❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Yaptm cnm ama onda henüz cikmadi gecen ay da adetm 4 gun gectgnde ovulasyon testi pozitif cikmsti adetten bi hafta sonra gebelk testnde cikmsti bnm yumurtam catlayali daha bi hafta oldu cnm o yzden gebelik testnde cikmyo galba

Anldm cnm inşallah hayırlı haberler alrm bnde bn ovulasyon testi yaptm yumurtladgmi gordum cnm 19.gun yumurtm catladi adet o yzden 33.gun olcm ovulasyon gunnden 2 hg hafta sonra oluyor ya

Ozaman bekle içini ferah tut canım bnm duzeksizdi ama mesela geçen ay 28de ondan önce 37de adet olmuştum ama telde takvimim programında 28de ayarliydi
Tatlım hayırlı olsun inşaallah değerin güzel güzel yükselir Rabbim kucağına almayıda nasip etsin

-Lavinia balim hakkinda hayirlisi olsun emin ol cok üZüldüm hersey gönlünce ve cok guzel olsun INŞALLAH hersey düzelip barisirsiniz hayirlisini diliyorum hakkinda kuzum❤
Saol kuzum davayı açtık bende bi kreşe öğretmen olarak işe girdim bir arkadaşımla aynı evde yaşamaya başladım bazı şeylerimi düzene sokucam dava gününü bekliorum

Saol kuzum davayı açtık bende bi kreşe öğretmen olarak işe girdim bir arkadaşımla aynı evde yaşamaya başladım bazı şeylerimi düzene sokucam dava gününü bekliorum
Canım benim rabbim hakkında hayırlı ne varsa onu versin sana açılan tüm kapılar hayrlarla açılsın inşallah hayat boyu dimdik ol hep kuzum Allah yar ve yardımcın olsun balımmm

Allahım en hayırlısını versin hakkında canım biz kadınlar çok güçlüyüz Allah herkese kalbinin ekmeğini yedirsin

Merhaba kizlar bnm degerlerin cogu yuksek cikmis ilk kontrokde yapilan kan tahlillerinde cok korkuyorum bu durumu yasayan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…