Merhabalar hanımlaar diyetime başlıyorum kilolardan kurtuluyorum :)
Perşembe günü diyetime başladım herhangi bir diyetisyene gitmedim kafam göre uyguluyorum.
Çalışan bir bayanın kilo vermesi zor sürekli oturuyorum kalk kendine çeki düzen ver miniciki diye diyete başladım bu arada alkali suyunuda unutmuyorum.
Çarşama günü tartıldığımda 64 kiloydum daha tartılmadım bakalım zamanla 50 kiloya düşecekmiyim?
Perşembe
Kahvatılarım 8'de başlıyor
1 kase nesfit çilek-böğürtlen olanından yiyorum ( en az yağ oranı olan o çünkü)
Öğlen: 3tane ızgara köfe karalahana ve havuç salatası birde haydari soslu karnabahar yedim.
Akşam yemeğim 19:00 : ton balıklı salata iş çıkışı otobüsle gittiğim için bi kaç durak önceden inip eve yürüyerek gidiyorum.
7'den sonra ağır şeyler yiyemeyeceğim için yine nesfit yedim gece yatarken bal-sirke-tarçın-limon ve elma kabukları ile sıcak suyu karıştırıp içiyorum.
Cuma: sabah nesfit
öğlen: 1 tane yeşil elma 15 dakika aradan sonra 1 tane ayran içtim
akşam: Adana usulu bulgur yedim salçasız sade bir şekilde ve salata
yatmadan önce gene benim karışımım olan kür'ümden içtim.
Cumartesi yani bugün
sabah: 1 tane elma
öğlen: 3 zeytin 3 peynir 3 salatalık dilimi ve şekersiz çay
öğlen vaktinden 3 saat geçtikten sonra 1 tane ayran içtim
Akşamda 1 biftek yeşil salata
gece yatmadan önce yeşil çay.
Yarına bakalım ne yicem
Perşembe günü diyetime başladım herhangi bir diyetisyene gitmedim kafam göre uyguluyorum.
Çalışan bir bayanın kilo vermesi zor sürekli oturuyorum kalk kendine çeki düzen ver miniciki diye diyete başladım bu arada alkali suyunuda unutmuyorum.
Çarşama günü tartıldığımda 64 kiloydum daha tartılmadım bakalım zamanla 50 kiloya düşecekmiyim?
Perşembe
Kahvatılarım 8'de başlıyor
1 kase nesfit çilek-böğürtlen olanından yiyorum ( en az yağ oranı olan o çünkü)
Öğlen: 3tane ızgara köfe karalahana ve havuç salatası birde haydari soslu karnabahar yedim.
Akşam yemeğim 19:00 : ton balıklı salata iş çıkışı otobüsle gittiğim için bi kaç durak önceden inip eve yürüyerek gidiyorum.
7'den sonra ağır şeyler yiyemeyeceğim için yine nesfit yedim gece yatarken bal-sirke-tarçın-limon ve elma kabukları ile sıcak suyu karıştırıp içiyorum.
Cuma: sabah nesfit
öğlen: 1 tane yeşil elma 15 dakika aradan sonra 1 tane ayran içtim
akşam: Adana usulu bulgur yedim salçasız sade bir şekilde ve salata
yatmadan önce gene benim karışımım olan kür'ümden içtim.
Cumartesi yani bugün
sabah: 1 tane elma
öğlen: 3 zeytin 3 peynir 3 salatalık dilimi ve şekersiz çay
öğlen vaktinden 3 saat geçtikten sonra 1 tane ayran içtim
Akşamda 1 biftek yeşil salata
gece yatmadan önce yeşil çay.
Yarına bakalım ne yicem

Son düzenleme: