❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ve hic bizaman b hcg degerim cok iyi artmiyo diye uzulmeyin benim 548 den 1 haftada 1326 oldu harap olmustum yuksek degerlerde

7 + 2 deymisiz bitanem hic bulantim olmadi yok hala olacak gibi gelmiyo :)
Oh mis kuzum ALLAH bagislasin kuzunu❤ aynen kuzum doktor ne derse hareket edicez kuzum ALLAHIN izniyle kucagimiza sagliklica aliriz kucagimiza❤ kuzum gzelce sagliklica yemegini yersin benim 6 haftalikken vardi kuzum simdi eksime oluyor

Aynen kuzum benim ❤ 10nda yuzun gulseee benide cok mutlu edersin kardesim❤ gönül dostum hem aklimda hem dualarimdasin❤
sagol canim benim ya allah razi olsun.insallah oyledir degilsede adetimi gorwyim hayırlısıyla bi dahaki aya kismetse.zaten bu ay cok üstünde durmadim.caba sarf etmedim uzun uzadiya yatmadim iliskiden sonra.bi dahaki au daha dikkatli insallah nasip bibyandan cok istiyrm bi yandan korkuyrm vallah.kiz ben senin bebisi kiz mi erkek mi diye merak ediyrm icime erkek doguyo saglikla kicagina alirsn insallah

Oh mis kuzum ALLAH bagislasin kuzunu❤ aynen kuzum doktor ne derse hareket edicez kuzum ALLAHIN izniyle kucagimiza sagliklica aliriz kucagimiza❤ kuzum gzelce sagliklica yemegini yersin benim 6 haftalikken vardi kuzum simdi eksime oluyor
Her birimiz farkli farkli seyler yasiyoruz kuzum doktorum bayanlarn %10 u mide bulantisiz atlatir hamileligi sende bu sansli grupta gibi gozukuyosun dedi :)) kalp atısı bambaska annem demisti kalp atsnı bi duy o zmn gorcm seni diye bugun yeniden dogdum sanki Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun evlatla sınamasın hicbirimizi dualarmdasnz her daim

bi tane daha var kuzum 10 undan sonra yapcam gelmezse o zamana kadr yarin olmam lazim iste
İnşallah 9 ay gelmez canım sonrası nur topu gibi sağlıklı meleğini kucağına alırsın inşallah Rabbim nasip etsin bu ay güzel müjdeni

İnşallah 9 ay gelmez canım sonrası nur topu gibi sağlıklı meleğini kucağına alırsın inşallah Rabbim nasip etsin bu ay güzel müjdeni
amiiin kuzum insallah hep beraner burda 9 ay bekleriz yavrularmizi.herkesin olsun kimsenin kucagi bos kalmasin cok imreniyrm hamilelere ama cokta seviniyrm hamile haberi duyunca burda kendiminmis gibi bizede nasip olur insallah tez vakitte canim

amiiin kuzum insallah hep beraner burda 9 ay bekleriz yavrularmizi.herkesin olsun kimsenin kucagi bos kalmasin cok imreniyrm hamilelere ama cokta seviniyrm hamile haberi duyunca burda kendiminmis gibi bizede nasip olur insallah tez vakitte canim
Amin kuzum bende hamişlik haberi alınca kuzulardan seviniyorum içim kıpır kıpır oluyo umudum artıyo Rabbim sınamasın bu yolda arkamızdan hayr dua edecek zürriyetler nasip etsin cümlemize

Cumlemizden kuzum INŞALLAH ❤ aynen balim bu ay olmasa onumuzdeki.ay olsun iNŞALLAH tam odaklanmis olursun calismalara ayy kuuzmcok sagol sende mi erkek hisediyosun bende erkek hisediyorum hayirlisiyla 2 3 haftaya belli olur ALLAHIM saglikli olsunlarda miniklerimiz INŞALLAH

Sanslisin kuzum.bende cok sukur cok bulanmam olmadi olsun kuzum bebisler iyi olsunda onlardan gelen sefadir bin şükür ❤ kalbini duyduktan sonra icinde
minik atan bi kalp oldugunu hisediyosun daha cok aşkın artiyor ALLAHIM yavrulamizi korusun herkese nasip etsin INŞALLAH

Evet kuzum amin Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…