• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minicik Giyerim, Çünkü Seni Değil Kendimi Severim!

O son ekledikleriniz istanbul'da hafta içi akşam iş çıkış saatinde metrobüste giyinin bakalım hala aynı fikirde mi olacaksınız merak ediyorum. :ssz:

her gördüğünüzü metrobüste giymek gibi bir fantazisiniz mi var?? bak bakalım resimler metrobüstemi çekilmiş :)

Öyle mi -? üzgünüm ama sen böyle düşünüyorsun ve çokta güzel yanılıyorsun.. ...
Kafa yapın bakış açın bana uymadıgı için çıktım topiğinden ne yapsaydım illa benim gibi düşünmenimi sağlasaydım ...
Elimden ne gelmesini bekledin kusura bakma ama senide fotoğraflarda ki gibi basit buldum bak şimdi :34::34:

bu arada neden hala bu topikte olduğunu merak ediyorum? bu topik bana uymuyor yazmışsın..

Pardon ben anlayamadım da erkek mini giydirmiyor giyimine karışıyorsa medeni olmuyor mu diyorsunuz ?
bu benim görüşüm diye cevap verdin ..

Herşeyi kenara bırakalım açık giyinebilirsin bu senin seçimin elbette ..
Bende açığım ama gerektiği miktarda ..
Üstelik benim annem kapalı,, ya da açık eleştirmesi yapmam .. Ama senin paylaşımların nerde ve nasıl giyilmesi konusunda biraz şüpheli !!
Madem böyle bir konu açtın,, gelecek yorumlarada hazır olsaydın ..

Fakat karışan kıskanan böyle giydirmeyen erkekleri medeni bulmaman beni çok şaşırtmıştı ...
Halada şaşırıyorum böyle düşünerek ben seni medeni bulamadım..
Senin medeniliğin buysa bu tarz yaşantında mutluluklar ..

Sevgililerini yanında acık sacık gezdiren erkeklere hayretle bakmişimdir herzaman...
Yahu insan hic mi kıskanmaz,hicmi rahatsiz olmaz etrafındaki gözlerden.
Medeniyet diyorsunuz birde böyle medeniyetli sevgilim olacagına hic olmasın daha iyi!

dar düşünceli ve kendiyle barışık olmayan arkadaşlara sesleniyorum... ben bunları giyin yada bunları heryerde giyerim demedim. sadece kıyafetlerle ilgili yorum istedim. siz yorum yapın sadece , ardından metrobüsünüze ve adananıza geri dönebilirsiniz. ben tasarımcıyım, tabiki bunlarıda paylaşıcam abiyeleride..

bu arada neden hala bu topikte olduğunu merak ediyorum? bu topik bana uymuyor yazmışsın..

Onada verecek cevabım var merak etme soracağını biliyordum, o gün çıktım elbette bana uymadığı için..
Online takipte Düş ve jookerin yorumlarını görünce alkışlamak istedim :34: Çünkü sen kendi kafana uyanlara bir güzel cevabını veriyorsun uymayanlarıda anlayışla karşılayacağına erkeklere çamur atıyorsun ... Bu benim dikkatimi çekti..He ben erkek değilim merak etme klasik soru sen erkekmisinle gelme karşıma :34::34:

bu benim görüşüm diye cevap verdin ..

Herşeyi kenara bırakalım açık giyinebilirsin bu senin seçimin elbette ..
Bende açığım ama gerektiği miktarda ..
Üstelik benim annem kapalı,, ya da açık eleştirmesi yapmam .. Ama senin paylaşımların nerde ve nasıl giyilmesi konusunda biraz şüpheli !!
Madem böyle bir konu açtın,, gelecek yorumlarada hazır olsaydın ..

Fakat karışan kıskanan böyle giydirmeyen erkekleri medeni bulmaman beni çok şaşırtmıştı ...
Halada şaşırıyorum böyle düşünerek ben seni medeni bulamadım..
Senin medeniliğin buysa bu tarz yaşantında mutluluklar ..

nerde ve nasıl giyilmesi konusundaki şüphen nasıl oluştuki?? ben paylaşımlarımda nerede giyileceği konusunda görüş belirtmedim. en baştan beri sadece kıyafetlerle ilgili yorum ve resim yükleyelim. nerede nasıl giyileceği herkesin kendi seçimi, ben görüş bildirmedim hiç..

