- 28 Ağustos 2016
- 288
- 313
- 18
- 33
Sana da teşekkür ederim canım bilgi verdiğin içinİnsallh cn
Saol tatlisim darısı sna bence gebelik testide yapGözün aydın canım hayırlı olsun
Yok günumde 29 gunde yaptım bak şuan 32 gündeyim kan bugün verdimİnsallah cnm gecen ay kimyasal gebelik gecrdm ve onda da ovulasyon gormstm ilk pozitifi senn adetn gecmstr gebelk testnde ciktgnda dmi cnm
Anladm cnm bn 33 gunde bi adet oliyrm ve gunume daha 6 gun varYok günumde 29 gunde yaptım bak şuan 32 gündeyim kan bugün verdim
Ozaman bekle içini ferah tut canım bnm duzeksizdi ama mesela geçen ay 28de ondan önce 37de adet olmuştum ama telde takvimim programında 28de ayarliydiAnladm cnm bn 33 gunde bi adet oliyrm ve gunume daha 6 gun var
Rica ederm canmSana da teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için
Canım lh her zaman vücutta olan bi hormon arada dalgalanmalar gayet normalYorumlarınızı bekliyorum
Tatlım hayırlı olsun inşaallah değerin güzel güzel yükselir Rabbim kucağına almayıda nasip etsinOzaman bekle içini ferah tut canım bnm duzeksizdi ama mesela geçen ay 28de ondan önce 37de adet olmuştum ama telde takvimim programında 28de ayarliydi
Aminnnnn canim herkese inş nasip olsunTatlım hayırlı olsun inşaallah değerin güzel güzel yükselir Rabbim kucağına almayıda nasip etsin
Saol kuzum davayı açtık bende bi kreşe öğretmen olarak işe girdim bir arkadaşımla aynı evde yaşamaya başladım bazı şeylerimi düzene sokucam dava gününü bekliorum-Lavinia balim hakkinda hayirlisi olsun emin ol cok üZüldüm hersey gönlünce ve cok guzel olsun INŞALLAH hersey düzelip barisirsiniz hayirlisini diliyorum hakkinda kuzum❤
Canım benim rabbim hakkında hayırlı ne varsa onu versin sana açılan tüm kapılar hayrlarla açılsın inşallah hayat boyu dimdik ol hep kuzum Allah yar ve yardımcın olsun balımmmSaol kuzum davayı açtık bende bi kreşe öğretmen olarak işe girdim bir arkadaşımla aynı evde yaşamaya başladım bazı şeylerimi düzene sokucam dava gününü bekliorum
Kuzu sen ne zamandır istiyordunEderim cnm allah isteyrb herkesr nasip etsin
canım Rabbim yolunu açık etsin hakkında hayırlısı olsunSaol kuzum davayı açtık bende bi kreşe öğretmen olarak işe girdim bir arkadaşımla aynı evde yaşamaya başladım bazı şeylerimi düzene sokucam dava gününü bekliorum
Allahım en hayırlısını versin hakkında canım biz kadınlar çok güçlüyüz Allah herkese kalbinin ekmeğini yedirsinSaol kuzum davayı açtık bende bi kreşe öğretmen olarak işe girdim bir arkadaşımla aynı evde yaşamaya başladım bazı şeylerimi düzene sokucam dava gününü bekliorum
6 subat canımbuzmavileylak batın ne zaman di Senin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?