arkadaşlar hepinize cvplarınız için çok teşekkür ederim ayrıca edirne allah bebeğini sana bağışlasın benimde fsh yüksek yumurta rezervim az yarın doktora kontrolüm var yumurtam varmı diye bakıcak daha önce 2 kere aşılama denedim bunlardan ilkinde kendiliğinden büyüyen yumurtamı iğneyle çatlattım 2. de puregon kullandım daha geç büyüdü yumurta yine olmadı bizde erkek faktörüde var eşimin hareketli sperm sayısı az yani benim ilaçla bile büssürü yumurtam olcağına inanmıyorum olsada kalitesiz olacağını düşünüyorum siz hangi ildesiniz nerde yaptırdınız ben izmirdeyim banada önerebileceğiniz bi hastane var mı?
slm cnm..hayırlı olsun hamileliğin inş. güzel geçer ve bebeğini sağ sağlim kucağına aldığın günleride görürsün...merak ettim daha önce yaşadığın başarısız tedavilerinde ne gibi ilaçlar dozlar kullandın bu kaçıncı denemen?ilaçlarla çok şans elde etmek varken böyle bi kararı vermekde zor açıkcası ben her ne kadar karar vermiş olsamda arada vazmı geçsem doğal siklustan diye düşünüyorum başarı şansı baya azmış gebe kalanda nadir, sende onlardan birisin cnm)
anladim canim, ben dedigin gibi 3. gun degerleri icin soylemistim..yumurta buyumesine yakin degerlerin farkli olmasi gerektigini bilmiyordum...
bir de birsey soracagim, fikrin varsa ve paylasirsan cok sevinirim...regl'in 10. gunu rutin checkup icin karin ultrasonuna bakilmisti radyolog tarafindan ama dedigim gibi hamilelik ile ilgili birsey icin degil. ama radyolog yine de bana sagda iki solda bir folikul oldugunu soylemisti 11-14 mm arasinda degisen (ilacsiz). bu deger, o gun icin normal midir? bir de folikul sayisi baska yumurta sayisi baska seyler midir?
cnm Allah yardımcın olsun...bizimde durum sizden farklı değil eşimdede sorun var bendede onca ilaç kullandım fayda etmedi yumurtalarım çoğalmadı gitti bi tedavimde 3 yumurta toplandı dölllenmedi diğerinde 2 folikül vardı boş çıktı anlıcağın bende bu sefer merkezimi değiştim özele gittim ve dr bana pek iç açıcı bişey söylemedi direk doğal siklus uygulıyabilriz sana dedi...ilaçlarla demeki vücudun yumurta üretmiyor öyleyse doğal yumurtanla tedaviye başlıyalım hormon ilaçları falan almıcaksın çok az bi ilaçla bitiricez dedi tedaviyi..
şans olayına bakma nasip herşey önemli olan doktorun ne diyo sana uygun old. düşünüyosa neden olmasın bende ilk öyle düşündüm ama doktorum açıklayınca kafamda soru işareti kalmadı bilemiyorum nasip işi allah ol derse olur inş. meleğin tez zamanda gelir canım
inş. en kısa zmnda başlarsın cnm. senin ilaçlarla başarısız tedavilerin varmıydı?
şans olayına bakma nasip herşey önemli olan doktorun ne diyo sana uygun old. düşünüyosa neden olmasın bende ilk öyle düşündüm ama doktorum açıklayınca kafamda soru işareti kalmadı bilemiyorum nasip işi allah ol derse olur inş. meleğin tez zamanda gelir canım
kızlar şimdi doktordan geliyorum adetimin 11. günü çağırmıştı yumurtan varmı bakalım diye 1 tanecik yumurtam varmış doktor benimle baya konuştu durumumun iç açıcı olmadığını hemen tüp bebek denememiz gerektiğini söyledi şimdi merkez araştırıyorum aranızda izmirde yaptıran varmı nerde yaptırcam nasıl yaptırcam bilmiyorum allah yardımcımız olsun doktor bu arada ilk önce bi psikoloğa git dedi kafanı dağıt bu kafayla başlama dedi hangine gitcem ne yapcam şaşırdım
tatlım tüp bebek tedavidekiler ve hamileler liste topiklerine bir bakmanı tavsiye ederim..İzmirde iyi merkezler ve iyi doktorlar var diye biliyorum..Bir sürü izmirli arkadaş var topiklerde biri sana mutlaka yardımcı olacaktır..
