• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minicik Giyerim, Çünkü Seni Değil Kendimi Severim!

ayyy beee ağzına sağlık sanki karşımda benden bir tane daha var :)))
ben şu şort giyme olayına ayar oluyorum ya tatilde aynen dediğin gibi kaldırıyo, zaten eskişehirde yolda yürüken sanıyorsunki millet birazdan üstündekileri çıkarcak denize gircek o derece yani :)
ve cidden itici ya bu kadar çıplaklık
burda bara gittiğimizde kızlara bakıyorum yazık ya diyorum şunların hallere bak
birazdan etek göbeğine çıkcak
ammaaaaan neysee

aslında demek istedğim şuydu minicik giyerim çünkü seni değil kendimi severim bu konu başlığı nedir ya:44:
insanlar erkek arkadaşlarının kıyafetne karışmasına izin verince dar görüşlü erkekde medeniyetsiz mi oluyor
bence bu kafalardan sıyrılmak lazım ya..

Tatlım ben kıskanan karışan erkekleri medeniyetiz sıfatına sokanların aslında bir "kafası" oldugunu düşünmüyorum ..
Haliyle sıyrılmak yerine sıyırdıklarını düşünüyorum ..

bende söyleyeyim fikrimi,her yer bu tarz kıyafetleri kaldırmaz. en önemlisi orada yaşayanların bu görüntülere alışık olması gerekir. yadırgamaması. ben mesela antalyada yaşıyorum. ve burada alışıklar. kimse dönüp bakmaz. nedenmi turistik şehir. ee birde rus çok. onlardan dolayı alışmışlardır.ama başka şehirlerde bu olmaz.
şort yazın antalyada çok giyilir. şehirde denize gireriz çünkü. giyeriz şortumuzu içde mayo. yürüyerek denize cumburlop:27:
ha ben kısa etek giyilmesine asla karşı değilim. ama hem dekolte hemde kısa etek yada şort olursa . hoş durmuyor. bir yeri kapamak gerekir bana göre..

Katılıyorum ben de Antalya'lıyım ve İzmir'de okuyorum yaşadığım şehirlerde kısa giyeni yadırgamıyorlar ama Türkiye'de her şehir bu tarz giyimi kaldıramaz,her yerin bir adabı var.

Ayrıca ailem giyimime asla karışmaz ama erkek arkadaşım sevmediği için fazla kısa giyinmiyorum ve bunu boyun eğmek olarak görmüyorum.Sevdiğim erkek doğal olarak diğer erkeklerin vücuduma bakmalarından rahatsız oluyor,gururu kırılıyor ve ben de onu üzmek istemiyorum,sevgilimleyken giyindiklerime dikkat ediyorum.Bence her kadının da yapması gereken bu.

Pis pis sitelere girdim bunun yüzünden. Bir sürü adult sitede çıkıyor resimler. Bari resimleri aramalarda çıkmayan facebook hesaplarından falan çalsaydın... :27: Nasıl bir zavallısın sen. Bastırılmışlığının acısını böyle mi çıkarıyorsun?

Janessa Brazil posing in pink bikinis with big boob cleavage | Sorozatom 18+

$fcrf.webp

sonuna ladar katılıyorum sana. biraz bir arkadaş gelir ve aynen şunu der "sevdiğimin beni kıskanıp yasaklaması çok güzel ve beni sevdiğini gösteriyor" . halbuki o yasağı koyan adam dışarıda minili bir kadın gördüğünde o biraz önce örnek verdikleri "eşini kıskanmayan domuz" gibi bakar ve ağzının suyunu akıtır..

Allahım yoruma bak ya ne diyebilirim ki ...
Giyinin anacım açın saçın ya bence sen bunları taşıma üstünde direk çıplak gez :1::1::1:

Kızlar kocalarımız eşlerimiz başkasına bakmasın diye bizde giyelim böyle sonra tutsun elimizden çıkarsın sokağa :9:

Yazık yazık çok yazık ..

Pis pis sitelere girdim bunun yüzünden. Bir sürü adult sitede çıkıyor resimler. Bari resimleri aramalarda çıkmayan facebook hesaplarından falan çalsaydın... :27: Nasıl bir zavallısın sen. Bastırılmışlığının acısını böyle mi çıkarıyorsun?

Janessa Brazil posing in pink bikinis with big boob cleavage | Sorozatom 18+

Eki Görüntüle 621905

:60::60::60::60:
Yazık yazık çok yazık ... Çok medeniyetli bir arkadaşmış helal olsun :46:
Taş olsun şöyleleri ya daha ne diyeyim ki :88:

Aaa offline olmuş gelsene esra_atature ne güzel sohbet ediyorduk :3::3:

Az evvel facebook hayran sayfasına göz attımda
ne oluyoruz nereye geldim ben dedim:)))))

Valla senin ne oldugun çok ortada çok meydanda .. Anlaşıldıgı gibi ortalıkta olma istediği var sende ..

