❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Aa cok sevndm canım hayrlı olsun cok iyi bişi buu ilerde tadilat yapma sansınız varsa orda kaln bnce kuzum neguzel valla bebiş bereketyle glmiş ciddn cnm hayrlı ugurlu olsun insalhj kuzumm

Ellerine saglik kuzum ❤ benimde annem orcek bende bisiler yapmaya çalisiirm bakalim
Prensesle takarsiniz anne kiz berelerinizi ben cok seviyorum takim.giyen annisle kizlari
Bndr cnm suanki tek hayalim o:) bnm bide kızkardesm yok tek kızım çok iyi oldu bu prnses bana yaaa masallhh ayy yerım totosunu

Aa cok sevndm canım hayrlı olsun cok iyi bişi buu ilerde tadilat yapma sansınız varsa orda kaln bnce kuzum neguzel valla bebiş bereketyle glmiş ciddn cnm hayrlı ugurlu olsun insalhj kuzumm
Sagol kuzum benim ya valla dedigin gibi yapariz kaliriz kira kredi birleşince insani cok zorluyo balimm ya sebeb olanlardan ALLAH razi olsun kuzum❤ cok sukur bebeğimin ugruu eskiler hep dermis ya bebek bereketiyle gelir valla oyle cok şükür ALLAHIM herkse yardim etsn INŞALLAH ❤

Amin canim ins :) hepimizin duaları bir hamilelerin duaları dilekleri kabul olurmus ins kabul olur canm duaların dileklerin ins saglıklı hayırlı bir evlata sahip olursun canm daha küçük ya cinsiyeti ne olcak acaba tatli cok yiyosun eksimi cnm bu arada karnn sivri sekilde buyurse erkekmis :)

Bndr cnm suanki tek hayalim o:) bnm bide kızkardesm yok tek kızım çok iyi oldu bu prnses bana yaaa masallhh ayy yerım totosunu
Ay bende yerimmm totosunu❤ kuzum kiyafetler var ondanda al bayramlarda takim giyinirsiniz prenses ve kralice olarak

Amiinn insallh cnm bnmm yaa sagsalim gelsin kucaklarımızı doldrsunlar insalh kuzumm

INŞALLAH kuzum benimmm ALLAHIM dualarimizi kabul etsin ❤
Kuzum benim daha minik yaa sey yaptık annemle eglencesine❤ makas yastiginin altina koyduk bicagida baska yastgn altına koyduk kuzumbende bilmeden bi yaatigi seçip oturdum bicaksa erkek makassa kiz ben bicaga oturdum erkek cikti tabi ALLAH bilir kuzum saglikli olsun da 1 ay sonra ogrencez teyzesi iNŞALLAH ❤ top gibi suan kuzum daha buyunce belli olur sanirim tursu yiyorum heppp anlami ne acaba kuzum

39. Haftnda alrlar cnm 40. Haftanı beklemezler ama bebişin ne zmn glcgi blli olmuo kuzum erkende glblr gelmekte istemeyblr hemn ama bnce senin agustos sonları falan olur cnm
Kuzum normalde benimde 8 eylul tarih diyo bende sezaryan düşünüyorum ozman nezmn olur tahmini sence?

39. Haftnda alrlar cnm 40. Haftanı beklemezler ama bebişin ne zmn glcgi blli olmuo kuzum erkende glblr gelmekte istemeyblr hemn ama bnce senin agustos sonları falan olur cnm
Hadi hayirlisyla INŞALLAH kuzum benim kavusalim sen ramazan bayraminda bende kurbana denk geliyor ❤

Kuzum bebegine bisimi oldu yoksa icime aci dustu sen uzgun isareti yapınca iyi dimi kuzummm
Cnm kaybettık 16 gun yasadı kalbnde sorun vardı aldrmadım dogurdum kıyamadm amelyt falan oldu cnm melegm cnnette suan kızım oyuzden erken gldi cnm dogumdan iki ay sonra gldi yoksa daha yapmzdm bukadr erken

Cnm kaybettık 16 gun yasadı kalbnde sorun vardı aldrmadım dogurdum kıyamadm amelyt falan oldu cnm melegm cnnette suan kızım oyuzden erken gldi cnm dogumdan iki ay sonra gldi yoksa daha yapmzdm bukadr erken
Ayy kuzum benim cok üZüldüm iliklerime kadar hisettim ya icim yandii kuzummm ALLAHIM başıniz sagolsun bitanem ❤ ALLAHIM kizina versin en guzel uzunca ömrü sagliklica INŞALLAH gönül dostum❤

Ayy kuzum benim cok üZüldüm iliklerime kadar hisettim ya icim yandii kuzummm ALLAHIM başıniz sagolsun bitanem ❤ ALLAHIM kizina versin en guzel uzunca ömrü sagliklica INŞALLAH gönül dostum❤
Allah razı olsun canım insalh kuzum hep korktm kızımn kalbndede bse olmaz insalh die dualar ettm dun kontrle gttık cok sukur iyi kalbi cnm nasjl mutlu oldum anlatamam haftaya nlur nlmaz dıe fetal eko cktrcm cnm kardıyoljı kalbne detaylı bakıcak insalh guzel hberleri verırım cnm

Cumlemizden kuzum INŞALLAH ❤ oh cok şükür kuzum minik kalbi cok cok cok saglik olsun sagliklica kucagina al mis kokulu melegini kuzum INŞALLAH ❤ ALLAHIM yavrulamizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…