Kaydettim hadi hayrlisi tatlimHosbldk cnm :)9 şubat canm bat ins ckar
Tesekkur ederim canm bakalm beklyrumKaydettim hadi hayrlisi tatlim
Belirtiler varmi canimmmTesekkur ederim canm bakalm beklyrum
aynan canim saglikli olsunda me bilim.normalde bana kalsa herkesin kizi olsun ama seninki erkek gibi.saglikli olsin kuzum fatketmez hayirlisiyla kucagina al daCumlemizden kuzum INŞALLAH ❤ aynen balim bu ay olmasa onumuzdeki.ay olsun iNŞALLAH tam odaklanmis olursun calismalaraayy kuuzmcok sagol sende mi erkek hisediyosun bende erkek hisediyorum hayirlisiyla 2 3 haftaya belli olur ALLAHIM saglikli olsunlarda miniklerimiz INŞALLAH
Sagol bitanem ALLAH razı olsun INŞALLAH prensesde pek tatli olur pembis pembisaynan canim saglikli olsunda me bilim.normalde bana kalsa herkesin kizi olsun ama seninki erkek gibi.saglikli olsin kuzum fatketmez hayirlisiyla kucagina al da
Belirtilere bakmyrm artk canm onceki aylarda baktm hicbisey olmadı ckmadıBelirtiler varmi canimmm
vallah bicaga oturrsa kiz makasa oturursa erkek diye biliyrm genede tam emin degilim kuzum.bide tuz muhabbeti var gizli gizli hamilenin kafasina dokuyolar agizina dokunursa kiz burnuna dokunursa erkekmis:)) cin takvimine baktn mi canim oda dogru cikiymsSagol bitanem ALLAH razı olsun INŞALLAH prensesde pek tatli olur pembis pembiserkekte prensim olur mavis mavis
Kuzum sen bicak makas olayini biliyomusun kuzum
Cin takviminde kiz cikti kuzum❤ bi yastgn altina bicak bis yastgn altina bicak konuluyor hamiste gidip birine oturyo bilmeden. Bicaksa erkek makassa kiz ben bicaga oturdum annemle yaptim eglencesine erkek ciktivallah bicaga oturrsa kiz makasa oturursa erkek diye biliyrm genede tam emin degilim kuzum.bide tuz muhabbeti var gizli gizli hamilenin kafasina dokuyolar agizina dokunursa kiz burnuna dokunursa erkekmis:)) cin takvimine baktn mi canim oda dogru cikiyms
Aslinda en iyisini yapiyosun kuzum zamana yaymak takip etmeynce stressiz oldugu icin oluyomus❤❤❤❤Belirtilere bakmyrm artk canm onceki aylarda baktm hicbisey olmadı ckmadı
bende tam bilmiyrm iste kuzum eskiler daha iyi bilir :)) biz erkek beklerken kizce cikmasin ayy kizlarda bi baska ya hepsi evlat ama o kiyafeyler pembis pembis.saglikli olsun kuzum hangisi olursaCin takviminde kiz cikti kuzum❤ bi yastgn altina bicak bis yastgn altina bicak konuluyor hamiste gidip birine oturyo bilmeden. Bicaksa erkek makassa kiz ben bicaga oturdum annemle yaptim eglencesine erkek ciktituzu bilmiyodum dur anneme dym gizliden doksun bana
Bu ay öle yaptm cnm günm yaklasyr dye bakyrum bu ay kitap okdum bol bol ins iyi haberler alrm bende sizin gbi :)Aslinda en iyisini yapiyosun kuzum zamana yaymak takip etmeynce stressiz oldugu icin oluyomus❤❤❤❤
Amin balım inşaallah hepimize nasip etsin Allah ımSonuçlarının iyi olmasına sevindim canım Rabbim inşallah daha güzel haber alıp sevinçten ayaklarının yerden kesildiği günleri gösterir
Canımm maşallah çok güzel sonuç vermiş hamilesin Kan sonucuyla kesinleştir sonuca bizede etiketlebugun yaptıgım iki farklı marka test
İnşaallah canım Rabbim yavrularımızı tez vakitte göndersinKızlar merhaba 2 gun sonra bat ama ümitli degilim hep ümitlendigimde olmuyorbende aranıza katlmak istiyorum ins olur arkadaslar
Amin canm amin cok tesekkur ederim dilegin icin canm :)İnşaallah canım Rabbim yavrularımızı tez vakitte göndersin
❤INŞALLAH kuzucanimmm❤bende tam bilmiyrm iste kuzum eskiler daha iyi bilir :)) biz erkek beklerken kizce cikmasin ayy kizlarda bi baska ya hepsi evlat ama o kiyafeyler pembis pembis.saglikli olsun kuzum hangisi olursa
AMiN kuzummmm guzel haberlerini bekliyorum canimmm❤P
Bu ay öle yaptm cnm günm yaklasyr dye bakyrum bu ay kitap okdum bol bol ins iyi haberler alrm bende sizin gbi :)
Yok kuzum benimmm annemle yengemler yapacak sagolsunlar bende yanlarinda dururum_Masalim_ kuzum kendini yorma dikkat et sen hiç birşey yapmamaya çalış hatta yeğenime dikkat et
ya kuzu biktim tuvalete gitmekten ben yanma falanda yok yarim saatte bir gidiyrm. artik tuvalette orgu orucem o derece oldum.esime diyorm sonda taktiralim bana :))) enfeksiyon olsa yanar kokulu akinti olur diyorm ama yok yanmam.bide az da degil idrar baya baya oluyo yani.su icmemeye calisiyrm nerden geliyo o idrar anlamadim yicem kafayi az kaldi❤INŞALLAH kuzucanimmm❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?