Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız bilmiyonmu erkeklerde üye oluyo buraya
aa haarbidenmi kız![]()
ne konusun gızızzzzzzzzzzzzzz![]()
olur kız ismiyle olur ama biz yakalarız dimi bacılar![]()
vallakiscem tanismamizi bi görseydin film gibiydi bu hamilimizi kovduk gitmedi bi arkadasimiz senin yasin 14 falan git sütünü ic uyu dedi hamilim sabrettiii ben erkek degilim ispatliycam dedi facesini verdi öyle ikna oldukkk
![]()
vallakiscem tanismamizi bi görseydin film gibiydi bu hamilimizi kovduk gitmedi bi arkadasimiz senin yasin 14 falan git sütünü ic uyu dedi hamilim sabrettiii ben erkek degilim ispatliycam dedi facesini verdi öyle ikna oldukkk
![]()
yaz kız yaz yaz yaz yaz![]()
allahım ya rabbim nasıl erkek zannetiniz ne dedi de oyle zannetiniz kız![]()
nasıl açtığım konu sende sasırdın demi
ananm bendede ne sabır varmış bisürü laf yemişim ben hala burdayım gidiyom ben![]()
yaw topik osirada kalabalikti selam vermis ama görmemisizzzzsonram parmak olayini sordugu mesaji görünce aha bu direk erkek dedik niye durup duruken parmak olayini soruyo dedikk
sikistirmaya basladik tabii
hamilimde yeni üye olmus acemi biz sordukca sasiriyo ..bizde aha sasiriyo bu kesin erkek dedikk....
basladik kovalamayaaaa
hamilim gitmiyo ben kizim diyo biz degilsin git burdan diyozz...
sonram gelin facemi veriyom dedi gördükki güzel bi ksice anladik ama gec anladikkk kis oldugunuu
![]()
gitme ama ben senin sabrini sevdimmmmmm birakmadim ogün bu gündür annecigin babacigin cok iyi yetistirmis senii cok sayygiliydinnn hamilimmmmm![]()