Benim nişanlımıda haliyle medeniyetsiz buldugunu söyledin kıskanıyor ya ... böyle giyinmek zaten istememde , giysem bile izin vermese dar görüşlü erkek olarak nitelendirdin ..
Kıskanıyor evet beni kıskanıyor uygun olmayan şeyleri giymemi istemiyor .. Emin ol senden daha medeniyetli akıl ve fikir sahibi ..

Batsın medeniyetliğin cahilsin hemde çok ..

Kaybol :ssz:

Ayrıca bana koca asla karışamaz,, istediğim giyerim, oda yakıştıgını düşünüyor gibi yorumları o kadar komik buluyorum ki ..
Böyle bi dünya var mı ya ..
Hayret ..​

Allah Allah benim erkek arkadaşımda sorun var heralde bana asla mini şort vs giydirmez ben tatil yeri havuz vs hariç zaten giymem günlük
ama dışarda giyenlerede ağzı açık bakmaz tam tersi deliriyor bunlar insan mı die dediklerini demiyim ban yerim :)
ki biz burda bi mekandan çıkarken ne kızlar görüyoruz çamaşırsız göğüsler ortada açıldı açılacak miğdemiz kaldırmıyor ya
ben susturuyorum onu hatta :D:D

o senin kafandaki gibi olmuyor canım herkez bence bu kadar düşünme böyle
herkez istedğini giyer ben şort giymem ama başkası giyiyorsa o başkası kötü olmuyor bende öyle
ben çıplaklığı sevmem bu derece, bana tersttir o sallamaz bu yani
bence bunu kafayatakıp bu tarz bi konu açıp öyle bir yazıyla açılış yapmak gereksizz

Son düzenleme:
Allah Allah benim erkek arkadaşımda sorun var heralde bana asla mini şort vs giydirmez ben tatil yeri havuz vs hariç zaten giymem günlük
ama dışarda giyenlerede ağzı açık bakmaz tam tersi deliriyor bunlar insan mı die dediklerini demiyim ban yerim :)
ki biz burda bi mekandan çıkarken ne kızlar görüyoruz çamaşırsız göğüsler ortada açıldı açılacak miğdemiz kaldırmıyor ya
ben susturuyorum onu hatta :D:D

o senin kafandaki gibi olmuyor canım herkez bence bu kadar düşünme böyle
herkez istedğini giyer ben şort giymem ama başkası giyiyorsa o başkası kötü olmuyor bende öyle
ben çıplaklığı sevmem bu derece, bana tersttir o sallamaz bu yani
bence bunu kafayatakıp bu tarz bi forum açıp öyle bir yazıyla açılış yapmak gereksizz

Bizim oğlanlar medeniyetsiz medeniyetsiz ..

Medeni olmak istiyorsan açacaksın :72: :60::64:

dar düşünceli ve kendiyle barışık olmayan arkadaşlara sesleniyorum... ben bunları giyin yada bunları heryerde giyerim demedim. sadece kıyafetlerle ilgili yorum istedim. siz yorum yapın sadece , ardından metrobüsünüze ve adananıza geri dönebilirsiniz. ben tasarımcıyım, tabiki bunlarıda paylaşıcam abiyeleride..

Sizin konuyu açma amacınız moda , stil, trendler , tasarım filan değil ki.:37:

Bırakın kısa şortu senelerdir beyaz pantolon giyemiyorum:(((((
ne yapacagm ben bu medeniyetsizle:((((((((
Yardım et esraaa

Son düzenleme:
Yardım et esraaa

Hahaha ilk başlarda benim sevgilimde öyleydi.
Gerçi hala öyle :1:
Tayta bile izin vermezdi,ama ben yavaş yavaş devrim yaptım çaktırmadan.
Giyiyorum şimdi tayt :1:

Yardım et esraaa

Kübişim öldüm gülmekten :1::1::1:
Kk yı bu ara sardı valla cins cins üyeler ..
Dünde ayrı bi konu vardı bu saatlerde takıldığım :ssz:

Aşkıma desem aşkım medeniyetsiz oluyormuş senin gibi erkekler :1::1::1: niye ?,, hiç bazı beyincikler böyle oldugunu düşüyor .. vs vs
Bir güzel sayar valla ...
Diğer türlü düşünenler erkek mi der bana :ssz::ssz: Hatta adam mı der :27::27:

Kübişim öldüm gülmekten :1::1::1:
Kk yı bu ara sardı valla cins cins üyeler ..
Dünde ayrı bi konu vardı bu saatlerde takıldığım :ssz:

Aşkıma desem aşkım medeniyetsiz oluyormuş senin gibi erkekler :1::1::1: niye ?,, hiç bazı beyincikler böyle oldugunu düşüyor .. vs vs
Bir güzel sayar valla ...
Diğer türlü düşünenler erkek mi der bana :ssz::ssz: Hatta adam mı der :27::27:

Yuru gidelim yasemin bunlar bizi aşar :)))

Back
X