Canimben 3 gun sonra yaptırdım 690 filandi sonrada doktora gittim kadin dogumcuya hemen en iyisi kadin dogumcu oda bakti keseyi gördük hamd olsun ikinci gtmemde kalbini duyduk bin şükür kuzum darisi sana INŞALLAH ❤iki gun sonra bir daha yaptırdınmı peki iki gunde artıyor diyorlar deger icin
Tamam balim ozaman ben ev isini 1 hafta 10 gune btrym mart1nde baslayalim okumaya ALLAHIM kabul etsin INŞALLAH kuzum ❤Çok güzel olur canım okumayı bilen arkadşlar hepimizin tek duası anne olmak hepimiz bir yürek olup dua edelim hamişlere kolay doğum hamiş kalmak isteyenlere de hayrlı hamişlik için ismem dua edelim
amin insallahCanimben 3 gun sonra yaptırdım 690 filandi sonrada doktora gittim kadin dogumcuya hemen en iyisi kadin dogumcu oda bakti keseyi gördük hamd olsun ikinci gtmemde kalbini duyduk bin şükür kuzum darisi sana INŞALLAH ❤
Tabi tabi kanda ciksin sonra bi yol izlersin tatlim ❤amin insallahyarınki sonucu cok merak ediyorum ben jinekolaga gidicem cunku normalde gittigim doktor ayın 10 unda hastanede en azından kan testiyle sonucu ogreniyim dedim:)
Olur canım hem de çok güzel olur inşallah başlayalım mart ayındaZeytin_yesili olurmu kuzum?
Sende sağ ol kuzum iyiyim halsizlik azalıyor gibi ama kasıklarda sızılar hâlâ var büyüyor ondandır diyip pozitif düşünmeye çalışıyorum yarın da 2 li test için gidicem bakalım hayırlısıyla sağ salim alalım kucağımıza rahatlıcaz :) sen nasılsın peki bebiş nasıl muayeneler basıl gidiyorSagol ballilokmam ❤ nasilsin kuzucanim
Bekliyorum kuzum yapılmadı çok gevşek çıktı buranın türk telekom çalışanları balımSeskes kuzummm internetin olsada sana kavussak❤
insallah canım:)Allah herkese nasip etsin isteyen herkes biran once bebek haberini alsın insallahWynonna balım hayırlı olsun inşallah meleğin sana sımsıkı tutunsun kuzum hayırlı sonuçlarla güzel haberle gel inşallah rabbimin sana verdiği mucizen sana hayırlı evlat olsun bitanem merakla aberini bekliycem❤❤❤
Aminnn canım beniminsallah canım:)Allah herkese nasip etsin isteyen herkes biran once bebek haberini alsın insallah
Kuzum kırmızıları görmeden ümidini kesme her zaman evdeki testler göstermiyo ben 2 defa yaptım birisi erken gebelik testiydi eşimle annem kızdı bi daha evde test yokmuş eşim yasakladıben test yaptim kizlar bembeyaz golge bilem yok( bi dahaki ay kismetse artik
bilmiuom kuzucum yarin kimyasal kanamanin ilk günü bat tarihi o oluyoms yani ocaginin sekizinde basladi subat sekizinde olmam lazim gecikeblr kimyasaldan dolayi ama.sık idrara cikmadn bide mide yanmasindan suphelenmstm galiba psikolojik iki hafta kadar once yumurtladım cunku olsa cikardi 10 undan sonra gelmezse tekrarlarm artik.hic umut yok sayilirKuzum kırmızıları görmeden ümidini kesme her zaman evdeki testler göstermiyo ben 2 defa yaptım birisi erken gebelik testiydi eşimle annem kızdı bi daha evde test yokmuş eşim yasakladı
Ballilokmmam simdi bellkide belli olmaz kac tane testin var? Bide kuzum.bu ay vucut toparlanır obur aya olur kimyasaldan somra hemen olunabiliyomus INŞALLAHben test yaptim kizlar bembeyaz golge bilem yok( bi dahaki ay kismetse artik
Kuzum toparlanma durumu olabilir doye düşünüyorum obur aya duzen olurKuzular ben normalde 15 gün adet görüyorum bu ay 9 gün süren yerleşme kanaması oldu düşük meydana geldi toplamda 21 gün oldu adetim kesilmedi normal mi yumurtlamam olur mu es geçebilir mi
Kuzum.bende hep uyku modundayim.mogdrm bulanma yeirne eksimeye birakti❤ MAŞALLAH kuzum seninki baya buyumus yer onu teyzesi sonuclar saglikli ciksinda INŞALLAH kuzum gerisi önemli degil ALLAHIM korusun ❤ bende 16 subatta gel dedi balim.hayirlisyla gidicrm benimde 11 olcak 16 subatta hayirlisyla bin şükürSende sağ ol kuzum iyiyim halsizlik azalıyor gibi ama kasıklarda sızılar hâlâ var büyüyor ondandır diyip pozitif düşünmeye çalışıyorum yarın da 2 li test için gidicem bakalım hayırlısıyla sağ salim alalım kucağımıza rahatlıcaz :) sen nasılsın peki bebiş nasıl muayeneler basıl gidiyor
Kuzu surekli arayin yoksa gelmiyolarBekliyorum kuzum yapılmadı çok gevşek çıktı buranın türk telekom çalışanları balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?