❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Evet cnm cuma gunu memlekttr ogrendim petrol ofisindr idrar testi yaptm pozitf ckti snrs hemn kan verdim 900ckti degerm
Çok sevindim canım ben bi kaç gündür giremiyorum topiğe canım inşallah sağ salşm kucağına almayı nasip etsin rabbim hayrlı uğurlu olsun bebişin tatlım

Çok sevindim canım ben bi kaç gündür giremiyorum topiğe canım inşallah sağ salşm kucağına almayı nasip etsin rabbim hayrlı uğurlu olsun bebişin tatlım
Kim hamile ya ne güzel haberler beste09 mu tebrik ederim arkadaşım kan testini nezman yaptırdın kadar gün gecikmeyle

Bu sabah böle çıktı 2 gun gecikmem var eski paylaştığıma bakarsanız sizce koyulasma var mı

Eklentiler

• 20170130_125515.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 43
nasilsinz kizceler M Maya61 canim gozun aydin baya koyu cikmos bu sefer kan derdin mi takip ettir.ay bende bi heves iki gun once test yaptim silik pozitif cikip yok oldu bugunde gittim o lanet bebetimedan aldim baska yoktu buda negatif verdi.umutlarimz bidahaki aya kaldi

Ahhh kuzum tebrikler rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cennet kokulu meleğin sana hayırlı evlat olsun tugken ❤❤❤
Amin canım teşekkür ederim ne gzl dilekler bunlar Allahım kalbinin temizliğini hayatına yansitsin ömür boyu mutlu ol inşallah rabbim tez zamanda seninde gobusunu doldursun hamile haberini alalım

Kizlar size bişey soracam bugün adetimin 11. Günü dün akşamdan beri beyaz akintim var acaba yumurtlama akintisimi normalde 15. Gün filan yumurtlamam olur ovulasyon testim var yapsammı ki
Hiç stres yapma sukadar ilişki olsun vs. Diye benim 4 tane ilski oldu. Ve o yastık köy vs. Hiç yapmadım .Takma hiç rabbim verecektir en gzl zamanda

Amin canım teşekkür ederim ne gzl dilekler bunlar Allahım kalbinin temizliğini hayatına yansitsin ömür boyu mutlu ol inşallah rabbim tez zamanda seninde gobusunu doldursun hamile haberini alalım
Aminnn kuzum... bende güzel dileklerin için çok teşekkür ederim balım❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…