Anladim kuzumUmya canım dün öğlen yaptım yoktu sonra çantaya attım ben bunu akşam 9 gibi baktım silik bir çizgi çıktı ama çok ihtimal vermedim ben benim ovulasyon testleri hiç koyuyu göstermiyor ya dedim galiba bu testlerin hepsi bozuk
Hayirli cumalar kuzumHayirli cumalar canlar
Niye sinir bozucu oluyir kiz. Daha iyi degil mi?Insalllah hamissindirrrrbende olmadim sunir bozucu
Hayirli cumalar canim.Naber melekler
Ama dun idrar negatif cikti ;(Insalllah hamissindirrrrbende olmadim sunir bozucu
Açlik :))))))))))))))))))Kuzular. Ben surekli uyumak istiyorum. Ve gece burnuma yemek kokulari geldi..bizim yorede lavas ekmegi yapilir. Birden gece onun kokusu geldi burnuma..bu nedir kuzlar?
Aminn canimm benimmmmBugun dualarin acik oldugu gun. Cuma gunu hurmetine dualarimizi kabul etsin Mevlam. Mevlam neylerse guzel eyler insallah..vakit dua vakti canlar. Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim tez vakitte burdaki arkadaslarimim ve benim kucaklarini meleklerle doldur Ya Rab. Allahim sen ol deyince olur. Kainat durur. Sana geldik kapina geldik bos cevirme.. yuvalarmizi bebeklerle neselendir Rabbimmm. Aminler insallah.
Ama bata daha birgunun yok mu yani yarin? Bekle kuzu daha. Dua edelim..Allah zaten Evvelden onu hazirlamis eger hamileysen. Ve senin bugun dua edecegini bildigin icindir belki negatif sonuc.Ama dun idrar negatif cikti ;(
Yaaaaaaa aglicam.Açlik :))))))))))))))))))
Allah im hepimize nasip etsin kuzuummAma bata daha birgunun yok mu yani yarin? Bekle kuzu daha. Dua edelim..Allah zaten Evvelden onu hazirlamis eger hamileysen. Ve senin bugun dua edecegini bildigin icindir belki negatif sonuc.
Yaa yerim senii kuzuuYaaaaaaa aglicam.
Bol bol Allahumme Ya Evvelu cek bugun.. istersen Google gir bu zikiri yaz. Bu zikiri okuyana Allah cocuk nasib edermis.Allah im hepimize nasip etsin kuzuumm
Insallahhhhhhh
Olur bekliyoruz zamanimizi
Once cabalamak calismak, sonra Allaha havale etmek miydi sonra tevekkul muydu? Sirasi neydi tam?Yaa yerim senii kuzuu
Aglamaaa tevekkuldeyizzzz bizz unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?