Bir dahakine inşallah kuzu ben de olacam sanırım yaHayırlısı buymuş kuzum üzme kendini
Ayyyyy yerimmm ben o patikleri minik ayaklariiii kuzu duygulandım yaa
Üzme tatlı canını Allah ım öbür aya inşaallah hepimize hayırlı evlat nasip etsinBir dahakine inşallah kuzu ben de olacam sanırım ya
Oyy duyguusal hamişim benimmAyyyyy yerimmm ben o patikleri minik ayaklariiii kuzu duygulandım yaa
AMiN bitanemmm ALLAH razi olsunAyyy ağzın bal yesin kuzum Allahım gönlündeki bütün güzellikleri yaşatsın sana inşaallah canım benim nasıl mutlu etttinnnn beni balım inşaallah
Yavrunnn giysin pitis pitis snaa kossun prensesin kuzum iNŞALLAHOyy duyguusal hamişim benimm
İnsallh cnm bnm aminnnn cumlmzn insalhhYavrunnn giysin pitis pitis snaa kossun prensesin kuzum iNŞALLAH
Senin o içini seveyim ben inşaallah bitanem inşaallah Allah büyük kuzu siz isteyin ben vereyim demiş Rabbim elbet hayırlı bir evlat verecek bizlereAMiN bitanemmm ALLAH razi olsunicime oyle dogdu balimmm yaaa ALLAHIM nasip etsinnn minik mis kokulu saglikli bi bebisin olsun INŞALLAH
AMiN INŞALLAH kuzum benimmmİnsallh cnm bnm aminnnn cumlmzn insalhh
Sagol kuzumSenin o içini seveyim ben inşaallah bitanem inşaallah Allah büyük kuzu siz isteyin ben vereyim demiş Rabbim elbet hayırlı bir evlat verecek bizlere
Katılırım canımSagol kuzumALLAHIM nasip etsin INŞALLAH kuzum mart ayinda hatim yapcaz kuzum katlrmsn ALLAHIM kabul etsin
Canm ertesi gun yapmcm gecen ay öle oldu olmadm heyecnlandm sabah yapcktm bir baktm oldum canm bu sefer 3 gün gecsin yaparm erken yapmcm tabi gecerse belki gecmicek olucam her türlü sonuca hazırım :) sen kac haftalk hamilesn cnm :) Arkadaslar inanın hamile olan yada olmayan herkes icin dua ediyorum olmayanlarn icin cocukları olsun diye olanlarnda brbeklerni kaybetmesin diye ben olmadm baskalri mutlu olsn deme inann gercktn herseyin hayırlisi rabbim büyüktür :)♥@busraangell kuzum sen olmasan nezmn test yapacaksın
Yelek hırka falan birinin gostermsi lazm cnm kndi basıma yapamıom:) netten bakıom bakıom ama omux boyun kısımşarını anlamıom biturlu:) annemn komsusu var annem ona yaptrtr ama ip alıp battaniye baslıcm duz seyleri orebiliom kndme bere ormustum aynı ıpten kızımada orcem:) takım olcazAMiN INŞALLAH kuzum benimmmdaha ne orceksin kuzum minik yeleklerde cok guzel oluyor ya
INŞALLAH kuzum ben evi taşıyayim hayrlisyla kuzum ALLAHIN izniyle duamizi ederizKatılırım canım
A nereye tasınıon kuzumINŞALLAH kuzum ben evi taşıyayim hayrlisyla kuzum ALLAHIN izniyle duamizi ederizsen nasilsin kuzum sonuclarin guzel cikti cok şükür
INŞALLAH bu ay yüzün gülsün balimmm❤ ALLAH razi olsun canim benimmm hamislere sagliklica kavusmayi hamis olmayı isteyenlerede tezamanda hamisligi nasip etsin INŞALLAH ❤ bende yarinda sonra 10 haftalik olcak teyzesi bin şükür ❤Canm ertesi gun yapmcm gecen ay öle oldu olmadm heyecnlandm sabah yapcktm bir baktm oldum canm bu sefer 3 gün gecsin yaparm erken yapmcm tabi gecerse belki gecmicek olucam her türlü sonuca hazırım :) sen kac haftalk hamilesn cnm :) Arkadaslar inanın hamile olan yada olmayan herkes icin dua ediyorum olmayanlarn icin cocukları olsun diye olanlarnda brbeklerni kaybetmesin diye ben olmadm baskalri mutlu olsn deme inann gercktn herseyin hayırlisi rabbim büyüktür :)♥
Balimm ya o konuda cok mutluyum ananemin evi vardi bos suan bizde kira odemeden oturcaz kredimiz vardi düğünden kalan bizi cok zorluyordu dua ediyodum RABBIM bebegimiz gelmeden borclardan kurtulalim diye dua ediyodum ALLAHIM bebisim bereketiyle geldi kuzum bin şükür ananemle konustuk bostu suan ev sagolsun tabi yavrum dedi ev eski ama kuzum kredimiz bitene kadar kira odemeden 1 2 yil kalicaz sonrada kredi btnce kira bize cok dokunmaz yeni eve geceriz diye düşündük ❤A nereye tasınıon kuzum
Ellerine saglik kuzum ❤ benimde annem orcek bende bisiler yapmaya çalisiirm bakalimYelek hırka falan birinin gostermsi lazm cnm kndi basıma yapamıom:) netten bakıom bakıom ama omux boyun kısımşarını anlamıom biturlu:) annemn komsusu var annem ona yaptrtr ama ip alıp battaniye baslıcm duz seyleri orebiliom kndme bere ormustum aynı ıpten kızımada orcem:) takım olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?