❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Selam kızlar ya aşağıdaki ovulasyon testimde sizdece bir tuhaflık yokmu ? Dünkü test daha koyu bugünkünde hayal meyal çizgi. Gün geçtikçe koyulaşması gerekmiyormu ? 25 günde bir adet döngüm bugün de 9.günüm

Eklentiler

• unnamed (1).webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 43
  • unnamed.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar bugün regl 3.günü dün başım ağrıyordu majezik içtim geçti bugün tekrar ağrıyor tek taraflı ağrım gözüme vuruyor migren yani, mazejik reglimi azaltıyor bi öneriniz varmı kanı kesmicek?

Parol kuzum

Kıxlar bugn kayınvaldem aradı ama hiç bebeği sormuyo yaaa geçenlerde de hamiş olduğumu söyledm bana başkasınn düşük yaptğından bahsetttiii anlamadmm Umya Seskes
Senin kayınvalide ne kullanıyor acep beyin uçmuş hatunda ağzını bi hayra açıp sanada kızım Allahım hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etse dese ağzımı aşınıyor milletin derdine düşmüş bide sana anlatıyor pes yaniii

merhaba kizlar nasilsiniiz takip ediyorm sizi ama yazamiyrom pek direk konuya gireyim ben bugun dr a gittim mantar enfeksiyonm vardi gecti mi diye az bisey kalmis fitil verdi.daha once bi dr a gitmstn. enfeksiyon var diye gebelige engel olur kalamazsn demisti tabi ben bi stres bi depresyon.bu dr da hic sorun yok gebe kalmaya engel degil dedi kisti olan bile hamile kaliyo sen nasil kalamayasn dedi.bide benim gogusunden sivi geliyodu onun icinde proloktn hormonu icin kan testi yapildi 7.9 normal dedi sorun yok deyip fitil verdi kullanicam. bide sunu sormak istuyorm size kizlar benim son adet tarihim 28 kasim ovulasyon testi aldim bugun kendime takip etmek icin gec mi kaldim 14 nde yumurtlamis olabilr miym sag kasik agrim vardi ve suanda beyaz yapiskan kivamda akintim var bi tane deneyeyim mi bi daha ki ay mi takibe baslayayim hic kullanmadim bilmiyoruum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…