❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Bu nasil oluyor tip literaturune gecmistir tanidiginiz sanirim. İdrarda ve kanda cikmamis 6 aylik hamileyken. İnanilmazz !! Sok edici

Gunaydin. Allah kabul etsin dualarini. Senin nefesin kesildigi bazen benimde basima geliyor ama bi kalkiyorum megerse yorgani yuzume cekmisim :)

Canimin ici ben ne zaman yemek yiyip ustune uyusam bana da aynisi oluyor
Sakin takma kafana biseycigin yook kuzucanim

Günaydın kızlar ben bu testlerin bozuk olduğunu onayladım galiba dün öğlen bu testler hiç koyu göstermiyor bari bir de gebelik testi deneyim dedim öğlen yaptım bembeyazdı akşam bir daha teste bakayım dedim ikinci çizgi silik ama görünüyordu sonra da yok kızım daha adetine bile iki hafta var sabah yine yap bir bak dedim şimdi yaptım yine beyazdı akşama doğru bir yine kontrol yapıcam

Senin çizgi de pek nazlı çıktı canım bi gösterip bi göstermiyor
O kadar erken çıkar mı bilmiyorum canım belki üstüne görmüş olabilirsin adet ve belki de hamişsinn
Çook merak ettim aşırının aşırısıııı
Haberdar et beni

Kuzumm ben şimdi dün akşam gördüm ama hala ya varsa diye kendimi alamıyorum aslında dün akşam duşa girmeden önce kendimi bir yoklayım dedim sol kaşığımın üstünde minik bir beze gibi bir şey geldi elime şişlik ve bastırınca acıyor bacağa vuruyor Ağrı'sı sonra aklıma geldi o yaptığım teste bakmak dün bir de ovulasyon günün diye çalışma da yaptık ondan sonra da yine aynı yere ağrı girdi tabi bunlar psikolojik mi bilmiyorum

Allah allah kuzuuu once yok sonra var mi gorundu :)
Insallah hep cift cizgi gorunur

o şişlik ve ağrı hamilelik belirtisi mi canım bence olmaması lazım bi kadın dğuma gittin mi ?

o şişlik ve ağrı hamilelik belirtisi mi canım bence olmaması lazım bi kadın dğuma gittin mi ?
Yok gitmedim kuzum daha doğrusu iki ay önce de bende kasık Ağrı'sı vardı kistten şüpheleniyordum 2 kere doktora gittim kist çıkmadı Allah'a şükür ne diye düşünüyorum ben de ama anlamadım

Umya canım dün öğlen yaptım yoktu sonra çantaya attım ben bunu akşam 9 gibi baktım silik bir çizgi çıktı ama çok ihtimal vermedim ben benim ovulasyon testleri hiç koyuyu göstermiyor ya dedim galiba bu testlerin hepsi bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…