❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ya cok uzuldum vallahi canim boyle yapma sensiz olurmu hic gel lutfen hamislikten cok alingan ve hrseye uzuluyorsun kim ne derse desin sen burda kal gene bu topik ilk geldigim zamanlar cok guzeldi ne oldu boyle ya insAllah gene eskisi gibi olur

Kuzular bir şey sorucam ben 15 gün adet oluyorum ilk bir hafta kahverengi akıntım oluyo 7.ci gün yoğun kanamaya çeviriyo bu ayın 19'da kahverengi akıntım başladı 9 gün oldu kanamaya dönmedi eşimin ısrarı üzerine kadın doğuma gittim dr ultrasyonla baktı karnımdan rahmin kalınlaşmış dedi betahcg ve prolaktin testi yaptırdı çünkü 10 gündür göğüs ağrısı şişmesi vardı betahcg 11,37 çıktı p.tesi tekrar kan ver dedi hamişlik durumum olabilir mi kahverengi akıntım devam ediyor sevinmek istemiyorum ama 5-10 arası 1 haftalık gebelik yazıyo test kağıdın da kafam karıştı

Canım inşallah hamilesindir değerinde çıkmış bak ne gzl .Bazısında bu tarz lekeler oluyr stres yapma bol bol yat dinlen hayırlı haberi alırsın.Haftasonu kan ver bi istersen

Beni cok duygulandirdin kuzum bu destegin icin cok tesekkur ederim ❤ yaa degerinde cok guzel çıkmış kuzummm cok şükür benim hamis sultan oldun ooyyyy balim ALLAHIM sagsaglim kucaginada almayida nasip etsin INŞALLAH kuzum benim❤

Cnm bnm ya boyle olmasina cok uzuldum sensiz sarmazki daha guzel haberler vericektik gitme nolur
Sagol bitanem ❤ ben alırım haberlerinizi sizleri cok özlerimmm kuzummm benim sende hamissindir INŞALLAH kuzum bi idrar testimi yapsan❤

Ya duzene girmissin kuzum benim❤ hadi iNŞALLAH bence eger kendini hazir hisediyosan calismalara başlayın kuzummmm❤

Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip eder inşallah, benim gibi heyecanı üst seviyede olanlara da sağlıklı doğumlar nasip eder inşallah, son günlerim ama çoooookkkk heyecanlıyım
Ayyy canimmm 40ci haftadasinnnn iNŞALLAH sagsaglim yavruna kavusursun ❤ bizde o gunlere sagliklica gelelim iNŞALLAH nezaman dogum canim? Kiz mi erkek mii melegin❤

Ya cok uzuldum vallahi canim boyle yapma sensiz olurmu hic gel lutfen hamislikten cok alingan ve hrseye uzuluyorsun kim ne derse desin sen burda kal gene bu topik ilk geldigim zamanlar cok guzeldi ne oldu boyle ya insAllah gene eskisi gibi olur
Canim ben bisey alinmiyorumki sadece cok üzüldüm hamilelikten degil normalde de cok uzulurdum canim sagol canim❤

Canım inşallah hamilesindir değerinde çıkmış bak ne gzl .Bazısında bu tarz lekeler oluyr stres yapma bol bol yat dinlen hayırlı haberi alırsın.Haftasonu kan ver bi istersen
İnşallah canım ya Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bu yolda sınamasın dr pazartesi kan ver dedi canım biraz zor olacak ama beklemem lazım

Balımmm kist için en güzel doğal yöntem soğan kürü tabi gebelik şüpen faln yoksa
Evet bana da soylediler ama doktor yasmin verdi sonra da klomen filan vercem dedi kafam karisik ne yapsam ki.. Basima gelmeyen kalmadi 3 dusuk kist daha q
1.5yillik evliyim evliligim hastanelerde geviyor

Ya duzene girmissin kuzum benim❤ hadi iNŞALLAH bence eger kendini hazir hisediyosan calismalara başlayın kuzummmm❤
ya bu ay adet olurum diye dusunuyrm ama degerlenrdcm yinede kuzum bi aksam geldi bide sabah bi daha gelmedi catlamismi oluyo simdi dun degil ondan oncekinhun bi degerlendrme olmustu korunmasiz ama kismet artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…