• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minicik Giyerim, Çünkü Seni Değil Kendimi Severim!

$148970_319186984852724_902961397_n.webp$564997_319186938186062_1986708659_n.webp$574786_319186268186129_1348123919_n.webp

aferin sana, giy tabi, kim ne karışır, kendin için yaşadıktan sonra ister çıplak gezersin istersen miniyle gezersin.
burada asıl nokta her şeyi kendin için yaşaman, aslında üzerinde durulması gereken de minicik elbiselerin değil, her şey de "ben ben" oluşu...

aferin sana, giy tabi, kim ne karışır, kendin için yaşadıktan sonra ister çıplak gezersin istersen miniyle gezersin.
burada asıl nokta her şeyi kendin için yaşaman, aslında üzerinde durulması gereken de minicik elbiselerin değil, her şey de "ben ben" oluşu...

evet aynen öyle. bana göre dünyanın merkezinde ben varım çünkü:))

sonuna ladar katılıyorum sana. biraz bir arkadaş gelir ve aynen şunu der "sevdiğimin beni kıskanıp yasaklaması çok güzel ve beni sevdiğini gösteriyor" . halbuki o yasağı koyan adam dışarıda minili bir kadın gördüğünde o biraz önce örnek verdikleri "eşini kıskanmayan domuz" gibi bakar ve ağzının suyunu akıtır..

Ben örnek vermedim gerçek olanı söyledim. Evet, dünyada dişisini kıskanmayan tek canlı domuzdur. Kıskanmanın da dereceleri vardır ama her erkek az da olsa kıskanır. Ben kıskançlıktan çok hoşlandığımı falan da söylemedim. Yalnızca sevgilisinin kıyafetlerine saygı çerçevesinde müdahale ettiği için bir erkeğe medeni değildir demenize katılmadığımı belirtmek istiyorum. Kendi adıma söyleyecek olursam, benim erkek arkadaşım vücudumun yalnızca ona özel olmasını istiyor. Başkalarıyla paylaşmaya sıcak bakmaması da bence gayet insanca bir istek. Nasıl ben onu diğer kadınlardan kıskanıyorsam ve yeri geldiğinde kıyafetlerine bile müdahale ediyorsam ona da bu hakkı veriyorum. Ayrıca ben ona kendimden bile daha çok güvenirim benden başka tek bir dişiye sizin tabirinizle "ağzının suyunu akıtarak" bakmadığı hususunda.. Genelleme yapmazsanız memnun olurum. Geceniz güzel olsun..

Denize girebiliyorsam, yani inançlarıma aykırı değilse mini de giyerim nasıl yani kocama özel yerlerim kocama özeldir, kollarımla bacaklarım sırtımla boynum dediğim gibi denize giriyorum mayo, bikiniyle mini etek giydiğimde mi beni kıskanacak inanmam ki aptalca olur. Zaten bacağımı kıskanmasın, benim zekamı, irademi ve mağrurluğumu baş tacı yapsın kocam, ki bana benim gibi bir kadına sahip olduğu için mutlu olsun. Aşk onursuz olmasın, ezerek, baskı kurarak kıskanarak değil, yücelterek, güvenerek aşk olsun. Eğer kadın mini etek giydiğinde erkek kıskanıyorsa emin olun o kadın o mini etekle nasıl oturacağını bilmiyor ve erkeğini utandırıyordur. Zarif bir kadının bacakları değil oturuşu ve zerafeti göz doldurur. Zarif bir kadın da kıskanılmaz. Sevgiyle kalın gençler. :16:

Ben örnek vermedim gerçek olanı söyledim. Evet, dünyada dişisini kıskanmayan tek canlı domuzdur. Kıskanmanın da dereceleri vardır ama her erkek az da olsa kıskanır. Ben kıskançlıktan çok hoşlandığımı falan da söylemedim. Yalnızca sevgilisinin kıyafetlerine saygı çerçevesinde müdahale ettiği için bir erkeğe medeni değildir demenize katılmadığımı belirtmek istiyorum. Kendi adıma söyleyecek olursam, benim erkek arkadaşım vücudumun yalnızca ona özel olmasını istiyor. Başkalarıyla paylaşmaya sıcak bakmaması da bence gayet insanca bir istek. Nasıl ben onu diğer kadınlardan kıskanıyorsam ve yeri geldiğinde kıyafetlerine bile müdahale ediyorsam ona da bu hakkı veriyorum. Ayrıca ben ona kendimden bile daha çok güvenirim benden başka tek bir dişiye sizin tabirinizle "ağzının suyunu akıtarak" bakmadığı hususunda.. Genelleme yapmazsanız memnun olurum. Geceniz güzel olsun..

denizde mayo yada bikini giyiyormusnuz?

Her şeyin yeri ve zamanı olduğunu düşünürüm...
Açık kıyafetleri çoğu yer ve şehir kaldırmaz...
Buna rağmen giymekte bana abes gelir...

Bayanlar konu sahibi yorum istemiyormuş aynı böyle fotoğraflar istiyormuş podyuma :9::9:
Geçenlerde bir soru sordum da cevabına bir hayli şaşırdım çıktım gittim, ama yorumlarınızı alkışlamadan edemeyeceğim :46::46:
Bu konu tartışmalarla kapanır gibi geliyor bana ...

Düş
canım sana katılıyorum herşey gerektiği yerde gerekiği miktarda ...
Fazlasını bende senin gibi "ucuz" buluyorum..

Bayanlar konu sahibi yorum istemiyormuş aynı böyle fotoğraflar istiyormuş podyuma :9::9:
Geçenlerde bir soru sordum da cevabına bir hayli şaşırdım çıktım gittim, ama yorumlarınızı alkışlamadan edemeyeceğim :46::46:
Bu konu tartışmalarla kapanır gibi geliyor bana ...

Düş
canım sana katılıyorum herşey gerektiği yerde gerekiği miktarda ...
Fazlasını bende senin gibi "ucuz" buluyorum..

istediğin cevabı alamayınca çekip gitmekten başka elinden bir şey gelmemesi normal..

istediğin cevabı alamayınca çekip gitmekten başka elinden bir şey gelmemesi normal..

Öyle mi -? üzgünüm ama sen böyle düşünüyorsun ve çokta güzel yanılıyorsun.. ...
Kafa yapın bakış açın bana uymadıgı için çıktım topiğinden ne yapsaydım illa benim gibi düşünmenimi sağlasaydım ...
Elimden ne gelmesini bekledin kusura bakma ama senide fotoğraflarda ki gibi basit buldum bak şimdi :34::34:

Son düzenleme:
O son ekledikleriniz istanbul'da hafta içi akşam iş çıkış saatinde metrobüste giyinin bakalım hala aynı fikirde mi olacaksınız merak ediyorum. :ssz:

Back
X