Tm cnm olursa sölerm hemen :))AMiN kuzummmm guzel haberlerini bekliyorum canimmm❤
Oyyy masallahhh canim benimKizlar bugun bebegimin kalp atıslarını duydum gordumde minicik atan kalbini Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin insallah
Kuzum yaa bebis yapıyordur INŞALLAH ❤enfeksiyon olsa dedigin gibi koku olur sen örgünu ör kuzum bebbisinnn sabirsiz hemen gelmek istiyor cok AMiN INŞALLAHya kuzu biktim tuvalete gitmekten ben yanma falanda yok yarim saatte bir gidiyrm. artik tuvalette orgu orucem o derece oldum.esime diyorm sonda taktiralim bana :))) enfeksiyon olsa yanar kokulu akinti olur diyorm ama yok yanmam.bide az da degil idrar baya baya oluyo yani.su icmemeye calisiyrm nerden geliyo o idrar anlamadim yicem kafayi az kaldi
ayy amin amin insallah ondandr korkuyrm enfeksiyondan ama yanmada yok kokuda dedgn gibi.insallah ondandr balim yaa vallahKuzum yaa bebis yapıyordur INŞALLAH ❤enfeksiyon olsa dedigin gibi koku olur sen örgünu or kuzum bebbisinnn sabirsiz hemen gelmek istiyor cok AMiN INŞALLAH
Kuzum sonucta hamis kaldin kuzum hamis kalabiliyosun bide ben duydum kimyasladan sonra kalmak hrmen oluyomus tabi ALLAH nasip ederse ballilommam iNŞALLAH yüzümüz gülsün dostumayy amin amin insallah ondandr korkuyrm enfeksiyondan ama yanmada yok kokuda dedgn gibi.insallah ondandr balim yaa vallah
insallah kuzum amiin.ayy battaniyee her yerkm battaniye oldu yelek denedim yapamadim iki tane ordum battaniye üçüncüyü oruyorm bak du bu erkek icin olani cok ugrastryo ama cok sirin olduu yuklenmiyo yaa du tekrar cekeyimKuzum sonucta hamis kaldin kuzum hamis kalabiliyosun bide ben duydum kimyasladan sonra kalmak hrmen oluyomus tabi ALLAH nasip ederse ballilommam iNŞALLAH yüzümüz gülsün dostumkuzum ne oruyosun kuzucamim
Ayy yükle kuzu merak ettim eline saglik❤insallah kuzum amiin.ayy battaniyee her yerkm battaniye oldu yelek denedim yapamadim iki tane ordum battaniye üçüncüyü oruyorm bak du bu erkek icin olani cok ugrastryo ama cok sirin olduu yuklenmiyo yaa du tekrar cekeyim
ayy hele şükür kirpinca yuklendiKuzum yaa bebis yapıyordur INŞALLAH ❤enfeksiyon olsa dedigin gibi koku olur sen örgünu ör kuzum bebbisinnn sabirsiz hemen gelmek istiyor cok AMiN INŞALLAH
Aa kuzum sen aklima geldin sen yazmissinHerkese iyi geceler canlar
Vay vay kuzu marifetli hatunsunnn kuzum benimmmayy hele şükür kirpinca yuklendi
Vuvv nasl gldım kuzuAa kuzum sen aklima geldin sen yazmissin
Çok guzel olmus ellerne saglıkayy hele şükür kirpinca yuklendi
pembe var yaptim o biraz acemi isi kuzum pembe beyaz cicekli yarin onuda atarim girdim cunku yataga.şimdi de hem eekegw hem kiza gore bisey oruyorm.elimden battaniye geliyo ama yelek hirka becerwmiyrm bitane yaptim biraktm.cok stres aliyo vallah cok iyi geldi ormek kuzumVay vay kuzu marifetli hatunsunnn kuzum benimmmpembisde ogricenmiii annesi
ay sagol canim benm ugarsiyorz iste bebis yok ama battaniye surusuyle :)))Çok guzel olmus ellerne saglık
Prenses annesiiii diye geldin kuzum minosunun pembis kiyafetler alirsin saclarini ogrersin MAŞALLAH ❤Vuvv nasl gldım kuzu
Elbet gelicekk kuzummm o sicacik battaniyelerde uyucak iNŞALLAHay sagol canim benm ugarsiyorz iste bebis yok ama battaniye surusuyle :)))
Masalhh cnm insallh bebişine nasıp olur kuzum bnde şişle baslıcm ormeye kıskandm:)) eşime gosterdm senin battaniyeyi sen anca otur dıoay sagol canim benm ugarsiyorz iste bebis yok ama battaniye surusuyle :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?