Teşekkür ederim insallah ınsalahhh herşey güzel olur daha hala idrak edemedim Allah nasip ederse yarın gidicem kan testineHamilesin canimm ❤ tebrik ederimmmm ❤
Çok sevindim canım ben bi kaç gündür giremiyorum topiğe canım inşallah sağ salşm kucağına almayı nasip etsin rabbim hayrlı uğurlu olsun bebişin tatlımEvet cnm cuma gunu memlekttr ogrendim petrol ofisindr idrar testi yaptm pozitf ckti snrs hemn kan verdim 900ckti degerm
Kim hamile ya ne güzel haberler beste09 mu tebrik ederim arkadaşım kan testini nezman yaptırdın kadar gün gecikmeyleÇok sevindim canım ben bi kaç gündür giremiyorum topiğe canım inşallah sağ salşm kucağına almayı nasip etsin rabbim hayrlı uğurlu olsun bebişin tatlım
Tebrik ederim canım hayırla sağlıkla kucağınada alırsın inşallahSaol canım Allah razı olsun lütfen dua edin kan testinde değerlerim iyi çıksın
Tebrik ederim canım hayırla sağlıkla kucağınada alırsın inşallah
Bu sabah böle çıktı 2 gun gecikmem var eski paylaştığıma bakarsanız sizce koyulasma var mı
Amin canım teşekkür ederim ne gzl dilekler bunlar Allahım kalbinin temizliğini hayatına yansitsin ömür boyu mutlu ol inşallah rabbim tez zamanda seninde gobusunu doldursun hamile haberini alalımAhhh kuzum tebrikler rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cennet kokulu meleğin sana hayırlı evlat olsuntugken ❤❤❤
Hiç stres yapma sukadar ilişki olsun vs. Diye benim 4 tane ilski oldu. Ve o yastık köy vs. Hiç yapmadım .Takma hiç rabbim verecektir en gzl zamandaKizlar size bişey soracam bugün adetimin 11. Günü dün akşamdan beri beyaz akintim var acaba yumurtlama akintisimi normalde 15. Gün filan yumurtlamam olur ovulasyon testim var yapsammı ki
Aminnn kuzum... bende güzel dileklerin için çok teşekkür ederim balım❤❤❤Amin canım teşekkür ederim ne gzl dilekler bunlar Allahım kalbinin temizliğini hayatına yansitsin ömür boyu mutlu ol inşallah rabbim tez zamanda seninde gobusunu doldursun hamile haberini alalım
Cnm cok saol persembe olcaktim ol.adim cuma idrar testi yaptm pozitfti sonra hemen kan verdm bi saate ckti sonucumuzKim hamile ya ne güzel haberler beste09 mu tebrik ederim arkadaşım kan testini nezman yaptırdın kadar gün gecikmeyle
Hayırlı olsun canım benim inş bnm de iyi cikar sonucum dua et lutfennnCnm cok saol persembe olcaktim ol.adim cuma idrar testi yaptm pozitfti sonra hemen kan verdm bi saate ckti sonucumuz
Çok sevindim canım ben bi kaç gündür giremiyorum topiğe canım inşallah sağ salşm kucağına almayı nasip etsin rabbim hayrlı uğurlu olsun bebişin tatlım
Ederim cnm allah kucagimiza almayi nasip etsinHayırlı olsun canım benim inş bnm de iyi cikar sonucum dua et lutfennn
İnşallah canım ya öyle yapmaya çalışacamHiç stres yapma sukadar ilişki olsun vs. Diye benim 4 tane ilski oldu. Ve o yastık köy vs. Hiç yapmadım .Takma hiç rabbim verecektir en gzl zamanda
Allah razı olsun canım da sökülüyor yavaş yavaş WC'ye gittikten sonra peçeteye pembe kırımızı akıntı bulaşıyor9 ay gelmez insallah
Hadi yaAllah razı olsun canım da sökülüyor yavaş yavaş WC'ye gittikten sonra peçeteye pembe kırımızı akıntı bulaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?