Bu nasil oluyor tip literaturune gecmistir tanidiginiz sanirim.tatlım idrar tahlilinde yanılma payı çok yüksek ve gebelik olsa bile çıkmıyor hemen benim bi tanıdığımın 6 aylık hamileyken bile idrarda ve kan da çıkmamış doktor keseyi görene dar inanmamış umudunu kaybetme
Gunaydin. Allah kabul etsin dualarini. Senin nefesin kesildigi bazen benimde basima geliyor ama bi kalkiyorum megerse yorgani yuzume cekmisim :)Günaydın kuzular bi görseniz karla kapli harika manzarayla uyandık kar bembeyaz butun hayallerimiz gibi hepimiz icin dualarimi ettim huzurla doldusimdi esime kahvalti hazirladim ise yollucam sonra ben biraz daha uyucam uykucu olduğum dogrudur
Ballar ben size bisi sorcaktim bende gece yattgimda arada basima gelen var mi nefesim daralmis olup sicrayarak uyanyorum sanki nefem.kesiliyor bian kalbim.cok hizli bisekilde atiyoroanda sicrayarak uyandim kuzum kalbimim seseini agzimda hissetim valla bu sekilde olmaya basladi uykumda korkuyorum kizlar esiemde soylemiyorum çünkü kafasina takar uzulur diye siziinle paylastim sizce neden boyle oluyorum arada oluyor kuzum iki sebeb aklima geliyor gece yatmadan once buaaralalr yemek yedigim icin yada kuzular stresten nasil bi önlem alabilirim kuzular bana yardimci olur musunuz iyilik meleklerim
Gunaydinlar ifindim :) cok samimi degiliz ama icten yazmissin cvp veriyim dedim :) malum cok yorum yapmiyorum topiginize :Gunaydinlar canimin icleriiii
Canimin ici ben ne zaman yemek yiyip ustune uyusam bana da aynisi oluyorGünaydın kuzular bi görseniz karla kapli harika manzarayla uyandık kar bembeyaz butun hayallerimiz gibi hepimiz icin dualarimi ettim huzurla doldusimdi esime kahvalti hazirladim ise yollucam sonra ben biraz daha uyucam uykucu olduğum dogrudur
Ballar ben size bisi sorcaktim bende gece yattgimda arada basima gelen var mi nefesim daralmis olup sicrayarak uyanyorum sanki nefem.kesiliyor bian kalbim.cok hizli bisekilde atiyoroanda sicrayarak uyandim kuzum kalbimim seseini agzimda hissetim valla bu sekilde olmaya basladi uykumda korkuyorum kizlar esiemde soylemiyorum çünkü kafasina takar uzulur diye siziinle paylastim sizce neden boyle oluyorum arada oluyor kuzum iki sebeb aklima geliyor gece yatmadan once buaaralalr yemek yedigim icin yada kuzular stresten nasil bi önlem alabilirim kuzular bana yardimci olur musunuz iyilik meleklerim
Olsun kuzuucan hosgeldinnnGunaydinlar ifindim :) cok samimi degiliz ama icten yazmissin cvp veriyim dedim :) malum cok yorum yapmiyorum topiginize :
Günaydın kızlarben bu testlerin bozuk olduğunu onayladım galiba dün öğlen bu testler hiç koyu göstermiyor bari bir de gebelik testi deneyim dedim öğlen yaptım bembeyazdı akşam bir daha teste bakayım dedim ikinci çizgi silik ama görünüyordu sonra da yok kızım daha adetine bile iki hafta var sabah yine yap bir bak dedim şimdi yaptım yine beyazdı akşama doğru bir yine kontrol yapıcam
Gunaydinlar canimin icleriiii
Kuzumm ben şimdi dün akşam gördüm ama hala ya varsa diye kendimi alamıyorum aslında dün akşam duşa girmeden önce kendimi bir yoklayım dedim sol kaşığımın üstünde minik bir beze gibi bir şey geldi elime şişlik ve bastırınca acıyor bacağa vuruyor Ağrı'sı sonra aklıma geldi o yaptığım teste bakmak dün bir de ovulasyon günün diye çalışma da yaptık ondan sonra da yine aynı yere ağrı girdi tabi bunlar psikolojik mi bilmiyorumSenin çizgi de pek nazlı çıktı canımbi gösterip bi göstermiyor
O kadar erken çıkar mı bilmiyorum canım belki üstüne görmüş olabilirsin adet ve belki de hamişsinn
Çook merak ettim aşırının aşırısıııı
Haberdar et beni
Allah allah kuzuuu once yok sonra var mi gorundu :)Günaydın kızlarben bu testlerin bozuk olduğunu onayladım galiba dün öğlen bu testler hiç koyu göstermiyor bari bir de gebelik testi deneyim dedim öğlen yaptım bembeyazdı akşam bir daha teste bakayım dedim ikinci çizgi silik ama görünüyordu sonra da yok kızım daha adetine bile iki hafta var sabah yine yap bir bak dedim şimdi yaptım yine beyazdı akşama doğru bir yine kontrol yapıcam
Amin kuzum hepimize inşallahAllah allah kuzuuu once yok sonra var mi gorundu :)
Insallah hep cift cizgi gorunur
Kuzumm ben şimdi dün akşam gördüm ama hala ya varsa diye kendimi alamıyorum aslında dün akşam duşa girmeden önce kendimi bir yoklayım dedim sol kaşığımın üstünde minik bir beze gibi bir şey geldi elime şişlik ve bastırınca acıyor bacağa vuruyor Ağrı'sı sonra aklıma geldi o yaptığım teste bakmak dün bir de ovulasyon günün diye çalışma da yaptık ondan sonra da yine aynı yere ağrı girdi tabi bunlar psikolojik mi bilmiyorum
Yok gitmedim kuzum daha doğrusu iki ay önce de bende kasık Ağrı'sı vardı kistten şüpheleniyordum 2 kere doktora gittim kist çıkmadı Allah'a şükür ne diye düşünüyorum ben de ama anlamadımo şişlik ve ağrı hamilelik belirtisi mi canım bence olmaması lazım bi kadın dğuma gittin mi ?
Yok hiç bi kıpırtı canım şuan içintugken kuzu bi belirtin varmi bal
Ewd cnmm :)Olsun kuzuucan hosgeldinnn
Samimi degiliz ama oluruz :))
Yok gitmedim kuzum daha doğrusu iki ay önce de bende kasık Ağrı'sı vardı kistten şüpheleniyordum 2 kere doktora gittim kist çıkmadı Allah'a şükür ne diye düşünüyorum ben de ama anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?