Kiyamam ben sana ballilokmamAminn btnm bnm o yazı toparladı bni mafolmustum sutum akıodu bebegm yoktu of ne zor gunlerdi(((
İnsalh cnm bnm insalhh kmsye yasatmsn dayanlmz tarifi yok canından can gdioKiyamam ben sana ballilokmamALLAHIM kimseyi annesiz anneleride evlatsiz birakmasin INŞALLAH
Sagol ballikokmam❤ hayirlisyla minklerimiz bize kosucak ilk anne deyisi hele mis kokusu ALLAHIM bagislasin annesine babasina tum melekleri rabbim en guzel duyguyu anne olmayı isteyen herkese sagliklica yasatsin INŞALLAH bizlerle beraber❤Ayy cnmm agzın bal yesin yaaaaaa
AMIN bitanem ALLAH korusunnn herkesinkiyle birlikte bizimkinide INŞALLAH ❤İnsalh cnm bnm insalhh kmsye yasatmsn dayanlmz tarifi yok canından can gdio
Amiiinnnn cok aminn balımmmm bnm cok guzel bi duygu tum kadınlar yasar insallh kuzum bunuuSagol ballikokmam❤ hayirlisyla minklerimiz bize kosucak ilk anne deyisi hele mis kokusu ALLAHIM bagislasin annesine babasina tum melekleri rabbim en guzel duyguyu anne olmayı isteyen herkese sagliklica yasatsin INŞALLAH bizlerle beraber❤
AMIN bitanem ALLAH korusunnn herkesinkiyle birlikte bizimkinide INŞALLAH ❤
Tabi olur benim oluyodu kuzum benim kizzz hadi INŞALLAHKızlar şimdiden mide bulantısı olurmu ya midem çok çok kötü ağzıma kadr geliyo geri gdiyo resmen
Olmaması lzm 4 hftlık mıKızlar şimdiden mide bulantısı olurmu ya midem çok çok kötü ağzıma kadr geliyo geri gdiyo resmen
AMiN gönül dostum ❤Amiiinnnn cok aminn balımmmm bnm cok guzel bi duygu tum kadınlar yasar insallh kuzum bunuu
Bilmiyom daha kan testi yapılmadı kuzum ya psikolojik desem yok değil ya baya baya bulaniyorrOlmaması lzm 4 hftlık mı
Tamam balimm okurum hepimiz icin ALLAHIM kabul etsinAminn btnm ayetel kursi oku bol bol
Deme ya ayy heyecanlndim simdiiiiTabi olur benim oluyodu kuzum benim kizzz hadi INŞALLAH
Gunun gctımı peki cnmBilmiyom daha kan testi yapılmadı kuzum ya psikolojik desem yok değil ya baya baya bulaniyorr
Kuzum benim 4 haftalikla 7 hafta arasi olmustuu sonra eksimeye dondu balimOlmaması lzm 4 hftlık mı
Bugün adet gunumGunun gctımı peki cnm
Tamam balim huzurlu geceler prensesi öpüyorum ve tabii guzel annesinide tatlı rüyalar kuzum dualarim seninle ❤_Masalim_ bn yatıom kuzum iyi gceler optumm cokkkk
Cnm erken bulantı için ama bakalm gunun gcsn en buhuk blrti gunun geckmesiBugün adet gunum
Benim ogrenmden migdem bulandi kuzu sabahlari 4le 7 hafta arasi oldu balim INŞALLAH seninde bebis yapiyodurDeme ya ayy heyecanlndim simdiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?