❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kuzum yaa bebis yapıyordur INŞALLAH ❤enfeksiyon olsa dedigin gibi koku olur sen örgünu ör kuzum bebbisinnn sabirsiz hemen gelmek istiyor cok AMiN INŞALLAH

Kuzum yaa bebis yapıyordur INŞALLAH ❤enfeksiyon olsa dedigin gibi koku olur sen örgünu or kuzum bebbisinnn sabirsiz hemen gelmek istiyor cok AMiN INŞALLAH
ayy amin amin insallah ondandr korkuyrm enfeksiyondan ama yanmada yok kokuda dedgn gibi.insallah ondandr balim yaa vallah

ayy amin amin insallah ondandr korkuyrm enfeksiyondan ama yanmada yok kokuda dedgn gibi.insallah ondandr balim yaa vallah
Kuzum sonucta hamis kaldin kuzum hamis kalabiliyosun bide ben duydum kimyasladan sonra kalmak hrmen oluyomus tabi ALLAH nasip ederse ballilommam iNŞALLAH yüzümüz gülsün dostum kuzum ne oruyosun kuzucamim

sher33 kuzum ya baska nickli akrdasmizi yazacaktim kalbimden senin ismini yazdimmm prenses annesi diye icimemi dogduuukii

Kuzum sonucta hamis kaldin kuzum hamis kalabiliyosun bide ben duydum kimyasladan sonra kalmak hrmen oluyomus tabi ALLAH nasip ederse ballilommam iNŞALLAH yüzümüz gülsün dostum kuzum ne oruyosun kuzucamim
insallah kuzum amiin.ayy battaniyee her yerkm battaniye oldu yelek denedim yapamadim iki tane ordum battaniye üçüncüyü oruyorm bak du bu erkek icin olani cok ugrastryo ama cok sirin olduu yuklenmiyo yaa du tekrar cekeyim

Vay vay kuzu marifetli hatunsunnn kuzum benimmm pembisde ogricenmiii annesi
pembe var yaptim o biraz acemi isi kuzum pembe beyaz cicekli yarin onuda atarim girdim cunku yataga.şimdi de hem eekegw hem kiza gore bisey oruyorm.elimden battaniye geliyo ama yelek hirka becerwmiyrm bitane yaptim biraktm.cok stres aliyo vallah cok iyi geldi ormek kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…