❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

aynan canim saglikli olsunda me bilim.normalde bana kalsa herkesin kizi olsun ama seninki erkek gibi.saglikli olsin kuzum fatketmez hayirlisiyla kucagina al da

aynan canim saglikli olsunda me bilim.normalde bana kalsa herkesin kizi olsun ama seninki erkek gibi.saglikli olsin kuzum fatketmez hayirlisiyla kucagina al da
Sagol bitanem ALLAH razı olsun INŞALLAH prensesde pek tatli olur pembis pembis erkekte prensim olur mavis mavis
Kuzum sen bicak makas olayini biliyomusun kuzum

Sagol bitanem ALLAH razı olsun INŞALLAH prensesde pek tatli olur pembis pembis erkekte prensim olur mavis mavis
Kuzum sen bicak makas olayini biliyomusun kuzum
vallah bicaga oturrsa kiz makasa oturursa erkek diye biliyrm genede tam emin degilim kuzum.bide tuz muhabbeti var gizli gizli hamilenin kafasina dokuyolar agizina dokunursa kiz burnuna dokunursa erkekmis:)) cin takvimine baktn mi canim oda dogru cikiyms

Cin takviminde kiz cikti kuzum❤ bi yastgn altina bicak bis yastgn altina bicak konuluyor hamiste gidip birine oturyo bilmeden. Bicaksa erkek makassa kiz ben bicaga oturdum annemle yaptim eglencesine erkek cikti tuzu bilmiyodum dur anneme dym gizliden doksun bana

bende tam bilmiyrm iste kuzum eskiler daha iyi bilir :)) biz erkek beklerken kizce cikmasin ayy kizlarda bi baska ya hepsi evlat ama o kiyafeyler pembis pembis.saglikli olsun kuzum hangisi olursa

P
Aslinda en iyisini yapiyosun kuzum zamana yaymak takip etmeynce stressiz oldugu icin oluyomus❤❤❤❤
Bu ay öle yaptm cnm günm yaklasyr dye bakyrum bu ay kitap okdum bol bol ins iyi haberler alrm bende sizin gbi :)

❤INŞALLAH kuzucanimmm❤
ya kuzu biktim tuvalete gitmekten ben yanma falanda yok yarim saatte bir gidiyrm. artik tuvalette orgu orucem o derece oldum.esime diyorm sonda taktiralim bana :))) enfeksiyon olsa yanar kokulu akinti olur diyorm ama yok yanmam.bide az da degil idrar baya baya oluyo yani.su icmemeye calisiyrm nerden geliyo o idrar anlamadim yicem kafayi az kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…