Hayırlı nurlu cumalar tatlım amin inşaalah hayatım yaHayırlı cumalar kızlar rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Kızz güldürdünn beni olmadım demişsiinn yanlşmı gördümmKız ben hastayım zaten kuzu bugün 6.günüm balım
Kuzumm
Parol kuzumKızlar bugün regl 3.günü dün başım ağrıyordu majezik içtim geçti bugün tekrar ağrıyor tek taraflı ağrım gözüme vuruyor migren yani, mazejik reglimi azaltıyor bi öneriniz varmı kanı kesmicek?
Ayyy çok güldümm umya demiş hasta olmadm diye bende sen sandımmm
Sen zaten unut hep bizi hihh küstük sanaaKızz güldürdünn beni olmadım demişsiinn yanlşmı gördümm
Ooo anlasildi hamilelik nihayetinde hormonlara ulasmis :)))))Ayyy çok güldümm umya demiş hasta olmadm diye bende sen sandımmm
Oyyy kuzummm küssmeee geldim geldimSen zaten unut hep bizi hihh küstük sanaa
Onuda düşündüm aslında olmadı içicem kuzum sağolParol kuzum
Senin kayınvalide ne kullanıyor acep beyin uçmuş hatunda ağzını bi hayra açıp sanada kızım Allahım hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etse dese ağzımı aşınıyor milletin derdine düşmüş bide sana anlatıyor pes yaniii
Neapiym bi ew temizliği yapiyom 5 dk sonra 5 dk sizi takip ediyom tekrar temizlik tekrar siz yani Cano kopulmuyor sizdenAdaşımmm napıyosnnEsr02
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?