal olan tedavim var rezervim az ve yumurtalarım kalitesiz, adet olunca 3. Günü doğum kontrol ilacına başlıycam 21 gün kullaninca sulandirilmis Lucrin kullanmaya başlıycam internette arattirınca mikrodoz flare-up protokolü çıkıyor aynımı bilmiyorum kafama takıldı

Evet bende mini tüpü az dozda veya hiç ilaç kullanılmadan yapılan tedavi diye biliyorum.bende de rezerv az 3 tup denemesi ve kalitesiz yumurta oluştu.bende mini denemek istiyorum ama her merkez uygulamiyor bunu beklemedeyim şimdi.
Arkadaşlar bu mini ile mikrodoz protokolü aynımı ? Benimde transfer olamadan iptal olan tedavim var rezervim az ve yumurtalarım kalitesiz, adet olunca 3. Günü doğum kontrol ilacına başlıycam 21 gün kullaninca sulandirilmis Lucrin kullanmaya başlıycam internette arattirınca mikrodoz flare-up protokolü çıkıyor aynımı bilmiyorum kafama takıldı

Evet bende mini tüpü az dozda veya hiç ilaç kullanılmadan yapılan tedavi diye biliyorum.bende de rezerv az 3 tup denemesi ve kalitesiz yumurta oluştu.bende mini denemek istiyorum ama her merkez uygulamiyor bunu beklemedeyim şimdi.
Mini ile farklı sanırım canım mini de ilaç verilmeden yada çok az bi ilaç la yapılıyormuş mikrodoz da Gonalf ve merional kullancam bakalım nasıl olacak bu protokolü ilk denıycem inşallah bu sefer pozitifleri görürüz sen nerde yaptircak sın canım?

Mini ile farklı sanırım canım mini de ilaç verilmeden yada çok az bi ilaç la yapılıyormuş mikrodoz da Gonalf ve merional kullancam bakalım nasıl olacak bu protokolü ilk denıycem inşallah bu sefer pozitifleri görürüz sen nerde yaptircak sın canım?
Ben bursadayim malesef burada yumurta rezervi az ve kalitesiz oluşan yumurtalar için bi uygulama yok daha 3. yü geçen ay yaptırdım. Biraz bekleyim dedim istanbulda aret kamar diye bir doktor duydum darbede merkezi kapatılmış ama açılacakmış tekrar onu bekliyirum olmazsa bahceci ye .sen nerde yaptırıyorsun cnm ve yumurta rezervin nasıl ilaçlara etki edip gelişiyor mu .

Ben bursadayim malesef burada yumurta rezervi az ve kalitesiz oluşan yumurtalar için bi uygulama yok daha 3. yü geçen ay yaptırdım. Biraz bekleyim dedim istanbulda aret kamar diye bir doktor duydum darbede merkezi kapatılmış ama açılacakmış tekrar onu bekliyirum olmazsa bahceci ye .sen nerde yaptırıyorsun cnm ve yumurta rezervin nasıl ilaçlara etki edip gelişiyor mu .
Bende ankarada Hacettepe Üniversitesi Hastanesinde yaptırıyorum canın benim yumurtalar İğnelere cevap veriyor gecen sene rezervim 1.23 dü haziranda ki tedavide 6 tane toplandı 4 tane olgun çıktı 3 tanesi döllendi canım ama tam bolunemediler 3. Gün 6 hücreli kaldılar doktorumda 5. Günü bekledi kalitesı iyi deil diye sonrada tedavi iptal oldu tekrar gelecek ay başlıycaz hayırlısıyla bakalım senin kaç canım kaç tane oluşuyor.

Canım benimde 6 7 folikul gözüküyor 2 tane tane gelişiyor onlarda kalitesiz çıkıyor ama bana hep yüksek doz uyguladılar.şimdi az doz istiyorum doktorlara kalırsa direkt donasyon ve evlatlık öneriyor ben elimden geleni yapıcam 29 yaşındayim hayırlısı artık .senin durumun daha iyi inşallah hayırlısı yla olur

Canım benimde 6 7 folikul gözüküyor 2 tane tane gelişiyor onlarda kalitesiz çıkıyor ama bana hep yüksek doz uyguladılar.şimdi az doz istiyorum doktorlara kalırsa direkt donasyon ve evlatlık öneriyor ben elimden geleni yapıcam 29 yaşındayim hayırlısı artık .senin durumun daha iyi inşallah hayırlısı yla olur
Hastaneni deiştırsen canım belki farklı doktor farklı tedavi uygulayip daha fazla yumurta elde edebilir

canim kaan bey mini yapiyormu hic bilgim yok yumurtalarimin daha kaliteli cikmasi icin kaan beye soyleyecegim.bakalim one diyecek
Ben de daha önce Kaan Bey'in hastaydım artık İrenbe'nin önünden geçmiyorum. Umarım Kaan Bey tenezzül edip sorunuzu cevaplar. Çünkü hastalarını konuşmaya değer görmeyen muayene edip gönderen odasına bile almayan kendini çok iyi ve vazgeçilmez bir hekim zanneden kötü bir insan. İnanın İzmir'de çok daha iyi doktorlar var

Back
X