kızlar şimdi doktordan geliyorum adetimin 11. günü çağırmıştı yumurtan varmı bakalım diye 1 tanecik yumurtam varmış doktor benimle baya konuştu durumumun iç açıcı olmadığını hemen tüp bebek denememiz gerektiğini söyledi şimdi merkez araştırıyorum aranızda izmirde yaptıran varmı nerde yaptırcam nasıl yaptırcam bilmiyorum allah yardımcımız olsun doktor bu arada ilk önce bi psikoloğa git dedi kafanı dağıt bu kafayla başlama dedi hangine gitcem ne yapcam şaşırdım
Bende istanbul tüp bebekteyim..Doktorum emre karatekelioğlu..Çok iyi bir doktor..Embriyologları konusundada çok iyi yorumlar okuyorum..Zaten aret kamar herhalde kötü bir yerde işini şansa bırakmaz diye düşünüyorum..İnş hepimizin sonu senin gibi sonuçlanır..Nasib gerçekten..Peki sormak istediğim bir kaç şey var..Durmumuz benzer çünkü..Bende 27 yaşındayım..rezerv kötü..amh:0,2. Öncesinde birşeyler yaptınmı kür falan yada vitamin gibi..Birde rahim kalınlığın nasıldı mesela biliyormusun transfer olana kadar ve sonrasında..Hangi iğneleri kullandın?? Menegonmu gonal-f mi...Şimdiden teşekkürler..
canım inş. herşey istediğin gibi olur benimde 1yumurtamdan hamile kaldım bak hemde 2.kaliteydi bizim ağustos ayında tüp bebek yaaptıranlar topiğine uğra istersen izmirde tedavi gören varıd galiba tam hatırlayamadım ama gittiğin merkzede ücrretsiz psikologda olcak belki benim vardı çok faydasını gördüm transfer esnasında elimi tuttu inanırmsıın okadar rahatladım ki bayandı psiklolgum böyle merkzeleri tercih et eğer varsa
kızlar ayrı ayrı sormuşsunuz cvplayayım hepiniz için maliyet 4000tl tüp bebek bana 500 tl indirim yapıldı 3500 sağolsun doktorum :) başka bi ücret ödemedim yaşım 28 rezervim doktorumun söyldiğine göre menepoz öncesi kadınlardaki gibiydi tek avatajımın yaşım olduğunu söylemişti 1. denememdi ve tuttu allaha şükür daha önce aşılama falan denemedim 1.5 yıl kendimiz denedik olmayınca doktoragitmeye karar verdim
çok sevindim aynı yerde tedavi oluyoruz ne güzel aret kamar işini şansa bırakmaz dediğin gibi .ben amh hormonu yaptırmamıştım eminim benimde düşüktür buğday çimlendirdi eşim bende yedim yiyebildiğim kadar tohumunuda buğdaydan evde kendiniz yapabilirsiniz incir yedim arısütü arı poleni bal memleketten getirttik ve ben çok uyguna aldım rahim kalınlığm iyiydi baktı doktorum olmusuz bişey olsa söylerdi diye düşnüyorum transfer günüde bakıldı kalınlığına zaten .ben iğne kullanmadım klomen 3-4 gün kullandım ilaçsız tüp bebek yapıldı bana umarım açıklayıcı olmuştur yinede sormak istediğin bişey olursa cvplarım
Nerelerdesin cansucum özlettin kendini..
Demek sende doğal siklus ile başlayacaksın..Hadi hayırlısı bitanem..İnş herşey çok güzel olsun bu sefer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?