Aminn inslah cnm Allahım kımsenin kucagını bos bırakmasn kmseyı evlat acısıyla sınamasın cok zor cokkCumlemizden kuzum INŞALLAH ❤ oh cok şükür kuzum minik kalbi cok cok cok saglik olsun sagliklica kucagina al mis kokulu melegini kuzum INŞALLAH ❤ ALLAHIM yavrulamizi korusun
Cok zor cok zor bitanemAminn inslah cnm Allahım kımsenin kucagını bos bırakmasn kmseyı evlat acısıyla sınamasın cok zor cokk
Oy Meleğim benim kuzum cok yandi icim oyy nede guzelmis minigim cennete gitti Meleğin kuzum benim
Sefatcım ebedi oglum cnm hep bebek olarak kalıck obur dunyadada bak sana bi yazı linki atcm oku nzmn okusam içim kabarır bni rahatlatrOy Meleğim benim kuzum cok yandi icim oyy nede guzelmis minigim cennete gitti Meleğin kuzum benim
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sina-girer-ve-annesine-bunlari-soyler.672359/Oy Meleğim benim kuzum cok yandi icim oyy nede guzelmis minigim cennete gitti Meleğin kuzum benim
YOk canım adetim bitmedi daha.Kızlar dualarınızı eksik etmeyin sınavlarımdan geçmişim ikinci dönem için dua isyicek sizden tabi bebek içindeHamd olsun canim sen nasilsin calismalara basladin mi
Oy kuzum tuylerim diken diken okudum cok etkilendim nekadar guzel bi yazi bu anlamliii balimmm ❤
Dualarimiz seninle kuzum ❤YOk canım adetim bitmedi daha.Kızlar dualarınızı eksik etmeyin sınavlarımdan geçmişim ikinci dönem için dua isyicek sizden tabi bebek içinde
Hersey anlatıo cok sanslıymısım herkese nasıp olmzms balımm cenntıne alck rabbim oglum içinOy kuzum tuylerim diken diken okudum cok etkilendim nekadar guzel bi yazi bu anlamliii balimmm ❤
İnsallhj cnm bnmm Allahım senn bebişinide sana bagıslasın sımsıkı tutunsun bitanemmm Aminnn
Hersey anlatıo cok sanslıymısım herkese nasıp olmzms balımm cenntıne alck rabbim oglum için
İnsalh btnm bnm insalhhÖyle kuzum onlar anneleri icin dua ediyomus Cennette buluscaksin prensinle annesi INŞALLAH ❤
AMiN balim benim❤ yazidan cok etkilendim cok duygulandım yaa melek cennet cocuklari ❤ ALLAHIM bagislasin yavrulamizi kuzum benimİnsallhj cnm bnmm Allahım senn bebişinide sana bagıslasın sımsıkı tutunsun bitanemmm Aminnn
Aminn btnm bnm o yazı toparladı bni mafolmustum sutum akıodu bebegm yoktu of ne zor gunlerdiAMiN balim benim❤ yazidan cok etkilendim cok duygulandım yaa melek cennet cocuklari ❤ ALLAHIM bagislasin yavrulamizi kuzum benim
Ayy cnmm agzın bal yesin yaaaaaaAy-hal balimm saclarini örup melegini okula yollucan daha annesi ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?