- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Hayrlı olsun kuzum kendini yorma üzme sakın ayaklarına dikkat et üşümte kendiniEvimi tasicam kizlar
Rica ederim canım, iyi buna sevindim :)Kuzum annemler yengemler sagolsun yapacaklar bende yanlarında ufak tefek yardim ederim❤ cok tesekkur ederim
Kuzum benim annemler yengemler yapacak ALLAH razi olsun bende yanlarında dururum❤ sagol balimHayrlı olsun kuzum kendini yorma üzme sakın ayaklarına dikkat et üşümte kendini
Kac dakkika bekledi kuzu hamile gosteriyor?❤bugun yaptıgım iki farklı marka test
5 dakika dolmadan cıktı hemenKac dakkika bekledi kuzu hamile gosteriyor?❤
Allahü teala razı olsun canım amin amin inşallah Rabbim sana da sağlıklı huzurlu musmutlu hamişlik nasip etsin bi avazda kolaydan doğum ile sağlıklı olarak minik meleğini kucağına alırsın ♡ ♥ ♡Kuzum hamis kalabiliyosun bu seferde saglikli olcak INŞALLAH dualarimdasin ❤
AMiN balimmm INŞALLAH ❤ benim tasinma durumum bitince kuzular bi hatim yapalimmi beraberce kuzum yer gok duayla ALLAHIM kabul etsin❤Allahü teala razı olsun canım amin amin inşallah Rabbim sana da sağlıklı huzurlu musmutlu hamişlik nasip etsin bi avazda kolaydan doğum ile sağlıklı olarak minik meleğini kucağına alırsın ♡ ♥ ♡
ay insallah canımHamissinnnn
İnşallah Rabbim sağlıklı hayrlı hamişlik nasip eder canım fındığını sağlıkla kucağına almayı nasip eder5 dakika dolmadan cıktı hemeninsallah oyledir
Bende 4 gun once 2 cizgi gormustum çok şükür canimm hadi hayirlisi beni haberdar etay insallah canımyarın kan testine gidicem adetimede 3-4 gun var bide erken dollenme yasadım diye dusunuyorum belirtileri erken yasadım cunku
amin canım insallah Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah Rabbim sağlıklı hayrlı hamişlik nasip eder canım fındığını sağlıkla kucağına almayı nasip eder
ayy aynı ozaman erken dollenme oluyormus kan testi kac cıkmıstı pekiBende 4 gun once 2 cizgi gormustum çok şükür canimm hadi hayirlisi beni haberdar et
144 du kuzum ama degisim.gosterir balim.herkes icinayy aynı ozaman erken dollenme oluyormus kan testi kac cıkmıstı peki
iki gun sonra bir daha yaptırdınmı peki iki gunde artıyor diyorlar deger icin144 du kuzum ama degisim.gosterir balim.herkes icin
Çok güzel olur canım okumayı bilen arkadşlar hepimizin tek duası anne olmak hepimiz bir yürek olup dua edelim hamişlere kolay doğum hamiş kalmak isteyenlere de hayrlı hamişlik için ismem dua edelimAMiN balimmm INŞALLAH ❤ benim tasinma durumum bitince kuzular bi hatim yapalimmi beraberce kuzum yer gok duayla ALLAHIM kabul etsin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?