Minicik 1+1 Kırmızı Beyaz Siyah Yeni Evim :)

Bende begndim severim studyo daireleri, ama sana bir tavsiye vereyim

Mutfağının bomboş bir duvarı var oraya birşeyler bul derim çok boş duruyor , yatak odan dada ben senin yerinde olsam , yatagının karşısına boydan 2tane geniş ayna astırırım çok hoş olur

tebrik etmek istiyorum sizi böyle bir evde yaşamak çok akıllıca.. hem çok şirin duruyor hem temizliği kolay hem de evin bütçe açısından çok avantajlı..

bende evlenince 1 artı 1 bi evde yaşycm bence güzelde dizilmiş güle güle otur cnm

gücenmeyin ama ben beğenmedim..çok iddialı fakat anlık renklerle dekore etmişsiniz...
bu tarz renkler üstelik bukadar canlı renkler bi süre sonra sıkmaya başlar...hele ki diyah evi çok yorucu can sıkıcı hale getirir...
kırmızı ve siyah psikolojik olarak tavsiye edilmez uzmanlarca...
inşallah olmaz ama çok sık baş ağrısı çekersiniz...çünkü hem gözü yorar, hemde beyni...
eşyaların stil olarak çok şık ve zarif ama renk konusunda hata etmişsiniz bence...
perdeler yine kırmızı hatta halılar bile siyah, keşke onları beyaza yakın alsaydınız...
zevk meselesi tabi tartışılmaz sonuçta siz kullanıcaksınız ama ben çevremde bu tarz renkli evleri olup kısa süre sonra değiştirdiklerine şahidim...
umarım siz sıkılmazsınız...
çok şirin döşemişsiniz, renk dışında herşey güzel...güle güle oturun..

çok şirin bence ama renkelr çok karışmış ben sıkılırım böle evlerde ben beyaz aşığıyım ama sevenlerede saygı duyarım....

Kırmızı sandalyeler dışında hepsini çok beğendim, çok hoş BEnimde evim 1+1. Küçük evlerin içi daha bi sıcak, daha bi samimi oluyor sanki. Güle güle oturun.

genel olarak eşya seçim güzel ,renkler sizin tercihiniz o da ok ,fakat ben evi beğenmedim ,yani nasıl söylesem kendi evinizmi kiramı bilmiyorum ama işçilik güzel değil ,kartonpiyer bile yok ,perde kornişleri öylece ortada kalmış ,mutfakta tezgah ile dolap arasında da fayans yok sanırım yada ben mi öyle gördüm ,dolaplar kalitesiz görünüyor,yerleşim harika olmuş ,köşe koltuk tercihi oldukça hoş ,fakat geneli ele alınca ev hoş değil, eşyalar güzel ,ayrıca ben oturma bölümünde gelin damat fotosundan hiç hoşlanmam ,bence ortak alanda olmamalı ,yatak odasında olmalı ..güle güle oturun ..

güle güle otur canım güzel dekore etmişsin masa ve sandalyeni çokk beğendim

bu tarz evler isi kolay hemen biter rahat ama sadece iki kisilik...cocuk olunca nolcak? bence olmaz. yatak odada bi besik bile koyulmaya yer yok ilersi hic dusunulmemiş.

bu tarz evler isi kolay hemen biter rahat ama sadece iki kisilik...cocuk olunca nolcak? bence olmaz. yatak odada bi besik bile koyulmaya yer yok ilersi hic dusunulmemiş.

bu tarz evler genelde yalnız yaşayanlara ve çocuksuzlara göre ideal ,çocuk olunca taşınacak mecbur başka çözüm yok ,çünkü uzmanlar çocukların belli bir yaştan sonra odalarının ayrılmasını öngörüyor,ilelebet anne babasıyla yatacak değil nerden baksan 3 yaşından sonra ayrı bir oda şart ,onlarında birer birey olduğunu ve kendilerine ait bir odaları olması gerekti unutulmamalı ,misal benim kızım henüz 5 yaşında olmasına rağmen arkadaşları gelince onları odasında ağırlamak istiyor ,en sağlıklısı da bu çocuk gelişimi açısından ,

bu yüzdendir ki çocuk sahibi olunca 3 odalı bir eve çıkılması kaçınılmaz oluyor ..

şimdi bu gördüğümüz odalardan başka yokmu....1artı 1 daireleri hep merak ederdimde...ama çok hoşuma gitti yaa..1 göz olsun benim olsun işte örneği bu..güle güle oturun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…