- 26 Ağustos 2012
- 715
- 333
- 103
Allahim gonlune gore versin.Bakalım ovulasyon testini almadım bugün yanıma akşam yaparım
Amin kuzum sağolAllahim gonlune gore versin.
Ben burdayım azcık üstüme alındımO gece kaynatann cadi kazanj nerdee...gece haci yatmaz gunduz haci kalkmaz olmus.
Kız ben hastayım zaten kuzu bugün 6.günüm balımVarmı hasta olcakmş gibi belirti canımmSeskes
Sor doktora kuzun goruyo onlar olgunlasi olgunlasmadiginiKızlar ben bu şişlikten korktum ya öğleden sonra doktora gidicem randevu aldım yumurtanın çatlayıp çatlamadığını da görür mü bari öyle öğreneyim testlerden hayır yok
Once cabalamak sonra Allah a birakmak evetOnce cabalamak calismak, sonra Allaha havale etmek miydi sonra tevekkul muydu? Sirasi neydi tam?
Insallah hayatim bakalim yarini bekliyorummmAyyy kuzum inşallaah hamişsindir yaaa çıkmasın geç döllenmedir belki tatlım ya yinede kendine dikkat et bebiş sağlıklı olsun
Idrar testi yapsana asko varsa cikarInsallah hayatim bakalim yarini bekliyorummm
Dun yaptim birtanemm negatif ciktiIdrar testi yapsana asko varsa cikar
Ozaman bi hafta gcsn bekleDun yaptim birtanemm negatif cikti
O yuzden umutlanmak istemiyorum
Hastalanmazsam insallah kuzucanimmmmOzaman bi hafta gcsn bekle
Benimde adetim hic gecikmez korunuyodum bu ay biraktim 10gun oldu geceli yok ne belirti ne adet dinde kan testi negatif artik oturdum,adet olmayi bekliyorumDun yaptim birtanemm negatif cikti
O yuzden umutlanmak istemiyorum
En kotusude odur ya kuzummmmmBenimde adetim hic gecikmez korunuyodum bu ay biraktim 10gun oldu geceli yok ne belirti ne adet dinde kan testi negatif artik oturdum,adet olmayi bekliyorum
Adet olsam rahatlicam inan bida denerdik en azindanEn kotusude odur ya kuzummmmm
Belirsizlik
Esim adet gecmede kana karsiibirkac gun daha bekleyin. Belki birkac gun sonra pozitif cikar. Kan testi olmaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?