- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
ayy ben yumurtladim kizlar bu ayin sekizinde kimyasal dusuk yaptim aksam yumurta aki kivaminda akintm geldi bide kasiklarim agirdi.geçen ayda bugunlerde yumurtladm yani düzenim bozulmamis cok mutlu oldum.dun gece degerlendremedm misafirden dolayi bu aksam degerlendrsk olur mu.ondan önceki aksami degrlendrmstk
gecmis olsn canim bende 8 nde yaptim.dunde yumurtladm zaten hic kormadk dusukten sonra kismet artik.ben duzenim bozulmuyck diye daha cok sevimdim canim bi batim bile yok halabende bu ayın5.inde kımyasal dusuk yaptım bu ay tekrar denedım bakalm ne olcak
gecmis olsn canim bende 8 nde yaptim.dunde yumurtladm zaten hic kormadk dusukten sonra kismet artik.ben duzenim bozulmuyck diye daha cok sevimdim canim bi batim bile yok hala
Sizce hamile
Olablrmiyim ya hala
Adet olmadim dun olmam lazimmdi
Sizce hamile
Olablrmiyim ya hala
Adet olmadim dun olmam lazimmdi
amin amin kuzummmmSağol canım Allah razı olsun inşallah rabbim sana da yaşatsın bu duyguyu 3 gün sonra
benimde bir haftayi gecik surdu tamamen temizlenmesi canim kismet artik ikimiz icinde hayirlisibende 5ocakta yaptım 6 gun surdu 20.gunumde yumurtladm
öyle cnmbenimde bir haftayi gecik surdu tamamen temizlenmesi canim kismet artik ikimiz icinde hayirlisi
Yapmadim daha cnmTest yapmadın mı daha kuzu
amin amin kuzummmm
Alti gun onceye kadar gosteren testler var die biliyorumbeklenen adet tarıhınden ne kadar sure once ıdrarda cıkar test yapmak ıcın soruyrm
Alti gun onceye kadar gosteren testler var die biliyorum
allaha sukur iyi canim sen nasilsin canimKuzular bayadır topiğe giremiyorum ama maşallah hamiş sultanımız var sizleri çok özledim ayrı ayrı nasılsınız canlarım
Malesef bu ayda birşey çıkmadıiyi aksamlar kizlar nasilsiniz yeni hamisler var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?