- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
Ne tatlı buu
Ewt kuzum bu bir tarafı daha diğer tarafı war o yapılacak bebis olmayınca insan hewesle yapamiyorNe tatlı buu
Yap yap bebişte arkasından gelir inşallah canım iğneyle işliyosun değilmiEwt kuzum bu bir tarafı daha diğer tarafı war o yapılacak bebis olmayınca insan hewesle yapamiyor
:) can ya sewiliosunEn buyuk etki benimdir :) ağri dan yaziyorum kizimmm tabii ağrin azalacakAgri nin merkezindeyim
İnsallh bacım ewt iğneyle isliyorumYap yap bebişte arkasından gelir inşallah canım iğneyle işliyosun değilmi
Gunaydin canimm sanada Her ikiside yapar bide b12 ne baktir canim.onun dusuklugundede olabiliyorGünaydın kuzular bi görseniz karla kapli harika manzarayla uyandık kar bembeyaz butun hayallerimiz gibi hepimiz icin dualarimi ettim huzurla doldusimdi esime kahvalti hazirladim ise yollucam sonra ben biraz daha uyucam uykucu olduğum dogrudur
Ballar ben size bisi sorcaktim bende gece yattgimda arada basima gelen var mi nefesim daralmis olup sicrayarak uyanyorum sanki nefem.kesiliyor bian kalbim.cok hizli bisekilde atiyoroanda sicrayarak uyandim kuzum kalbimim seseini agzimda hissetim valla bu sekilde olmaya basladi uykumda korkuyorum kizlar esiemde soylemiyorum çünkü kafasina takar uzulur diye siziinle paylastim sizce neden boyle oluyorum arada oluyor kuzum iki sebeb aklima geliyor gece yatmadan once buaaralalr yemek yedigim icin yada kuzular stresten nasil bi önlem alabilirim kuzular bana yardimci olur musunuz iyilik meleklerim
Kuzum b 12 cok iyi biara cok dusuktu yukselttim duzelir mi kuzumGunaydin canimm sanada Her ikiside yapar bide b12 ne baktir canim.onun dusuklugundede olabiliyor
Ozman gece yemegi kısmayu dene canim :) duzelir dedigin gibi bazen oluyor stresten ozellikle..benim ara ara olur bikac hafta surer gecer.1 dan fazla olursa bi dr a gozukursun her ihtimale karsi.Kuzum b 12 cok iyi biara cok dusuktu yukselttim duzelir mi kuzum
Tamam balim gece yemek yemicemmm INŞALLAH geçer ALLAHIM hepimizi korusun cok sagol balimmmOzman gece yemegi kısmayu dene canim :) duzelir dedigin gibi bazen oluyor stresten ozellikle..benim ara ara olur bikac hafta surer gecer.1 dan fazla olursa bi dr a gozukursun her ihtimale karsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?