❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Günaydın kuzular bi görseniz karla kapli harika manzarayla uyandık kar bembeyaz butun hayallerimiz gibi hepimiz icin dualarimi ettim huzurla doldu simdi esime kahvalti hazirladim ise yollucam sonra ben biraz daha uyucam uykucu olduğum dogrudur
Ballar ben size bisi sorcaktim bende gece yattgimda arada basima gelen var mi nefesim daralmis olup sicrayarak uyanyorum sanki nefem.kesiliyor bian kalbim.cok hizli bisekilde atiyor oanda sicrayarak uyandim kuzum kalbimim seseini agzimda hissetim valla bu sekilde olmaya basladi uykumda korkuyorum kizlar esiemde soylemiyorum çünkü kafasina takar uzulur diye siziinle paylastim sizce neden boyle oluyorum arada oluyor kuzum iki sebeb aklima geliyor gece yatmadan once buaaralalr yemek yedigim icin yada kuzular stresten nasil bi önlem alabilirim kuzular bana yardimci olur musunuz iyilik meleklerim

Gunaydin canimm sanada Her ikiside yapar bide b12 ne baktir canim.onun dusuklugundede olabiliyor

Ozman gece yemegi kısmayu dene canim :) duzelir dedigin gibi bazen oluyor stresten ozellikle..benim ara ara olur bikac hafta surer gecer.1 dan fazla olursa bi dr a gozukursun her ihtimale karsi.
Tamam balim gece yemek yemicemmm INŞALLAH geçer ALLAHIM hepimizi korusun cok sagol balimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…