Ya cok uzuldum vallahi canim boyle yapma sensiz olurmu hic gel lutfen hamislikten cok alingan ve hrseye uzuluyorsun kim ne derse desin sen burda kal gene bu topik ilk geldigim zamanlar cok guzeldi ne oldu boyle ya insAllah gene eskisi gibi olurIyi gunde kötü günde beraber olduk hakkınızı helal edin ben topigi birakiyorum yari yolda biraktigimi dusunmeyin ne olur. Birakmak istemezdim ama cok zoruma giden nedenler oldu emin olun kirgin ve üzgünüm yeni bi topik acilmis simdi haberim oldu arzu etmek isteyen arkdaslar ordan devam edebilir. Benle konusmak isterseniz ozelden mesaj atabilrisiniz canlar❤ dualarim sizinle hersey gönlünuzce olsun sizleri cok sevdim bu topigin ugurlu gelmesini istemiştim INŞALLAH ugurlu gelir hepiniz hamis sultan olursunuz ❤ ALLAHIM yar ve yardimciniz olsun hepiniz hakkinizi helal edinnn benimde hakkim varsa helali hos olsun sizleri seviyorum can yoldaslar hamis olanlar yavrularina sagliklica kavussun hamis kalmak isteyenlerde tezzamanda hamiss olsun INŞALLAH ALLAHA emanet olunnn
Rabbim daim etsin canım çok şükür iyiyim kuzumallaha sukur iyi canim sen nasilsin canim
Amin canım sağol darısı başına:))tugken canım çok ama çok sevindim kuzum Rabbim sağlıklı hayrlı hamişlik nasip etsin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin
Canım inşallah hamilesindir değerinde çıkmış bak ne gzl .Bazısında bu tarz lekeler oluyr stres yapma bol bol yat dinlen hayırlı haberi alırsın.Haftasonu kan ver bi istersenKuzular bir şey sorucam ben 15 gün adet oluyorum ilk bir hafta kahverengi akıntım oluyo 7.ci gün yoğun kanamaya çeviriyo bu ayın 19'da kahverengi akıntım başladı 9 gün oldu kanamaya dönmedi eşimin ısrarı üzerine kadın doğuma gittim dr ultrasyonla baktı karnımdan rahmin kalınlaşmış dedi betahcg ve prolaktin testi yaptırdı çünkü 10 gündür göğüs ağrısı şişmesi vardı betahcg 11,37 çıktı p.tesi tekrar kan ver dedi hamişlik durumum olabilir mi kahverengi akıntım devam ediyor sevinmek istemiyorum ama 5-10 arası 1 haftalık gebelik yazıyo test kağıdın da kafam karıştı
Beni cok duygulandirdin kuzum bu destegin icin cok tesekkur ederim ❤ yaa degerinde cok guzel çıkmış kuzummm cok şükür benim hamis sultan oldun ooyyyy balim ALLAHIM sagsaglim kucaginada almayida nasip etsin INŞALLAH kuzum benim❤_Masalim_ bnce bırakma topiği herkes buranın uğuruna inandı ilk güler geldim bu topige ve çok sıcak samimi buldum herkes birbirine destek oluyr senin tatlı dilin ve iyi niyetin bunu böyle yapan . Bnce iyi düşün gel buraya. Hem bizleri kim hamiş sultan yazacak senden başka o sana yakışır
Sagol bitanem ❤ ben alırım haberlerinizi sizleri cok özlerimmm kuzummm benim sende hamissindir INŞALLAH kuzum bi idrar testimi yapsan❤Cnm bnm ya boyle olmasina cok uzuldum sensiz sarmazki daha guzel haberler vericektik gitme nolur
Ya duzene girmissin kuzum benim❤ hadi iNŞALLAH bence eger kendini hazir hisediyosan calismalara başlayın kuzummmm❤ayy ben yumurtladim kizlar bu ayin sekizinde kimyasal dusuk yaptim aksam yumurta aki kivaminda akintm geldi bide kasiklarim agirdi.geçen ayda bugunlerde yumurtladm yani düzenim bozulmamis cok mutlu oldum.dun gece degerlendremedm misafirden dolayi bu aksam degerlendrsk olur mu.ondan önceki aksami degrlendrmstk
Ben 4 gun kala yapmistim canim❤beklenen adet tarıhınden ne kadar sure once ıdrarda cıkar test yapmak ıcın soruyrm
Ayyy canimmm 40ci haftadasinnnn iNŞALLAH sagsaglim yavruna kavusursun ❤ bizde o gunlere sagliklica gelelim iNŞALLAH nezaman dogum canim? Kiz mi erkek mii melegin❤Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip eder inşallah, benim gibi heyecanı üst seviyede olanlara da sağlıklı doğumlar nasip eder inşallah, son günlerim ama çoooookkkk heyecanlıyım
Bence doktora gorunmelisin canim❤Kızlar 16 gün gecikmem var kan verdim ve malesef negatif çıktı. :-(
Bence doktora gorunmelisin canim❤Kızlar 16 gün gecikmem var kan verdim ve malesef negatif çıktı. :-(
Canim ben bisey alinmiyorumki sadece cok üzüldüm hamilelikten degil normalde de cok uzulurdum canim sagol canim❤Ya cok uzuldum vallahi canim boyle yapma sensiz olurmu hic gel lutfen hamislikten cok alingan ve hrseye uzuluyorsun kim ne derse desin sen burda kal gene bu topik ilk geldigim zamanlar cok guzeldi ne oldu boyle ya insAllah gene eskisi gibi olur
İnşallah canım ya Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bu yolda sınamasın dr pazartesi kan ver dedi canım biraz zor olacak ama beklemem lazımCanım inşallah hamilesindir değerinde çıkmış bak ne gzl .Bazısında bu tarz lekeler oluyr stres yapma bol bol yat dinlen hayırlı haberi alırsın.Haftasonu kan ver bi istersen
Evet bana da soylediler ama doktor yasmin verdi sonra da klomen filan vercem dedi kafam karisik ne yapsam ki.. Basima gelmeyen kalmadi 3 dusuk kist daha qBalımmm kist için en güzel doğal yöntem soğan kürü tabi gebelik şüpen faln yoksa
yumurtlaman kacıncı gundeydı cnmBen 4 gun kala yapmistim canim❤
ya bu ay adet olurum diye dusunuyrm ama degerlenrdcm yinede kuzum bi aksam geldi bide sabah bi daha gelmedi catlamismi oluyo simdi dun degil ondan oncekinhun bi degerlendrme olmustu korunmasiz ama kismet artikYa duzene girmissin kuzum benim❤ hadi iNŞALLAH bence eger kendini hazir hisediyosan calismalara başlayın kuzummmm❤
Malesef bu ayda birşey çıkmadı
Uzulme canum ya beklediginde gelmez beklemediginde oluyor canim stres yapmaMalesef bu ayda birşey çıkmadı
Napiyorsun canim.nasil gecyor hamislikCanim ben bisey alinmiyorumki sadece cok üzüldüm hamilelikten degil normalde de cok uzulurdum canim sagol canim❤
Onu hatrlamiyorum canim takvim programi vardi ona gore olmuştuyumurtlaman kacıncı gundeydı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?