❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Bebeginin fotografini gordugumde cok duygulandim ve arkadan o yaziyi okurken gozyaslarina boguldum acini iliklerime kadar hissettim hic bu denli acimamisti icim boyle konularda senin acini trf etmenin imkani yoktur elbette cok uzuldum kelimlerle ifade edemeyecek kadar cok hemde cnm Rabbim sana sabirlar versin Rabbim onu cennetine aldi veren de O alanda O.. insallah bebegine kavusacaksin en buyuk sefaatcin o senin buyuk bi sinavdan gecmissin bebegin icin katlanmissin Rabbim o sinavdan gecmeyi nasip eylesin herkese. Simdiki bebegini de sag salim kucagina alirsin insallah senden ozellikle haber bekliyorum tmm mi takibimdesin cok etklendm Rabbim Yar ve Yardimcin olsun bitanemm biz cok uzaklardan da olsa dualarla ynndyz tmm mi uzulme hersey guzel olacak insallah. Kendine bebegine cok dikkat et cnm bnm

Canım bnm kıyamam nekadar ıctensın yazını okurken agladm bnde cok teskr ederm bitanem Allhım sbrını verıor en yakın dedgm arkadsm bile bana bole bse yazmamstı oyuzden cok cookkk tesekr ederm bitnm bnm rabbım gonlundkni versn sanada mutlaka hber vercm cnm glsmleri cnm onumzdki pazartsi kalbine baklck ozel olarak cnmm szlerde bnm dualrmdasnx eksik olmayın bni çok mutlu ettın...

Kyamam sana uzulme hic cnmm yavrunu kucagna alacaksn bizde o gunleri gorucez minnak ayaklarini bize atip bugun su bu oldu dye yazcksn insallah iyiki sizler varsınz cnm herzmn birliktyz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…