- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi esra_atature
Epcoott!!! disney...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet benim görüşüm bu.
Epcoott!!! disney...
aferin sana, giy tabi, kim ne karışır, kendin için yaşadıktan sonra ister çıplak gezersin istersen miniyle gezersin.
burada asıl nokta her şeyi kendin için yaşaman, aslında üzerinde durulması gereken de minicik elbiselerin değil, her şey de "ben ben" oluşu...
sonuna ladar katılıyorum sana. biraz bir arkadaş gelir ve aynen şunu der "sevdiğimin beni kıskanıp yasaklaması çok güzel ve beni sevdiğini gösteriyor" . halbuki o yasağı koyan adam dışarıda minili bir kadın gördüğünde o biraz önce örnek verdikleri "eşini kıskanmayan domuz" gibi bakar ve ağzının suyunu akıtır..
Ben örnek vermedim gerçek olanı söyledim. Evet, dünyada dişisini kıskanmayan tek canlı domuzdur. Kıskanmanın da dereceleri vardır ama her erkek az da olsa kıskanır. Ben kıskançlıktan çok hoşlandığımı falan da söylemedim. Yalnızca sevgilisinin kıyafetlerine saygı çerçevesinde müdahale ettiği için bir erkeğe medeni değildir demenize katılmadığımı belirtmek istiyorum. Kendi adıma söyleyecek olursam, benim erkek arkadaşım vücudumun yalnızca ona özel olmasını istiyor. Başkalarıyla paylaşmaya sıcak bakmaması da bence gayet insanca bir istek. Nasıl ben onu diğer kadınlardan kıskanıyorsam ve yeri geldiğinde kıyafetlerine bile müdahale ediyorsam ona da bu hakkı veriyorum. Ayrıca ben ona kendimden bile daha çok güvenirim benden başka tek bir dişiye sizin tabirinizle "ağzının suyunu akıtarak" bakmadığı hususunda.. Genelleme yapmazsanız memnun olurum. Geceniz güzel olsun..
Bayanlar konu sahibi yorum istemiyormuş aynı böyle fotoğraflar istiyormuş podyuma
Geçenlerde bir soru sordum da cevabına bir hayli şaşırdım çıktım gittim, ama yorumlarınızı alkışlamadan edemeyeceğim
Bu konu tartışmalarla kapanır gibi geliyor bana ...
Düş canım sana katılıyorum herşey gerektiği yerde gerekiği miktarda ...
Fazlasını bende senin gibi "ucuz" buluyorum..
istediğin cevabı alamayınca çekip gitmekten başka elinden bir şey gelmemesi normal..