Minicik Giyerim, Çünkü Seni Değil Kendimi Severim!

esra_atature

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
56
0
0
İzmir
Heyyyy, benim gibi düşünen arkadaşlar!!! Giyimine hiç kimsenin karışmasına izin vermeyenlerrrr. Bu başlık altında minik giysilerimizi ya da beğendiğimiz elbise etek ve şort resimlerimizi paylaşabilriz. İlginiz için şimdiden teşekkürlerrr:))

Ayrıca aynı isimdeki facebook hayran sayfasına hepinizi beklerim..

Son düzenleyen: Moderatör:
benim gibi düşünen yada düşünmeyen arkadaşlara soruyorum. Kendimiz giymek istemiyorsak lafım yok, ama giymek isteyipte sırf sevgili ya da eş istemiyor diye minik şeyler giymemenin mantığı nedir?? Ya da giyimimize bile karışan bir bir erkekle nasıl anlaşabiliyoruz ki?

ben iş ciddiyete bindikten sonra üzerimde ağırlık hissettim tabiki yazlık yerlersde vs giyiyorum ama ben ist yaşıorum ama günlük hayatta artık giymemeyi tercih ediyorum ki nişanlımda istemio zaten. bu karşılıklı aslında . kendi fikrim de bu yönde.

tşk ederim, tercihine saygı duyuyorum..

Dişisini kıskanmayan tek canlı domuzdur. İnsanı bunaltacak derecede olmadıkça ve saygı çerçevesinde erkeklerin sevgililerinin, eşlerinin kıyafetlerine karışmalarında sakınca görmüyorum.

Merhaba herkese; ben 13 yıllık evliyim, ne çıkarken ne de evlendikten sonra eşim giyinmeme karışmadı yeri geldi şort yeri geldi mini giydim. Şimdi yaşım ve kilomun artışı nedeniyle ben kendi isteğimle mini giymiyorum. Yıllar önce flört ederken akşam bir yere davetliydik, ne giyeyim dedim şunu giysem mini bir şort -etekti, seni rahatsız eder mi dedim bana söylediği şu oldu sen yetişkin mesleğini eline almış zeki bir kadınsın, ne giymen gerektiğini sen bilirsin ben kim oluyorum da sana ne giyeceğini öğretecem dedi. O gün bugündür ne istersem giyerim.

bence çok medeni:)

Dişisini kıskanmayan tek canlı domuzdur. İnsanı bunaltacak derecede olmadıkça ve saygı çerçevesinde erkeklerin sevgililerinin, eşlerinin kıyafetlerine karışmalarında sakınca görmüyorum.

erkek egemen bir toplumdan memnunsak sizin gibi düşünebiliriz. saygılar..

Aslında bu alkışlancak bi konu bile olmamalı ya da tartışılcak bi konu.

Ama biraz sonra zaten başlığa biri gelir 5 sayfa polemik başlar. İşte böyleleri yüzünden tartışma konusu oluyo aslında kimseye zarar vermeyen insanların yaşamları

Neyse ben kimse gelmeden söylemiş oldum ki kimsede üstüne alınamaz hahah

Pardon ben anlayamadım da erkek mini giydirmiyor giyimine karışıyorsa medeni olmuyor mu diyorsunuz ?

.....................................................................

Son düzenleme:

sonuna ladar katılıyorum sana. biraz bir arkadaş gelir ve aynen şunu der "sevdiğimin beni kıskanıp yasaklaması çok güzel ve beni sevdiğini gösteriyor" . halbuki o yasağı koyan adam dışarıda minili bir kadın gördüğünde o biraz önce örnek verdikleri "eşini kıskanmayan domuz" gibi bakar ve ağzının suyunu akıtır..

ben yuakrıdaki yorumu yazarken, tahmin ettiğim yazı gelmiş bile:))) ya 5 dk bekleseydiniz bari:))) bu kadar çabuk ummuyordum:)

tartışmadan çok, resim topiği olsun istemiştim:)) podyuma sadece ben mi çıktım???? :) resimlerinizi bekliyorum arkadaşlar..

tartışmadan çok, resim topiği olsun istemiştim:)) podyuma sadece ben mi çıktım???? :) resimlerinizi bekliyorum arkadaşlar..

Ben yorum yapmadan edemedim,, isterseniz silebilirim yorumu.. Tartışmaya mahal versin istemem :)

İyi forumlar ..

Sildim ben yorumumu iyi forumlar .. Ama ben silsemde eminim türlü türlü yorumlar gelecektir..Genelde böyle konular kapanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…