• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik eller

fazla değil.orda aile dostumuz var bazen ziyarete gidiyoruz.bize baya uzak olduğu için gözümüz kesmiyo.ama aileme çok diorum orda küçük bi ev alalım diye.bakalım nasip :)

Ay ins alirsiniz da gorusuruz hamilim de catlasin hı

hahahah :9 :9 düşünüyorum ama bu zamanda adam gbi adam bulmak çok zor

ohoooooooooooooo kız biz kaçtık biliyon mu bilmiyon tabi nerden bilcen:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: ananmboşver bu erkeklerin köküne kibrit suyu benimki hariççççççç:9::9::9:

Kiz ben deprosyondayim erkenden evlendim anacim kiz hemen evlendirelim seni oyle yok bekar bekar gezmek

hahahaha :D bizim evde babam bana damat adayı bakıyo , annem bana çok düşkün evlilik düşüncesi bile delirtiyo kadını :)))

hahahaha :D bizim evde babam bana damat adayı bakıyo , annem bana çok düşkün evlilik düşüncesi bile delirtiyo kadını :)))

ananmmmmmm bide baban bakıyo vışşşşşşş kız evin tek kızısın yada tek çocuk mu

nokta atışı yaptın bacım tek kızım ailenin ilk torunuyum herşeyin en iyisini istiyolar benim için

yandın desene sıkıyolardır seniiiiii ananm seni düşünemiyommmmm........face varmı ekleyelim

Back
X