- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
insallah kizim insallah nasib olsun banada tum bekleyenleredeElbet gelicekk kuzummm o sicacik battaniyelerde uyucak iNŞALLAH
Ay sorma cnm dusundukce mutlu oluorum cok guzel balık sırtı orerim:) cok suslu olcak bnm minnoş:)Prenses annesiiii diye geldin kuzum minosunun pembis kiyafetler alirsin saclarini ogrersin MAŞALLAH ❤
Kuzum benim hem prense hem prensese oyy yerimm ❤ ALLAHIM kullanmyi tezzamnda nasip etsin balim❤ yarin onuda atarsin kuzum ❤ bende ogrenmek istiyorum yaa biraz beceriksizim kuzucan benpembe var yaptim o biraz acemi isi kuzum pembe beyaz cicekli yarin onuda atarim girdim cunku yataga.şimdi de hem eekegw hem kiza gore bisey oruyorm.elimden battaniye geliyo ama yelek hirka becerwmiyrm bitane yaptim biraktm.cok stres aliyo vallah cok iyi geldi ormek kuzum
or kiz vakit geciyo ben sisle cok sikiliyorm boyle or kopar daha eglenceli.bi oruyorm bi sokuyorm esimde diyo sok sok surekli ip almaktan iyidr.adamda bikti:))Masalhh cnm insallh bebişine nasıp olur kuzum bnde şişle baslıcm ormeye kıskandm:)) eşime gosterdm senin battaniyeyi sen anca otur dıo
Yerimmm bennn onu yaa süslü prenses olcak deseneAy sorma cnm dusundukce mutlu oluorum cok guzel balık sırtı orerim:) cok suslu olcak bnm minnoş:)
Cok AMiN kuzucanimmm ❤insallah kizim insallah nasib olsun banada tum bekleyenlerede
nette anlatimlilari var ben hep ordan bukiyrm kuzum orup sokup durdum ama cozuyosn sonra.yaparsin sen beceriklisindr.hem canin sikilmaz kuzumKuzum benim hem prense hem prensese oyy yerimm ❤ ALLAHIM kullanmyai tezzamnda etsin balim❤ yarin onuda atarsin kuzum ❤ bende ogrenmek istiyorum yaa biraz beceriksizim kuzucan ben
:)) tıg işini pek beceremıon ya şiş biliom kuzu:)or kiz vakit geciyo ben sisle cok sikiliyorm boyle or kopar daha eglenceli.bi oruyorm bi sokuyorm esimde diyo sok sok surekli ip almaktan iyidr.adamda bikti:))
Evet kuzucanm:)) bakalm senin ki nedir acepYerimmm bennn onu yaa süslü prenses olcak desene
Kuzum benimmm heves ettim bende alayim yapayım netten bakip sagol balim yapayimda senin kadar guzel olmasada buraya atarımnette anlatimlilari var ben hep ordan bukiyrm kuzum orup sokup durdum ama cozuyosn sonra.yaparsin sen beceriklisindr.hem canin sikilmaz kuzum
oyle yaparsn sende canim sislede güzel oluyo kuzum:)) tıg işini pek beceremıon ya şiş biliom kuzu:)
Kuzum.cinsiyet belli oluncami orsemkii ?becerebilsemmm ah kuzu bende heyecanla bekliyorum yaa benimde 1 aya belli olur sanirimmm ayyEvet kuzucanm:)) bakalm senin ki nedir acep
olue olur daha guzeli olur yaparsın sen kuzum basla at buraya merak ederim.ben uyuyayim kuzum girdim yataga sabah gorusurz kendinede bebisede iyi bak opuyrom iyi geceler kuzummKuzum benimmm heves ettim bende alayim yapayım netten bakip sagol balim yapayimda senin kadar guzel olmasada buraya atarım
Yapıp atalım bnde bseler orcem kuzjm patık ordum dur atamKuzum benimmm heves ettim bende alayim yapayım netten bakip sagol balim yapayimda senin kadar guzel olmasada buraya atarım
Hayirli geceler olsunnnn cancannn seviyorum seniiii gönül dostumolue olur daha guzeli olur yaparsın sen kuzum basla at buraya merak ederim.ben uyuyayim kuzum girdim yataga sabah gorusurz kendinede bebisede iyi bak opuyrom iyi geceler kuzumm
Ay at kuzummmYapıp atalım bnde bseler orcem kuzjm patık ordum dur atam
Ayyy ağzın bal yesin kuzum Allahım gönlündeki bütün güzellikleri yaşatsın sana inşaallah canım benim nasıl mutlu etttinnnn beni balım inşaallahsher33 kuzum ya baska nickli akrdasmizi yazacaktim kalbimden senin ismini yazdimmm prenses annesi diye icimemi dogduuukii
sagol canim benim bende seni seviyorm kuzucummHayirli geceler olsunnnn cancannn seviyorum seniiii gönül dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?