❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ovulasyon testine ne gerek war ki Cano gün aşırı yap gitsin

Anlam veremedimm yanii ya hastaneye git erkenden demek istedi çünkü ben 2 ayı dolmadan hastaneye gitmek istmyrm belli olmuyo zatn dedm snra o öyle dedi bende aklıma kötü bişy getrmek istmyrm ben dedm bişy demedi dahada ve hiç sormuyo gitdinmi varmı bişeyin iyimi demiyo anlam veremedm doğduktan snrada torunu olur sever hııhh

Neyse sıkma canını sormuyosa onun ayıbıdır sen bebisı ne iyi bk onu koru Allh in izniyle bişey olmaz hastaneye gitmeyide ihmal etme

Gerçi ben eşimde de bi heeves göremiyorm sanki zorla yaptrdm adama anlamıyorm ki bu insanları yaa bazen diyorm kendi kendime bırak git ne hali varsa görsün siz diyosunuz eşlerinizden dolayı şöyle istiyo böyle istiyo üzülüyo diye hayret ediyorm Umya Esr02 Seskes

Bilmiyorm valla şimdi laf olsa eşime desemki böyle böyle hemen savunmaya geçer hep öyle yapıyo çünkü :|
Aman he anne oğul arasına hiç girme sen kötü olursun aman kuzum uzak dur senden uzak Allaha yakın olsunn kayınvalden varsın sormasın hiiç takma o sormuyor dye minik fasülye büyümeye devam etmicekmi sen onu sevginle büyütüp inşallah kucağına alıcaksın minnoşum ya

İnşallah canımm doğru diyosunda işte sormaması değil sıkıntı yarn laf olunca çok seviyorm olur önmli olan doğmadan önce belli etmek

Bak kuzucum ben 12 yıllık evliyim sen bana göre çok yeni evliliğin benimki ben hamile kaldığım an pamuklara sarar herhalde bitanem ama dediğim gibi 12 yıl bizimkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…