- Konu Sahibi esra_atature
-
bekarken böledim malesef karışılıo sonrasında :)
ben iş ciddiyete bindikten sonra üzerimde ağırlık hissettim tabiki yazlık yerlersde vs giyiyorum ama ben ist yaşıorum ama günlük hayatta artık giymemeyi tercih ediyorum ki nişanlımda istemio zaten. bu karşılıklı aslında . kendi fikrim de bu yönde.
Merhaba herkese; ben 13 yıllık evliyim, ne çıkarken ne de evlendikten sonra eşim giyinmeme karışmadı yeri geldi şort yeri geldi mini giydim. Şimdi yaşım ve kilomun artışı nedeniyle ben kendi isteğimle mini giymiyorum. Yıllar önce flört ederken akşam bir yere davetliydik, ne giyeyim dedim şunu giysem mini bir şort -etekti, seni rahatsız eder mi dedim bana söylediği şu oldu sen yetişkin mesleğini eline almış zeki bir kadınsın, ne giymen gerektiğini sen bilirsin ben kim oluyorum da sana ne giyeceğini öğretecem dedi. O gün bugündür ne istersem giyerim.
Dişisini kıskanmayan tek canlı domuzdur. İnsanı bunaltacak derecede olmadıkça ve saygı çerçevesinde erkeklerin sevgililerinin, eşlerinin kıyafetlerine karışmalarında sakınca görmüyorum.
Merhaba herkese; ben 13 yıllık evliyim, ne çıkarken ne de evlendikten sonra eşim giyinmeme karışmadı yeri geldi şort yeri geldi mini giydim. Şimdi yaşım ve kilomun artışı nedeniyle ben kendi isteğimle mini giymiyorum. Yıllar önce flört ederken akşam bir yere davetliydik, ne giyeyim dedim şunu giysem mini bir şort -etekti, seni rahatsız eder mi dedim bana söylediği şu oldu sen yetişkin mesleğini eline almış zeki bir kadınsın, ne giymen gerektiğini sen bilirsin ben kim oluyorum da sana ne giyeceğini öğretecem dedi. O gün bugündür ne istersem giyerim.
Aslında bu alkışlancak bi konu bile olmamalı ya da tartışılcak bi konu.
Ama biraz sonra zaten başlığa biri gelir 5 sayfa polemik başlar. İşte böyleleri yüzünden tartışma konusu oluyo aslında kimseye zarar vermeyen insanların yaşamları
Neyse ben kimse gelmeden söylemiş oldum ki kimsede üstüne alınamaz hahah
sonuna ladar katılıyorum sana. biraz bir arkadaş gelir ve aynen şunu der "sevdiğimin beni kıskanıp yasaklaması çok güzel ve beni sevdiğini gösteriyor" . halbuki o yasağı koyan adam dışarıda minili bir kadın gördüğünde o biraz önce örnek verdikleri "eşini kıskanmayan domuz" gibi bakar ve ağzının suyunu akıtır..
tartışmadan çok, resim topiği olsun istemiştim:)) podyuma sadece ben mi çıktım???? :) resimlerinizi bekliyorum arkadaşlar..
Pardon ben anlayamadım da erkek mini giydirmiyor giyimine karışıyorsa medeni olmuyor mu diyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?