Minik eller

kız kazandbm çıkıyom ben öptümmmmmmmmmmmmmmm ii geceler gariiiiiiiiiiiiiiiiiiii

saol sezercim bizde seni merak ediyoduk dun hamilimle konustuk da nasıl ikizler iyimi

iyiler teyzesi allaha sükür yaramazlık yapıyorlar simdiden kum torbası yapıyorlar beni karnım kaynar su gibi fokur fokur atıyor .. herkes gidince bende girmedim bir daha bebem oraya

iyiler teyzesi allaha sükür yaramazlık yapıyorlar simdiden kum torbası yapıyorlar beni karnım kaynar su gibi fokur fokur atıyor .. herkes gidince bende girmedim bir daha bebem oraya

ay ne guzel kız bosver kıpırdasınlar sende tadını cıkAR ne kadarlık oldular bide sey sorucam sezeryanmı olcak normalmi

ay ne guzel kız bosver kıpırdasınlar sende tadını cıkAR ne kadarlık oldular bide sey sorucam sezeryanmı olcak normalmi

sezeryan olcak bebem mecburen tup ya bu cimcimeler doktorlar tehlikeye atmak istemiyor benide bebeklerimide .. 22+3 olduk teyzesi kocaman olduk bi görsen bizi 9 aylık gibi olduk ama 6 aylıgız sen nasılsın toparlandınmı nasıl gidiyo hayat ?

zor yuruyosundur gız sen olsun saglıklı dogsunlarda bende toparlandım spora yazıdım zayıflıyım bende tup bebek yaptırcam agustosta inş benmde ilk denemede tutar

isimleri ne olcak cimcimelerin tatlım

zor yuruyosundur gız sen olsun saglıklı dogsunlarda bende toparlandım spora yazıdım zayıflıyım bende tup bebek yaptırcam agustosta inş benmde ilk denemede tutar

ay canım vallamı çok sevindim gerçekten tutar inşallah allahın izniyle gencsin isteklisin allahın izniyle olur ay kız ikiz yap sende bi kerede kurtulucan ayhh çok felaket sevindirik oldum.. daha öle yürüyemicek duruma gelmedim ama çabul yoruluyorum 79 kg oldum tasıyamıyo bacaklarım bizi düz tabanım bide kırılıyomus gibi çıt cıt ses çıkıyo

iki tane koymuyolarkı artık tek koyuyolarmıs ama ben doktora soyledim bakalım ne olcak bi zayıflasam bu arada senin face işi ne oldu actınmı

iki tane koymuyolarkı artık tek koyuyolarmıs ama ben doktora soyledim bakalım ne olcak bi zayıflasam bu arada senin face işi ne oldu actınmı

aslında artık tek bebek koyuluyo yeni yasa böyle 35 yas altı için bizim onaylı belgede 1 adet emriyo diyo ama 2 tane koydular emriyoloklar istemedi hatta doktorum rica etti doktorum öyle dediyse oyle yapar .. ayhh ne güzel ya cok ayrıcalıklı birşey hep not al doktor gunlerini ben tele alıyodum tel bozulnca gitti hepsi çok üzgünüm hala üzülüyorum bu duruma o aksam yazıcaktım uyumusum sabahı teli vc düşürdüm gitti herşey .. açtım kuzum face

ne guzel doktorun iki tne koydurmus inş benimde oyle olur doktorun nasıl ıyımı nerdeydi doktorun belki onada giderim ya ekleyelimmi seni facede tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…