Son düzenleme:
Onada verecek cevabım var merak etme soracağını biliyordum, o gün çıktım elbette bana uymadığı için..
Online takipte Düş ve jookerin yorumlarını görünce alkışlamak istedim :34: Çünkü sen kendi kafana uyanlara bir güzel cevabını veriyorsun uymayanlarıda anlayışla karşılayacağına erkeklere çamur atıyorsun ... Bu benim dikkatimi çekti..He ben erkek değilim merak etme klasik soru sen erkekmisinle gelme karşıma :34::34:

erkek olduğun aklıma bile gelmedi hiçç. bak o klasiği sen düşünmüşsün benden önce..

O son ekledikleriniz istanbul'da hafta içi akşam iş çıkış saatinde metrobüste giyinin bakalım hala aynı fikirde mi olacaksınız merak ediyorum. :ssz:

O elbiseye bile gerek yok. İlk koyduğu şortlu resimdeki şortunu Ankara'da Ulus, Sıhhiye, Etimesgut, Sincan, Yenimahalle, Mamak, Cebeci vs bir yerlerde giysin, başına kesin bir iş gelir. Kızılayda giyerse peşine kesin biri takılır. İstediğin gibi giyinebilmen için evinden kahvaltıya, yemeğe her şeye arabanla gitmen gerek, Ankara'da anca Çukurambar, Ümitköy ve Çankaya'nın küçük bir kısmı kaldırır. Taciz edilmemen için de en az yarım asgari ücret bayılacağın mekanlara gitmen gerek falan. O yüzden biz bu kıyafetleri sokakta veya bazı mekanlarda görünce basit görüyoruz çünkü bu kıyafetler her yeri kaldırmaz. Çünkü biz gittiğimiz hiç bir mekanda/konserde iki işi 100 TL'den fazla harcamıyoruz. :27: Süper miniler falan anca yazın ege ve akdenizde giyilir. Ki ben bikiniyle gezerken bile üstüme süper mini çekmem. Süper mini garip duruyor. Farklı bir izlenimi var. Ortalama minilerin de çeşitleri var. Kimilerini giydiğinde nerede bulunursan bulun hep basitsin. Eğer mini seviyorsanız bu ince çizgiyi görmeniz gerek yoksa mini mini derken başka türlü bir kadın olup çıkarsınız. Ve mini giyen herkes çevrece miniyi seviyor diye yorumlanmaz. Teşhirci, vücudunu sunmaktan zevk alıyor biz de karşılık verelim şeklinde yorumlanır. Bile bile giymiş şeklinde yorumlanır. Oran buran açıkken istediğin kadar da edepli otur. :) Bu arada face sayfanıza göz gezdirdim. O çizgiyi kaçırıp başka türlü kadına dönen çok kişi var.

bende söyleyeyim fikrimi,her yer bu tarz kıyafetleri kaldırmaz. en önemlisi orada yaşayanların bu görüntülere alışık olması gerekir. yadırgamaması. ben mesela antalyada yaşıyorum. ve burada alışıklar. kimse dönüp bakmaz. nedenmi turistik şehir. ee birde rus çok. onlardan dolayı alışmışlardır.ama başka şehirlerde bu olmaz.
şort yazın antalyada çok giyilir. şehirde denize gireriz çünkü. giyeriz şortumuzu içde mayo. yürüyerek denize cumburlop:27:
ha ben kısa etek giyilmesine asla karşı değilim. ama hem dekolte hemde kısa etek yada şort olursa . hoş durmuyor. bir yeri kapamak gerekir bana göre..

Sevgililerini yanında acık sacık gezdiren erkeklere hayretle bakmişimdir herzaman...
Yahu insan hic mi kıskanmaz,hicmi rahatsiz olmaz etrafındaki gözlerden.
Medeniyet diyorsunuz birde böyle medeniyetli sevgilim olacagına hic olmasın daha iyi!
Al bendende o kadar:)
Birde bazı erkekler vardır yanındaki kadının seksiliğinden çekiciliğinden diğer erkeklerin ona ağzının sulana sulana bakmasından büyük haz alırlar böyleleri mi medeni diye soruyorum bazen kendi kendime:)
Yok onlar medeniyse eğer ben taş devrinden kalmayım :)
Ben açık bi insanım :)
Denizde bikinimi giyerim askılı yada straplez giyerim mini giyerim şort giyerim vs...Çünkü orası bunları kaldırır çükü orası böyle giyimin yeridir ve kimse sana aaaa şuna bak nasıl giyinmiş demez çünkü yeri ve zamanı orasıdır... Ama yaşadığım yere döndüğüm zaman mini etek elbise yerine kapriler pantolonlar usturuplu dekoltesi olmayan elbiseler ve mini olmayan salaş etekler giyerim :) Yani ben dedim ya yeri ve zamanına göre giyimi severim:)
Medeniyet demek maymunlar gibi k... açıkta gezmek demek değildir bana göre.Bi insanın göğüslerini karşısındaki insanın gözüne soka soka gezmesi ancak başka bi anlam ifade eder:)

dar düşünceli ve kendiyle barışık olmayan arkadaşlara sesleniyorum... ben bunları giyin yada bunları heryerde giyerim demedim. sadece kıyafetlerle ilgili yorum istedim. siz yorum yapın sadece , ardından metrobüsünüze ve adananıza geri dönebilirsiniz. ben tasarımcıyım, tabiki bunlarıda paylaşıcam abiyeleride..

Sen geniş hemde baya geniş düşünceli bi arkadaş olarak bu topiği açtın yorum bekledin kıyafetlere iyi güzelde tam tersi düşünceleri neden medeniyetsiz ve kendiyle barışık olmayan bi kalıba soktun ki?
Ben şu an ki giyimimle gayet şık modern ve kendimle barışık biriyim güzel ve alımlı görünmek için bi taraflarımı gösterme gereği duymuyorum.
Sen öyle giyiniyorsan o senin tarzın o senin seçimin.
Kimse sana şunu yap bunu yap diyemez...
Senin yaptığın gibi ancak fikrini söyler..

tşk ederim iyi dileklerin için. ben sadece görüşümü söyledim, şaşırdıysan şaşkınlığını hırsa çevirme lütfen. bende seni çok basit görüyorum mesela, sende buna saygı duymalısın..

Bak arkadaş,,
Ben şaşkınlığımı hırsa çevirmedim,, bu konuyu sen açtın bende gelince yorum yaptım ,, hatta sonradan yorumumu sildim sen fotoğraflı paylaşımlar isteyince ..
Dedim polemik olmasın tartışma çıkmasın ... Böyle ortamlarda bulunmak ve başlangıcında olmam pek istemem .. Ama şimdi işler değişti ..

Nedense sen görüşünü söylüyorsun da negatif eleştiriye gelemiyorsun ne iş ?
Ben senin gibilerin fikrinede zikrinide saygı göstermem ..

Bizden sana fotoğraflı paylaşımlar çıkmayınca sen bi gaza geldin ya hadi hayırlısı ...

Bak ben sana birşey demiyorum hayat senin istediğin gibi gez istediğin şekilde giy minilerini .. Beni asla ilgilendirmez .. Demekte haddime değil zaten ..
Ama işine gelmeyen yorumlarda .""" medenilik sıfatına kendince yakıştırmıyorsun" "kendinizle barışık değilsiniz ya da dar görüşlü" olarak nitelendiriyorsun ..
İşte burada komikleşiyorsun ... Ben genelleme yapma demeye çalışıyorum ..

nerde ve nasıl giyilmesi konusundaki şüphen nasıl oluştuki?? ben paylaşımlarımda nerede giyileceği konusunda görüş belirtmedim. en baştan beri sadece kıyafetlerle ilgili yorum ve resim yükleyelim. nerede nasıl giyileceği herkesin kendi seçimi, ben görüş bildirmedim hiç..

erkek olduğun aklıma bile gelmedi hiçç. bak o klasiği sen düşünmüşsün benden önce..

