Hamd olsun canim sen nasilsin calismalara basladin miNapıyosun Şekerim
insAllah canim cok cok aminİnşallah canım amin Rabbim razı olsun inşallah Rabbim bu ay sana da bana da isteyen bütün kuzulara da hayrlı sağlıklı hamişlik nasip etsin
Evet canim bendimCanım sen miydin ailenle yaşayan?
7 + 2 deymisiz bitanem hic bulantim olmadi yok hala olacak gibi gelmiyo :)Migde bulantin var mi kuzum? Kac haftalik oldun bal
bi tane daha var kuzum 10 undan sonra yapcam gelmezse o zamana kadr yarin olmam lazim isteBallilokmmam simdi bellkide belli olmaz kac tane testin var? Bide kuzum.bu ay vucut toparlanır obur aya olur kimyasaldan somra hemen olunabiliyomus INŞALLAH
Oh mis kuzum ALLAH bagislasin kuzunu❤ aynen kuzum doktor ne derse hareket edicez kuzum ALLAHIN izniyle kucagimiza sagliklica aliriz kucagimiza❤ kuzum gzelce sagliklica yemegini yersin benim 6 haftalikken vardi kuzum simdi eksime oluyorVe hic bizaman b hcg degerim cok iyi artmiyo diye uzulmeyin benim 548 den 1 haftada 1326 oldu harap olmustum yuksek degerlerde
7 + 2 deymisiz bitanem hic bulantim olmadi yok hala olacak gibi gelmiyo :)
Aynen kuzum benim ❤ 10nda yuzun gulseee benide cok mutlu edersin kardesim❤ gönül dostum hem aklimda hem dualarimdasin❤bi tane daha var kuzum 10 undan sonra yapcam gelmezse o zamana kadr yarin olmam lazim iste
sagol canim benim ya allah razi olsun.insallah oyledir degilsede adetimi gorwyim hayırlısıyla bi dahaki aya kismetse.zaten bu ay cok üstünde durmadim.caba sarf etmedim uzun uzadiya yatmadim iliskiden sonra.bi dahaki au daha dikkatli insallah nasip bibyandan cok istiyrm bi yandan korkuyrm vallah.kiz ben senin bebisi kiz mi erkek mi diye merak ediyrm icime erkek doguyo saglikla kicagina alirsn insallahAynen kuzum benim ❤ 10nda yuzun gulseee benide cok mutlu edersin kardesim❤ gönül dostum hem aklimda hem dualarimdasin❤
Her birimiz farkli farkli seyler yasiyoruz kuzum doktorum bayanlarn %10 u mide bulantisiz atlatir hamileligi sende bu sansli grupta gibi gozukuyosun dedi :)) kalp atısı bambaska annem demisti kalp atsnı bi duy o zmn gorcm seni diye bugun yeniden dogdum sanki Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun evlatla sınamasın hicbirimizi dualarmdasnz her daimOh mis kuzum ALLAH bagislasin kuzunu❤ aynen kuzum doktor ne derse hareket edicez kuzum ALLAHIN izniyle kucagimiza sagliklica aliriz kucagimiza❤ kuzum gzelce sagliklica yemegini yersin benim 6 haftalikken vardi kuzum simdi eksime oluyor
İnşallah 9 ay gelmez canım sonrası nur topu gibi sağlıklı meleğini kucağına alırsın inşallah Rabbim nasip etsin bu ay güzel müjdenibi tane daha var kuzum 10 undan sonra yapcam gelmezse o zamana kadr yarin olmam lazim iste
amiiin kuzum insallah hep beraner burda 9 ay bekleriz yavrularmizi.herkesin olsun kimsenin kucagi bos kalmasin cok imreniyrm hamilelere ama cokta seviniyrm hamile haberi duyunca burda kendiminmis gibi bizede nasip olur insallah tez vakitte canimİnşallah 9 ay gelmez canım sonrası nur topu gibi sağlıklı meleğini kucağına alırsın inşallah Rabbim nasip etsin bu ay güzel müjdeni
Amin kuzum bende hamişlik haberi alınca kuzulardan seviniyorum içim kıpır kıpır oluyo umudum artıyo Rabbim sınamasın bu yolda arkamızdan hayr dua edecek zürriyetler nasip etsin cümlemizeamiiin kuzum insallah hep beraner burda 9 ay bekleriz yavrularmizi.herkesin olsun kimsenin kucagi bos kalmasin cok imreniyrm hamilelere ama cokta seviniyrm hamile haberi duyunca burda kendiminmis gibi bizede nasip olur insallah tez vakitte canim
amin canim insallah cumlemize nasip etsin kuzumAmin kuzum bende hamişlik haberi alınca kuzulardan seviniyorum içim kıpır kıpır oluyo umudum artıyo Rabbim sınamasın bu yolda arkamızdan hayr dua edecek zürriyetler nasip etsin cümlemize
Cumlemizden kuzum INŞALLAH ❤ aynen balim bu ay olmasa onumuzdeki.ay olsun iNŞALLAH tam odaklanmis olursun calismalarasagol canim benim ya allah razi olsun.insallah oyledir degilsede adetimi gorwyim hayırlısıyla bi dahaki aya kismetse.zaten bu ay cok üstünde durmadim.caba sarf etmedim uzun uzadiya yatmadim iliskiden sonra.bi dahaki au daha dikkatli insallah nasip bibyandan cok istiyrm bi yandan korkuyrm vallah.kiz ben senin bebisi kiz mi erkek mi diye merak ediyrm icime erkek doguyo saglikla kicagina alirsn insallah
Sanslisin kuzum.bende cok sukur cok bulanmam olmadi olsun kuzum bebisler iyi olsunda onlardan gelen sefadir bin şükür ❤ kalbini duyduktan sonra icindeHer birimiz farkli farkli seyler yasiyoruz kuzum doktorum bayanlarn %10 u mide bulantisiz atlatir hamileligi sende bu sansli grupta gibi gozukuyosun dedi :)) kalp atısı bambaska annem demisti kalp atsnı bi duy o zmn gorcm seni diye bugun yeniden dogdum sanki Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun evlatla sınamasın hicbirimizi dualarmdasnz her daim
Hosgeldin canim bu topikte cok hamis cikti INŞALLAH sende olursun❤ bat neyazayim canim?Kızlar merhaba 2 gun sonra bat ama ümitli degilim hep ümitlendigimde olmuyorbende aranıza katlmak istiyorum ins olur arkadaslar
Evet kuzum amin InsallahSanslisin kuzum.bende cok sukur cok bulanmam olmadi olsun kuzum bebisler iyi olsunda onlardan gelen sefadir bin şükür ❤ kalbini duyduktan sonra icinde
minik atan bi kalp oldugunu hisediyosun daha cok aşkın artiyorALLAHIM yavrulamizi korusun herkese nasip etsin INŞALLAH
Bidaha nezamn cagrdi doktor kuzumEvet kuzum amin Insallah
Hosbldk cnm :)9 şubat canm bat ins ckarHosgeldin canim bu topikte cok hamis cikti INŞALLAH sende olursun❤ bat neyazayim canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?