❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kuzum benim hem prense hem prensese oyy yerimm ❤ ALLAHIM kullanmyi tezzamnda nasip etsin balim❤ yarin onuda atarsin kuzum ❤ bende ogrenmek istiyorum yaa biraz beceriksizim kuzucan ben

Masalhh cnm insallh bebişine nasıp olur kuzum bnde şişle baslıcm ormeye kıskandm:)) eşime gosterdm senin battaniyeyi sen anca otur dıo
or kiz vakit geciyo ben sisle cok sikiliyorm boyle or kopar daha eglenceli.bi oruyorm bi sokuyorm esimde diyo sok sok surekli ip almaktan iyidr.adamda bikti:))

Kuzum benim hem prense hem prensese oyy yerimm ❤ ALLAHIM kullanmyai tezzamnda etsin balim❤ yarin onuda atarsin kuzum ❤ bende ogrenmek istiyorum yaa biraz beceriksizim kuzucan ben
nette anlatimlilari var ben hep ordan bukiyrm kuzum orup sokup durdum ama cozuyosn sonra.yaparsin sen beceriklisindr.hem canin sikilmaz kuzum

nette anlatimlilari var ben hep ordan bukiyrm kuzum orup sokup durdum ama cozuyosn sonra.yaparsin sen beceriklisindr.hem canin sikilmaz kuzum
Kuzum benimmm heves ettim bende alayim yapayım netten bakip sagol balim yapayimda senin kadar guzel olmasada buraya atarım

Kuzum benimmm heves ettim bende alayim yapayım netten bakip sagol balim yapayimda senin kadar guzel olmasada buraya atarım
olue olur daha guzeli olur yaparsın sen kuzum basla at buraya merak ederim.ben uyuyayim kuzum girdim yataga sabah gorusurz kendinede bebisede iyi bak opuyrom iyi geceler kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…