Ya neyden bahsediyorsun sen şaka mısın bu gösterdiklerin nerde giyilir bana onları söyler misin ?
Biz normal çarşıya pazara markete oraya buraya giden normal insanlarız ,, sen sanırım bunları giyerek geziniyorsun her yerde ..

Sende heryerde giyilebilecek normal kıyafetlerin paylaşımında bulundunda birşey mi dedik ,, hoş ben bu paylaşımlarınada birşey demiyorum sadece işne gelmeyenleri kendi dünyandan medeniyesiz olarak algılayıp dar görüşlü buluyorsun kendiyle barışık olmagınını söylüyorsun ..
Ayrıca sanırım kk yı çok takip etmiyorsun ..
Erkekleri savunualası bi yorum karşısında genelde sen kesin erkeksin geyiğinde bulunurlar bende bunun için söylemiştim .. :34:

Al bendende o kadar:)
Birde bazı erkekler vardır yanındaki kadının seksiliğinden çekiciliğinden diğer erkeklerin ona ağzının sulana sulana bakmasından büyük haz alırlar böyleleri mi medeni diye soruyorum bazen kendi kendime:)
Yok onlar medeniyse eğer ben taş devrinden kalmayım :)
Ben açık bi insanım :)
Denizde bikinimi giyerim askılı yada straplez giyerim mini giyerim şort giyerim vs...Çünkü orası bunları kaldırır çükü orası böyle giyimin yeridir ve kimse sana aaaa şuna bak nasıl giyinmiş demez çünkü yeri ve zamanı orasıdır... Ama yaşadığım yere döndüğüm zaman mini etek elbise yerine kapriler pantolonlar usturuplu dekoltesi olmayan elbiseler ve mini olmayan salaş etekler giyerim :) Yani ben dedim ya yeri ve zamanına göre giyimi severim:)
Medeniyet demek maymunlar gibi k... açıkta gezmek demek değildir bana göre.Bi insanın göğüslerini karşısındaki insanın gözüne soka soka gezmesi ancak başka bi anlam ifade eder:)

Sen geniş hemde baya geniş düşünceli bi arkadaş olarak bu topiği açtın yorum bekledin kıyafetlere iyi güzelde tam tersi düşünceleri neden medeniyetsiz ve kendiyle barışık olmayan bi kalıba soktun ki?
Ben şu an ki giyimimle gayet şık modern ve kendimle barışık biriyim güzel ve alımlı görünmek için bi taraflarımı gösterme gereği duymuyorum.
Sen öyle giyiniyorsan o senin tarzın o senin seçimin.
Kimse sana şunu yap bunu yap diyemez...
Senin yaptığın gibi ancak fikrini söyler..

ayyy beee ağzına sağlık sanki karşımda benden bir tane daha var :)))
ben şu şort giyme olayına ayar oluyorum ya tatilde aynen dediğin gibi kaldırıyo, zaten eskişehirde yolda yürüken sanıyorsunki millet birazdan üstündekileri çıkarcak denize gircek o derece yani :)
ve cidden itici ya bu kadar çıplaklık
burda bara gittiğimizde kızlara bakıyorum yazık ya diyorum şunların hallere bak
birazdan etek göbeğine çıkcak
ammaaaaan neysee

aslında demek istedğim şuydu minicik giyerim çünkü seni değil kendimi severim bu konu başlığı nedir ya:44:
insanlar erkek arkadaşlarının kıyafetne karışmasına izin verince dar görüşlü erkekde medeniyetsiz mi oluyor
bence bu kafalardan sıyrılmak lazım ya..

Eminim ki bu tür olmak isteyipte olamayan giyinemeyen orasını burası açıp reklam panosunda yer almasını isteyen fakat buna sahip olamayan bi yavrucuk bu ..

Bırakın hevesini alsın :ssz:

Back
X