Test yaptim silik cikiyo kuzummCnm erken bulantı için ama bakalm gunun gcsn en buhuk blrti gunun geckmesi
Bzde seni optuk teyzsi ve minik mucızeni :)Tamam balim huzurlu geceler prensesi öpüyorum ve tabii guzel annesinide tatlı rüyalar kuzum dualarim seninle ❤
İnsallh balım şuan uyumadan sağlık ocağına gdesim warBenim ogrenmden migdem bulandi kuzu sabahlari 4le 7 hafta arasi oldu balim INŞALLAH seninde bebis yapiyodur
Yerim siziBzde seni optuk teyzsi ve minik mucızeni :)
Hamilesn kuzuum:)) daaha erken die silik ckms ay superTest yaptim silik cikiyo kuzumm
Ayyyy kuzum hemen bana yaz tmmiii❤İnsallh balım şuan uyumadan sağlık ocağına gdesim war
iyiki warsinz ya insallh kuzum kan testini görsem içim rahatlickkHamilesn kuzuum:)) daaha erken die silik ckms ay super
TM kuzum yazicm yatınca bulanıyor ates basiyor kuzum oturur duruma gelince hafif geçiyorAyyyy kuzum hemen bana yaz tmmiii❤
Sen raht ol cnm gebesin:) yoksa sılıkte olsa bombos kocaman bi negatf ckrdı kesn hamişsn cnm rrsmi var mıiyiki warsinz ya insallh kuzum kan testini görsem içim rahatlickk
Bebeginin fotografini gordugumde cok duygulandim ve arkadan o yaziyi okurken gozyaslarina boguldum acini iliklerime kadar hissettim hic bu denli acimamisti icim boyle konularda senin acini trf etmenin imkani yoktur elbette cok uzuldum kelimlerle ifade edemeyecek kadar cok hemde cnm Rabbim sana sabirlar versin Rabbim onu cennetine aldi veren de O alanda O.. insallah bebegine kavusacaksin en buyuk sefaatcin o senin buyuk bi sinavdan gecmissin bebegin icin katlanmissin Rabbim o sinavdan gecmeyi nasip eylesin herkese. Simdiki bebegini de sag salim kucagina alirsin insallah senden ozellikle haber bekliyorum tmm mi takibimdesin cok etklendm Rabbim Yar ve Yardimcin olsun bitanemm biz cok uzaklardan da olsa dualarla ynndyz tmm mi uzulme hersey guzel olacak insallah. Kendine bebegine cok dikkat et cnm bnm
Attım kuzumSen raht ol cnm gebesin:) yoksa sılıkte olsa bombos kocaman bi negatf ckrdı kesn hamişsn cnm rrsmi var mı
Canım bnm kıyamam nekadar ıctensın yazını okurken agladm bnde cok teskr ederm bitanem Allhım sbrını verıor en yakın dedgm arkadsm bile bana bole bse yazmamstı oyuzden cok cookkk tesekr ederm bitnm bnm rabbım gonlundkni versn sanada mutlaka hber vercm cnm glsmleri cnm onumzdki pazartsi kalbine baklck ozel olarak cnmm szlerde bnm dualrmdasnx eksik olmayın bni çok mutlu ettın...Bebeginin fotografini gordugumde cok duygulandim ve arkadan o yaziyi okurken gozyaslarina boguldum acini iliklerime kadar hissettim hic bu denli acimamisti icim boyle konularda senin acini trf etmenin imkani yoktur elbette cok uzuldum kelimlerle ifade edemeyecek kadar cok hemde cnm Rabbim sana sabirlar versin Rabbim onu cennetine aldi veren de O alanda O.. insallah bebegine kavusacaksin en buyuk sefaatcin o senin buyuk bi sinavdan gecmissin bebegin icin katlanmissin Rabbim o sinavdan gecmeyi nasip eylesin herkese. Simdiki bebegini de sag salim kucagina alirsin insallah senden ozellikle haber bekliyorum tmm mi takibimdesin cok etklendm Rabbim Yar ve Yardimcin olsun bitanemm biz cok uzaklardan da olsa dualarla ynndyz tmm mi uzulme hersey guzel olacak insallah. Kendine bebegine cok dikkat et cnm bnm
Var kuzum yarın kan ver etıketle bni insalh yanılmayız:)Attım kuzum
Kuzum normalde daha belli ama şöyle bi durum war bu çizgi 1 saatte ciktiVar kuzum yarın kan ver etıketle bni insalh yanılmayız:)
İlk ondakka tek cızgmydı pki cnmKuzum normalde daha belli ama şöyle bi durum war bu çizgi 1 saatte cikti
Yok kuzu iz wardi ama belli değildi fazla zor gozukuyoduİlk ondakka tek cızgmydı pki cnm
Anladm cnm vardr ozmn ya:) yarn habrnı bkliomYok kuzu iz wardi ama belli değildi fazla zor gozukuyodu
TM hepinizi etiketlicm ballllAnladm cnm vardr ozmn ya:) yarn habrnı bkliom
Kyamam sana uzulme hic cnmm yavrunu kucagna alacaksn bizde o gunleri gorucez minnak ayaklarini bize atip bugun su bu oldu dye yazcksn insallah iyiki sizler varsınz cnm herzmn birliktyz insallahCanım bnm kıyamam nekadar ıctensın yazını okurken agladm bnde cok teskr ederm bitanem Allhım sbrını verıor en yakın dedgm arkadsm bile bana bole bse yazmamstı oyuzden cok cookkk tesekr ederm bitnm bnm rabbım gonlundkni versn sanada mutlaka hber vercm cnm glsmleri cnm onumzdki pazartsi kalbine baklck ozel olarak cnmm szlerde bnm dualrmdasnx eksik olmayın bni çok mutlu ettın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?