❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Böle şeyler olmasına üzüldüm topige yeni giren biri olarak tesekkur ederim Rabbim bu mübarek cuma gecesi hürmetine herkesin gonlüne göre versin inşallah dualarımız kabul olsun

Csnım kim kiminle ne yaşarsa yaşasın biz hem burda hem orda sohbet ederiz böyle kendini üzme canım gel gene sohbet edelim

Kuzum ya bırakma olur böyle şeyler
Hepinizden ALLAH razi olsun canlarim desteğinizi kalbimde hissettim ❤ sher33 balim ben size yazarim tabi özlerim sizleri AMiN bitanem cumlemizin yavrusunu korusun nasip etsin sagliklica M Maya61 AMiN canim benim cuma hürmetine dualarimiz kabul olsun INŞALLAH ❤ Ebrarr60 cok sagol canim benim Esr02 esracim desteğin icin tesekkur ederim❤
Sizleri seviyorum cancagizlarim INŞALLAH tezzamanda hamis haberlerinizi bana özelden yazarsiniz❤ seviyorum sizi unutmayin beniii Hoscakalin❤

❤ Minik ellerinize kavusmaniz dileğiyle❤

Cnm bnm ya boyle olmasina cok uzuldum sensiz sarmazki daha guzel haberler vericektik gitme nolur

Canlar günaydın aldım sonucumu şimdi 278 çıkmış çok mutlu oldum Allahım bütün hamislik daimini sağlıklı gecirmemizi sağlasın. Kızlar hepimizin kucağı dolsun bu ay Allahım dualarımızı kabul etsin çok mutluyum inanamiyrm )

_Masalim_ bnce bırakma topiği herkes buranın uğuruna inandı ilk güler geldim bu topige ve çok sıcak samimi buldum herkes birbirine destek oluyr senin tatlı dilin ve iyi niyetin bunu böyle yapan . Bnce iyi düşün gel buraya. Hem bizleri kim hamiş sultan yazacak senden başka o sana yakışır

İçiniz rahatlasn diye yazıyorum. Az ilişki oldu diye kendinizi kurup stres yapmayın. 6 yada 7 aydır korunmadik ama hiç yumurtlama günü vs. Takip etmedik. Çünkü planlı olunca insanın hevesi kırılıyor. Bu ay sadece 4 kez ilişki oldu. Ben tedaviye başlamıştım çünkü. Bu ay regli sonrası rahim filmi cektirecektim.Ona hazirlaniyrdum. Canım hiçbirşey yapmak istemiyrdu.sonrasida aşılama vs.dusunuyrdum hemen. Ama kısmet işte. Allahım herşeyin zamanını biliyor.tek yaptığım şey folik kullaniyrm 3aydir.iliski sonrasi kalkmadim yarım saat. bu kadar kismet . Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın.hepinizin hamilelik haberini alalım en yakın zamanda aminnnn

Cok sevindim senin adina cnmm bende adet agrisi cekiyorum dun olmam gerekiyodu olmadim adet olcam gibi ayni hic hamislik belirtisi yok ama gunum gecti

Cok sevindim senin adina cnmm bende adet agrisi cekiyorum dun olmam gerekiyodu olmadim adet olcam gibi ayni hic hamislik belirtisi yok ama gunum gecti
Teşekkürler canım benimde sıfır belirti hala regli günümde ve ertesi gün hala adet olacak gbi agrilarim vardı İnşallah hamissindir sende

Tebrikler canım benim Allah ın kucağına almayıda nasip etsin inşaallah hepimize nasip etsin dua et bizlere kuzum adete son 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…