K7z bu hamişlik sana neetti balım unutkanlık var görmede bozukluk var kızlaaar duyduk duymadık demeyin hamişlik belirtileri bunlar bizim kuzuda farklılık gösteriyorKızz güldürdünn beni olmadım demişsiinn yanlşmı gördümm
Ovulasyon testine ne gerek war ki Cano gün aşırı yap gitsinmerhaba kizlar nasilsiniiz takip ediyorm sizi ama yazamiyrom pek direk konuya gireyim ben bugun dr a gittim mantar enfeksiyonm vardi gecti mi diye az bisey kalmis fitil verdi.daha once bi dr a gitmstn. enfeksiyon var diye gebelige engel olur kalamazsn demisti tabi ben bi stres bi depresyon.bu dr da hic sorun yok gebe kalmaya engel degil dedi kisti olan bile hamile kaliyo sen nasil kalamayasn dedi.bide benim gogusunden sivi geliyodu onun icinde proloktn hormonu icin kan testi yapildi 7.9 normal dedi sorun yok deyip fitil verdi kullanicam. bide sunu sormak istuyorm size kizlar benim son adet tarihim 28 kasim ovulasyon testi aldim bugun kendime takip etmek icin gec mi kaldim 14 nde yumurtlamis olabilr miym sag kasik agrim vardi ve suanda beyaz yapiskan kivamda akintim var bi tane deneyeyim mi bi daha ki ay mi takibe baslayayim hic kullanmadim bilmiyoruum cunku
Anlam veremedimm yanii ya hastaneye git erkenden demek istedi çünkü ben 2 ayı dolmadan hastaneye gitmek istmyrm belli olmuyo zatn dedm snra o öyle dedi bende aklıma kötü bişy getrmek istmyrm ben dedm bişy demedi dahada ve hiç sormuyo gitdinmi varmı bişeyin iyimi demiyo anlam veremedm doğduktan snrada torunu olur sever hııhhSenin kayınvalide ne kullanıyor acep beyin uçmuş hatunda ağzını bi hayra açıp sanada kızım Allahım hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etse dese ağzımı aşınıyor milletin derdine düşmüş bide sana anlatıyor pes yaniii
Hayırlı olsun bitanem desene bu akşam afet olcaksın zaten güzelsşn çok abartma kız nazar olursun heeKuzumm
Benim kuzenimin nisani var bu aksam
Ben isten ciktim kuafor hazirlik falan
Anca :)
Neyse sıkma canını sormuyosa onun ayıbıdır sen bebisı ne iyi bk onu koru Allh in izniyle bişey olmaz hastaneye gitmeyide ihmal etmeAnlam veremedimm yanii ya hastaneye git erkenden demek istedi çünkü ben 2 ayı dolmadan hastaneye gitmek istmyrm belli olmuyo zatn dedm snra o öyle dedi bende aklıma kötü bişy getrmek istmyrm ben dedm bişy demedi dahada ve hiç sormuyo gitdinmi varmı bişeyin iyimi demiyo anlam veremedm doğduktan snrada torunu olur sever hııhh
bu ay hep oyle yaptik zaten canm bazen aksamalar oluyo iste bi kezde boyle deneyeyim dedim ama bi daha ki ay mi baslamaliym takibe onu kestiremiyormOvulasyon testine ne gerek war ki Cano gün aşırı yap gitsin
Bnde yeni otrdum kuzumm aynenn kopulmuyorNeapiym bi ew temizliği yapiyom 5 dk sonra 5 dk sizi takip ediyom tekrar temizlik tekrar siz yani Cano kopulmuyor sizden
Yaa yerim senii ben senin guzelligin oHayırlı olsun bitanem desene bu akşam afet olcaksın zaten güzelsşn çok abartma kız nazar olursun hee
Şimdi sormaz diyormya doğduktan snrada torun sahibi oldum diye gerciklenir ben lafımı çekmem asla söyliycem ama hele dakkam yenilensinNeyse sıkma canını sormuyosa onun ayıbıdır sen bebisı ne iyi bk onu koru Allh in izniyle bişey olmaz hastaneye gitmeyide ihmal etme
Kaç günde bi adet oluyosunbu ay hep oyle yaptik zaten canm bazen aksamalar oluyo iste bi kezde boyle deneyeyim dedim ama bi daha ki ay mi baslamaliym takibe onu kestiremiyorm
Aynen sanki biraz öyle oldu ama sormayışına takıldımm yaniiKendince seni uyarmaya calismis :)
30 gunde bir hic şaşmaz gecen ay 28 kasimdi en fazla bir gun erken gelirKaç günde bi adet oluyosun
Belki daha yenidr hastaneye gtmemssndr die fazla sormuyodr biraz geçince belki sorarŞimdi sormaz diyormya doğduktan snrada torun sahibi oldum diye gerciklenir ben lafımı çekmem asla söyliycem ama hele dakkam yenilensin
Bilmiyorm valla şimdi laf olsa eşime desemki böyle böyle hemen savunmaya geçer hep öyle yapıyo çünkü :|Belki daha yenidr hastaneye gtmemssndr die fazla sormuyodr biraz geçince belki sorar
Kaç günde bi adet oluyosun
Bu ayın zaten risk altında yumurtlama geçmiş tarihine göre bi dahaki ay ovulasyon yaparsın sen ilişkine gir yinede bu günlerde madem öyle diyorsan30 gunde bir hic şaşmaz gecen ay 28 kasimdi en fazla bir gun erken gelir
Aman he anne oğul arasına hiç girme sen kötü olursun aman kuzum uzak dur senden uzak Allaha yakın olsunn kayınvalden varsın sormasın hiiç takma o sormuyor dye minik fasülye büyümeye devam etmicekmi sen onu sevginle büyütüp inşallah kucağına alıcaksın minnoşum yaBilmiyorm valla şimdi laf olsa eşime desemki böyle böyle hemen savunmaya geçer hep öyle yapıyo çünkü :|
Aman he anne oğul arasına hiç girme sen kötü olursun aman kuzum uzak dur senden uzak Allaha yakın olsunn kayınvalden varsın sormasın hiiç takma o sormuyor dye minik fasülye büyümeye devam etmicekmi sen onu sevginle büyütüp inşallah kucağına alıcaksın minnoşum ya
Bak kuzucum ben 12 yıllık evliyim sen bana göre çok yeni evliliğin benimki ben hamile kaldığım an pamuklara sarar herhalde bitanem ama dediğim gibi 12 yıl bizimkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?