Sen doktora gttinmi canimgünaydın hanımlar nasılsınız bugun
Sen doktora gttinmi canim
sabah tst yaptım cıkmadıAz kalmış benim de 15 Şubat
cnm aynen hiç stres yapma bnm eşim hastaydı hiç ihtimal vermedim dort gun adet agrısı cektim tek belirtmde agız kuruluguydu bi gün gecikince anladım cok güzel bi duygu allahım isteyen herkse nasip etsin senin için dua ederim cnm en kısa zamanda hamis olursun inşallahfıstıklar merhaba ,
uzun zamandır uğrayamıyorum. sizi özledim . beni sorarsanız bu ay aynı çalışmaya devam ama stres yok olcak mı olmadı mı olur mu endişelerini bıraktım zamanla gelirse bekliyoruz bebişi. daha doğrusu istediğimiz zaman oluyor bugün olmalı şu gün yapmalıyız olayına girmiyorum. soğan kürüne başladım sarı akıntım var kızlar galiba rahim temizleniyor. ovulasyon günümü de hatırlamıyorum gerçi sadece kabataslak hesaplama yaptım belki bugündür şu gündür diye özellikle ovulasyon kiti bile almadım. B beste09 kuzum hamişmişsin inan kendim kalmış kadar çok sevindim. bana da dualarını esirgeme._Masalim_ seni de özledim kuşum ve diğer arkadaşları da öpüyorum sizi çok.
Neden olmasin olur INŞALLAH bende neyaizkki bebegimi dusuk sonucu kaybettim 9 haftalikti kurtaj oldum. Ben ara ara denedim stres yapmadim ALLAHIN izniyle oldu bin şükür RABBiM sanada nasip etsin INŞALLAH sagliklica tezzamanda canim ❤ kurtaj oldum bebegim olmaz diye korkma 5 6 aya rahim düzeliyor ama benden tavsoye canim 6 ay mutlaka bekle kendin toparlanman acisindan hakkinda hayirlisi olsun❤kzılar selam, ben de bir kaç ay önce bebeğimi 9 haftalıkken kaybettimeğer yaşasaydı haziran ayında doğacaktı,
şimdi tekrar hamile kalmak ve doğumun yine bu ayrala denk gelmesini çok arzu ediyorum, tabii Allah'ın dediği olur , ama sizce kürtajdan sonra ilk ya da ikinci denemede hamile kalabilir miyim ne dersiniz, bu arada kürtajdan sonra aradan 5-6 ay geçmiş olacak
Sagol balim benim❤❤❤❤ bende seni ozlemistimmm❤ aynen balim zamana yay bi bakmissin bebesin seninle INŞALLAH ❤fıstıklar merhaba ,
uzun zamandır uğrayamıyorum. sizi özledim . beni sorarsanız bu ay aynı çalışmaya devam ama stres yok olcak mı olmadı mı olur mu endişelerini bıraktım zamanla gelirse bekliyoruz bebişi. daha doğrusu istediğimiz zaman oluyor bugün olmalı şu gün yapmalıyız olayına girmiyorum. soğan kürüne başladım sarı akıntım var kızlar galiba rahim temizleniyor. ovulasyon günümü de hatırlamıyorum gerçi sadece kabataslak hesaplama yaptım belki bugündür şu gündür diye özellikle ovulasyon kiti bile almadım. B beste09 kuzum hamişmişsin inan kendim kalmış kadar çok sevindim. bana da dualarını esirgeme._Masalim_ seni de özledim kuşum ve diğer arkadaşları da öpüyorum sizi çok.
Carsamba olumlu guzel haberler alirsin INŞALLAH canim❤cnm gittim ama sadece ultrasonda gorduk okadar kan istedi kan sonuçlarım cıkmış bazıları yüksek troid yüksek ckmıs T3 4.75 mesela toxo negatif onlarıda çarsamba gunu yorumlıyack carsamba gunune randevu verdi sabırsızlıkla bekliyorum
Canım benim ablam düşük be kürtajdan sonra 4.ay hamile kaldı şimdi 3 yaşında oğlu varkzılar selam, ben de bir kaç ay önce bebeğimi 9 haftalıkken kaybettimeğer yaşasaydı haziran ayında doğacaktı,
şimdi tekrar hamile kalmak ve doğumun yine bu ayrala denk gelmesini çok arzu ediyorum, tabii Allah'ın dediği olur , ama sizce kürtajdan sonra ilk ya da ikinci denemede hamile kalabilir miyim ne dersiniz, bu arada kürtajdan sonra aradan 5-6 ay geçmiş olacak
ALLAH bagislasin pasayi ❤Canım benim ablam düşük be kürtajdan sonra 4.ay hamile kaldı şimdi 3 yaşında oğlu var
Amin kuzum inşaallah sende sağ Salim kucağına alırsın minik düğmeni ve tabiki birde bana en kısa zamanda bir evlat nasip etsin geri geldin sankiALLAH bagislasin pasayi ❤
AMİN Kuzummm INŞALLAH sende yavruna en tezzamanda kavusursun ❤Amin kuzum inşaallah sende sağ Salim kucağına alırsın minik düğmeni ve tabiki birde bana en kısa zamanda bir evlat nasip etsin geri geldin sanki
Canım benim ablam düşük be kürtajdan sonra 4.ay hamile kaldı şimdi 3 yaşında oğlu var
Neden olmasin olur INŞALLAH bende neyaizkki bebegimi dusuk sonucu kaybettim 9 haftalikti kurtaj oldum. Ben ara ara denedim stres yapmadim ALLAHIN izniyle oldu bin şükür RABBiM sanada nasip etsin INŞALLAH sagliklica tezzamanda canim ❤ kurtaj oldum bebegim olmaz diye korkma 5 6 aya rahim düzeliyor ama benden tavsoye canim 6 ay mutlaka bekle kendin toparlanman acisindan hakkinda hayirlisi olsun❤
Allah senin de bebğini sağ salim sağlıkla bir avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah canımNeden olmasin olur INŞALLAH bende neyaizkki bebegimi dusuk sonucu kaybettim 9 haftalikti kurtaj oldum. Ben ara ara denedim stres yapmadim ALLAHIN izniyle oldu bin şükür RABBiM sanada nasip etsin INŞALLAH sagliklica tezzamanda canim ❤ kurtaj oldum bebegim olmaz diye korkma 5 6 aya rahim düzeliyor ama benden tavsoye canim 6 ay mutlaka bekle kendin toparlanman acisindan hakkinda hayirlisi olsun❤
AMİN canim benim ALLAH sendende razi olsun❤ ALLAHIM istediginiz zaman sagliklica nasip etsin INŞALLAH esinede ALLAH kavustursun hayirli tezkereler❤çok teşekkürler canım cevabın için valalhi içime su serptin Allah razı olsun, zaten şuan eşim asker, onun dönüşünü bekliyorum, gerçi yanyana da olsak yine rahim toparlansın diye beklerdim
AMiN INŞALLAH ALLAHIM hayirlisyla yavrularmiza sagliklica kavuşmayı nasip etsin canimAllah senin de bebğini sağ salim sağlıkla bir avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?